Nya katten

Nya katten!
Kompisen jag var hos innan ikväll har fått en ny kattunge. Hennes gamla katt är nu död. Den var sjuk och inte så gammal och väldigt söt med! Det var kul att se henne glad idag med en ny och väldigt söt katt. Det kommer vara lite svårt för henne att vänja sig nu att det är en annan katt och behöva ropa ett annat namn än det hon brukar men det kommer gå bra. Hennes nya katt heter Belsebub men jag tycker Bella eller Bells blir bra att säga ;) Det är en hona och hon är 2 månader gammal.

Visst är hon söt? Hon är jätteliten också! Men hon kommer tydligen bli en stor hona =) Stark och biffig ;)

Hon är så liten så hon gömmer sig tydligen i huset och igår försvann hon under 4 timmar. De letade och när de hittade henne låg hon o sov, så himla gullig! Nu i början får hon bara vara i samma rum eftersom hon är så liten så min kompis får nu sova med henne, hennes toalettlåda, mat och vatten samt lekplats, haha =)




2009-05-31 @ 23:19:42 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Dagens Outfit - Rix FM festival


Min outfit sedan rix fm kvällen i Jönköping. Den dagen var det riktigt varmt och skönt och det blev inte kallat förrän halv tio eller strax efter det tror jag. Sedan när det var så mycket folk runt om en behövde man inte ha på sig jeansjackan för det blev för varmt då. Jag tog mina klackskor som jag tycker är himla sköna bara att man får ont i huden dvs i fotsulan. Jag tycker inte det är så jätte farligt men det är lite obehagligt.








2009-05-31 @ 21:49:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Rix FM festival

Rix FM festival!
Klockan fem över sex fick vi åka tåg till Jönköping. Tåget var helt smockfull och det var mycket folk så det lät åt alla håll!
Klackarna jag tog på mig började göra lite ont vid tårna efter 4 timmar skulle jag säga och när jag kom hem brände min fot! Det blev som ett litet brännsår men ändå inte. Jag hade rätt kul men det kunde ha varit roligare. Min kompis betalade 500 kr för att hoppa bungy jump och jag missade när hon hoppade så det var lite surt.
Vi splittrades efter någon timme och sedan träffades vi inte förrän vi gick till McDonald's. Jag var jättehungrig och ville inte äta där men alla stannade där och jag orkade inte gå någon annanstans så det fick bli lite donkanmat.


När vi gick senare mot juneporten såg vi den här grymma mannen


Medan han höll på och visade så klappade folk men inte med särskilt mycket entusiasm.
Precis då en smal och lång kille sprang fram på gatan och gjorde några volt! Han var riktigt grym och mot slutet efter kanske 4 volt gjorde han en buddelvolt och landade på fötter! Det var riktigt häftigt och då klappade alla självklart högre ;)
Den killen "snodde" showen så jag tyckte lite synd om gubben i bilden men det var grymt i alla fall.

Kvällen fortsatte och musiken sög. Det var folk överallt och det var kul så det blev ändå rätt lyckat tycker jag.




2009-05-31 @ 15:14:23 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Vill du bli nästa veckans blogg?


Vill du bli nästa veckans blogg?
För att kunna bli det måste du delta i tävlingen!
Det ENDA du behöver att göra är att skicka en kommentar till mig då du skriver att du vill delta i tävlingen!

I kommentaren skall du skriva
 - Ditt namn
 - Mailadress
 - Bloggens URL

Sedan är du med och deltar! Enkelt eller hur ;)




2009-05-31 @ 13:06:20 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()



Veckans blogg är..


Nu har jag kollat rösterna varje blogg fick och det var nära. Det var inte alls många poäng ifrån. Veckans blogg blev Evezi.blogg.se! Den här bloggen tycker jag själv mycket om! Hon är en jättesöt och vacker tjej som skriver intressanta inlägg och berättar om sig själv, sin pojkvän och hennes vardag. Hon är duktig på att sy med ;)

Ewezis blogg!


På andra och tredje plats blev
1. Emmiealinas blogg
2. Jessikas blogg

Vem blir nästa veckans blogg?! Skicka din bloggadress, mailadress och namn i en kommentar för att delta!







2009-05-31 @ 13:02:23 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Uppdatering!

Uppdatering!
Haft så mycket för mig så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen! Jag har en del att skriva och visa bilder på men det tar också en stund att ladda upp alla dessa bilder.
Igår var jag på RIX FM festival i Jönköping och dit åkte jag med några kompisar. Musiken tyckte jag inte så mycket om men det var roligt att träffa så mycket folk.
Idag ska jag snart käka och sedan försöka göra några inlägg! Sedan ska jag ut till en kompis som får en jättesöt kattunge idag =) Och när jag kommer hem måste jag öva till kamiprovet som är imorgon. Jag har inte ens öppnat boken än men det här provet är typ bara beräkningar och formler så jag ska öva genom att räkna lite.

Ha det bra sålänge och sorry för seg uppdatering ;)
BARA 2 veckor kvar till Israel (minus en dag)!



2009-05-31 @ 11:54:57 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Sliskig bild!

Sliskig bild!
Bara jag som tycker att den här bilden ser sliskig ut?!
Bauer-Griffin



2009-05-29 @ 15:14:48 Permalink Kommentarer (16) Trackbacks ()



Bal 2009

Bal 2009
Efter skolan idag ska jag försöka titta på treornas bal. Förra året var det första gången jag såg på balen och i år ska jag försöka gå igen. Förra året var alla jättefina! Bilarna var lyxiga, roliga och vissa lite vanliga tyckte jag men kostymerna och klänningarna var jättefina =)


Det var många fina par!



Tjejen på den vänstra bilden är Titti,
Fiddes flickvän och Fidde är Addes bror.
Hon är väldigt go och snäll!
Fidde, killen i den högra bilden är en vän till mig
och det var han som var hemma hos mig med sin
syster Emelie och tittade på film. (Dvs att denna Fidde
är inte Addes bror, Fided ;)

Sen var det många fina tjejer:


Och många åskådare med ;)




2009-05-29 @ 14:10:59 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


Den här tröjan har nu väldigt många i min skola! Jag vet bara en tjej som hade den i min skola då jag köpte min. Hennes är grå och bilden på Heidi är mycket mindre och trycket är annorlunda. Jag ville ha en vit för jag tycker det är skit snyggt när själva bilden på henne är i grått och svart.
Nu är det många som har den tröjan i vitt, grått, ljusrosa och gult.
Men visst är den fin? Den är jättesnygg och har blivit väldigt populär.
Heidi Klum måste vara glad att många "bär henne med sig" haha!

♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ Heidi Klum t-shirt - Queenpeach
♥ Leopard linne - JC
♥ Jeans RED ZED - Israel
♥ Armband - H&M







2009-05-28 @ 18:51:24 Permalink Kommentarer (28) Trackbacks ()



New Moon pictures!

New Moon pictures!

Det var några bilder som är gjorda av fans men jag tycker detta är rätt bra. Kanske någon av de som liknar omslaget på DVD:n som kommer komma ut om några månader!
Jag såg på msn bilder som är tagna då New Moon filmen inspelas i Italien. För er som inte vet så åker Edward till Italien under andra filmen. Här är lite bilder som ni kanske förstår lite av, i alla fall ni som har läst New Moon/När jag hör din röst - boken. Filmen kommer bli grymt bra!! Det ser man på dessa bilder ;) Jag tycker mycket om första filmen men jag är helt övertygad om att andra filmen blir lite bättre faktiskt, om inte mer än bara lite!





2009-05-28 @ 18:25:17 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Brownies! Oh gott!

Fika time - Brownies

På fredagar brukar min klass fika innan lunchen då vi har utvärdering och då turas vi om, om vem som ska ha med sig fika. Imorgon är det min och Jonnas tur. Därför har jag idag efter skolan bakat lite brownies ;) De blev 24 st och vi är 13 men vi blir 15 med lärarna. Tyvärr får inte alla två stycken ;) Men det blir nog bra ändå!
Brownies är himla enkelt att göra och det tar inte alls långt tid att göra!

För att baka brownies, se nedan:

Recept tagen från recepten.se
Du behöver:


Garnering:

Gör så här:

Sätt på ugnen på 150°C. Ta fram en ugnsform ca 20x35 cm och smörj och bröa den eller klä den med bakplåtspapper. Har du en teflonform kan du ta den som den är utan att smörja och bröa.


Smält smöret i en kastrull och blanda ner kakaon och rör tills det blir en slät smet utan klumpar. Låt svalna.


Hacka nötterna. Använd gärna matberedare eller mixer. Annars kan man också använda en vass kniv.


Vispa ägg och socker till en ljus och pösig smet. Använd gärna elvisp som du kan fortsätta använda tills smeten är klar.


Vispa ner bakpulvret så det blir jämnt fördelat.

Vispa ner chokladblandningen. Vispa sist ner mjölet och nötterna.


Häll smeten i ugnsformen och grädda i nedre delen av ugnen i 150°C i 35 minuter.


Låt kakan svalna ca 5 minuter. Skär den i rutor med en kniv.


OBS! Tänk på att efter du vispat ner chokladblandningen så bör du göra resten ganska snabbt och in i ugnen direkt. Tänk på att efter du vispat ägg och socker så ska du inte vispa längre tid än tills du fått en jämn smet.


Garnering: Smält chokladen i mikron eller i vattenbad. Pensla choklad på browniesarna och lägg på en halv eller hel valnöt på varje brownie. Låt chokladen stelna.



2009-05-28 @ 17:22:34 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Handikapp halvdag!

Handikapp halvdag!
I skolan slapp vi lektionen då vi skulle ha samhällskunskap och istället hade vi "idrott" som var lite mera för handikappade. Det var rätt kul tyckte jag. Vi fick testa på olika saker som handikappade tävlar i. Vi fick till exempel köra vollyboll då vi fick sitta på rumpan, bandy då vi fick åka rullstol och "fotboll" fast vi spelade med händerna och åkte även då i rullstol. Sedan var det något som jag inte var med på men då fick man sitta/ligga ner och ha på sig ögonbinda så man spelar som man vore blind. Sedan kastar - rullar egentligen - man bollen som är jättehård och den har något i sig som låter så man kan veta var den rullar ungefär.

     



2009-05-28 @ 17:04:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Snygg mode!

Snygg mode!
Såg några fina plagg på stylebtstars. Men som jag sade tidigare. Jag ska inte slösa mycket pengar nu innan jag ska till Israel för där blir det att shoppa loss!




Sedan lite snyggt från Chicy!

Ashley Tisdale Flower TubedressLace zipper dress
Lace trimming DenimtopIce cream pocket tee
Chic halter topPretty Woman Tee
Den här klänningen tycker jag är riktigt häftig! Skorna honhar på sig
på den här bilden är också jättesnygga!!
Ruffle-skirt dress
Sen klart att man vill se lite skor också ;)
Nelly.se
 


Steve Madden



Weird mode!







2009-05-28 @ 16:43:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


Idag var det tyvärr inte särskilt fint väder. Jag hade ju hoppats på mycket bättre än så men det blir fint igen till helgen så det är perfekt! På lördag jobbar jag tyvärr till 14.00 men sedan ska jag till stan en sväng. Jag glömde bort att jag skulle jobba så jag sa till min kompis att vi skulle åka in till stan för att gå på marknaden men nu får vi väl ta det efter klockan 15.00 och jag vet inte hur länge det är "öppet". Jag hade tänkt att köpa ett par sandaler från din sko - om de passa - och några armband samt hårband från Gina.

Detta hade jag på mig idag =)

♥ Linne - Israel, 30 kr ;)
♥ Svart tröja över - H&M
♥ Tights - Gina Tricot


♥ Armband - Israel, 20 kr ;)
♥ Örhängen - Israel, 20 kr!

Fram mot sommaren kommer ni kunna sådant på min blogg :D




2009-05-27 @ 20:47:36 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Knappt någon tid!

Ont om tid!
Hemma nu och ska läsa en halvtimme innan jag ska iväg och träna. Jag ska faktiskt sola idag för första gången på ett år skulle jag tro och då menar jag solarium. För mig funkar det bättre om jag solar solarium och sedan solar ute för då fastnar färgen bättre och lite snabbare. Det känns så i alla fall men jag vet inte riktigt om det verkligen stämmer.

När jag kommer hem efter träningen ska jag läsa på mina engelska texter som jag har i läxa tills imorgon.
Senare ikväll blir det lite mer inlägg =)
Jag har brottom nu!




2009-05-27 @ 17:01:09 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Snack, snack och beslut!

Snack och beslut!
Vi satt nu på lunchen och diskuterade vad man bör eller vill bli! En grej som kanske andra skulle tycka var helt korkad av mig, tycker jag är helt resonlig. Det är så att när jag gick i nian gick jag ut skolan med MVG i alla ämnen förutom då jag fick VG i idrott och hemkunskap om inte jag minns fel. Det jag tycker då är surt är att nu när jag går i ettan har jag fortfarande några MVG men även en hel del VG och det tycker jag är surt!
För mig är det mycket viktigt att få MVG i alla ämen, tyvärr. Det är ju rätt svårt att få men det behöver jag för att kunna plugga vidare till det jag vill och enklare komma in på linjen, nämligen läkarlinjen.
Läkare vill jag bli och det hade jag velat sedan något år innan jag flyttade hit om jag inte minns fel.
Annat jag har funderat över att bli har varit:
- Designer (jag ritade mycket egna plagg förr)
- Barnmorska
- Advokat/åklagare
- Psykolog
- Ingenjör

I Sverige som vi alla vet, är det ju väldigt svårt att komma in på läkarlinje vilket betyder att man borde försöka komma in på läkarlinje i ett annat land. Svenska och hebreiska är de två språken jag har mest kunskap i av mina fyra sammanlagda språk jag har kunskap i. Därför har jag funderat på att försöka komma in på linjen kanske i Israel.
Grejen är att i Israel är det minst lika svårt att komma in om inte svårare än i Sverige.
Där räcker inget betygen och även om du har toppbetyg så är det du som person som avgör om du har färdigheter inom området eller om du överhuvudtaget kan komma in.

Om jag ändå snackar nu om Israel så har jag ine berättat att jag ska flytta dit två till tre år efter gymnasiet för att plugga färdigt språket och bo lite där för att kunna lättare bestämma var jag vill bo resten av mitt liv. Det kanske inte ens blir Israel eller Sverige men det får man veta med åren. Jag ska bo kvar där i ett till två år och då ska jag arbeta ocyh plugga samtidigt. Om jag kommer in på något jag vill så kan det vara så att jag stannar ännu längre.





2009-05-27 @ 12:20:54 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Jobbigt att det måste bli så! Men..;)

Träningen gick inte så bra som jag hade hoppats!
Jag mådde illa efter jag hade tränat i en halvtimme. Jag drack nog för mycket vatten innan passet och lite under passet. Det är jättesvårt att fortsätta träna när man mår illa. Speciellt när det är magen som arbetar mycket under passet för det är där illamåendet ligger :(
Imorgon ska jag då träna igen men det blir bara en kort stund. Det sades att det ska regna inatt men jag hoppas ändå att det ska bli lite (rätt mycket) fint väder imorgon för det var ju så skönt idag!!
Så sugen på sommar nu!!!!!
Och vet ni vad ;)

- Det är bara 16 dagar kvar till skolavslutningen
- och 18 dagar kvar tills jag ska till Israel!!! :D Shit vad kul!




Sen vill jag inte tänka på när jag kommer hem för då är det precis hultsfred har börjat och min kille ska dit, jag har inte många dagar innan jag ska börja jobba på ICA och det blir då resten av sommaren, nästan i alla fall. Jag tror att jag kommer vara extra arbetare då också så det betyder att jag inte kommer jobba varje dag men som sagt, jag vet ju inte än. Vi får hoppas på det bästa :) Jag vill jobba rätt mycket men samtidigt inte, haha!

Jag ska nu läsa lite på mina läxor och sedan ska jag sova!
Godnatt =)











2009-05-26 @ 22:36:27 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Träning - 1 timme

Träning i två timmar!

Strax ska jag iväg till hälsoborgen och träna i en timme.Det blir en timmes Body Pump. Det var en vecka sedan jag tränade eftersom jag har inte hunnit och passen var fulla så nu är det dags igen! Jag ska träna även imorgon men det blir bara en halvtimme och Core då igen =)

Jag kommer hem till halv åtta sen tar det en stund att duscha och skit så Ugly Betty missar jag lite av och vid nio är det Desperate Housewives. Jag hann inte se förra avsnitt! Dog Edie eller inte?! Jag vet ju ingenting! Kan någon berätta!!?
Ha det bra, puss! 









2009-05-26 @ 18:03:36 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Read it or leave it!

Min blogg - Don't like it? so leave it!
Det verkar som folk har inte förstått vad jag bloggar om!
I allmänt bloggar jag om mig själv, mitt liv och mode! Men när det gäller mode så självklart så är det ju vad JAG tycker om, vad JAG tycker är snyggt och därför är det MIN stil ni ser här! Jag lägger upp mina outfits för jag tycker om kläder, skor och smycken. Jag tycker om att passa plagg till andra och skapa ett mönster eller inget alls.
Ni som inte tycker om min blogg eller vad jag skriver här i, behöver då inte läsa den!! Så enkelt är det!
Jag visar vad jag äger för kläder, skor och smycken och ibland gör jag egna och säljer dem eller andra.
Det är väldigt tråkigt att läsa kommentarer på mode eller outfits bloggar där det står, "vad tråkig blogg du har! varför lägger du inte upp lite intressanta inlägg" eller liknande. Den här kommentaren har jag själv inte fått och hoppas på att inte heller få den men i MIN blogg skriver jag vad JAG vill!! Du som har problem med det skiter jag totalt i!
Dessutom handlar min blogg inte bara om mode och outfits. Jag skriver bl.a. om min vardag, mina vänner och familj, mina intressen och annat jag tycker om. Mina målningar, träning och självklart Israel =)!

Själv tycker jag om min blogg och det är det som är viktigt för mig! Om det är någon annan som inte gör det, så gör inte det! Men ni som tycker om min blogg och läser den dagligen, kan självklart ställa frågor och be om att jag ska skriva om något ämne men självklart behöver jag inte göra det, då jag inte vill =)





2009-05-26 @ 17:55:09 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


Idag ville jag prova min nya jeanskjol som jag "vann" och köpte på tradera.
Det blev faktiskt väldigt varmt idag även om det regnadde för några minuter sedan så är det varmt ute fortfarande. Luften är sval men vinden blåser varmt.
Jag letar fortfarande efter sandaler som passar mina små fötter och nu har jag hittat ett par jag tycker om men jag får bara hoppas att de passar.
Mina vita och slitna tygskor blev det idag istället. Jag orkade inte hämta mina nya som är vitare och inte är slitna men det är ju skit samma. En vanlig skoldag ju =)





♥ Kofta - H&M
♥ Linne - Israel
♥ Tights - Ullared
♥ Kjol - Tradera





2009-05-26 @ 17:16:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Trött på designen!

Vill ha ny design!
I alla fall en ny header och finare bakgrund vill jag ha! Jag håller faktiskt på nu med en ny header men det verkar som jag aldrig har verkligen tid till att, finish it!
Jag har ju lagt en till meny på min blogg där jag har en hel del annonser men det betyder nu att headern behöver förstoras och därför tar det lite längre tid.

Men snart kommer det =)
Här är mina gamla headers:



Jag har bloggat i 2½ månader och jag har kommit upp i 110 unika besökare
och  230 sidvisningar som mest (under en dag).






2009-05-26 @ 09:44:48 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



EU debatt i skolan

Börja dagen med EU debatt - Orkar inte!
Första lektionen har jag bara till klockan tio för sedan skall vi till aulan och lyssna på EU debatt. Vi ska få lyssna nr partierna presenterar sig och förklarar vad de arbetar med, vilket område osv. Lite annat kommer också men jag orkar verkligen inte idag!
Jag är lite intresserad av EU och de olika partierna men det är inget man orkar lyssna till så här dags.
Eftersom jag är med i LB-gruppen (lika behandlingsgruppen) ska vi ha möte efter lunchen fram till klockan ett och det betyder att jag kommer få lite fika ;) Yey! Nästa lektion börjar sedan vid ett och då blir det fysik!
Vår fysiklärare är samma lärare som vi har i matte och eftersom han är snäll och snabb i att rätta proven ska han ge oss dem tillbaka idag.

Eftersom det inte blev någon träning igår ska jag istället träna idag fast det blir nog ikväll!




2009-05-26 @ 09:29:06 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


När jag vaknade såg det inte ut att vara så fint väder och inte heller att det skulle BLI det.
Så det blev inget kort eller somrigt.


♥ Jeanskjorta - Ullared
♥ Linne - H&M
♥ Tights - Israel
♥ Sedan hade jag mina vita tygskor.


♥ Klocka - Deluxa
♥ 1:a & 2:a armbandet - Israel


haha! Första bilden ser ju lite läskig ut ;) Blicken..





2009-05-25 @ 20:15:53 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()



Lång dag!

Måndag - Början av veckan och jag är trött!
Nationella matteprovet idag gick rätt bra. Jag missade någon fråga men annars kändes det rätt bra och frågorna var inte särskilt svåra. Känns att jag är bättre på matte B än matte A - konstigt nog. Jag hoppas bara att det kommer synas i så fall på betyget.
Dagen började med kemi A innan vi hade provet i matte B. Kemi tycker jag är kul men jag måste hänga med och förstå för att tycka det. Hittills går det rätt bra och vi har gjort halva kursen så det är gött!
Dagen slutade efter vi satt tre timmar med provet så det var jätteskönt att komma hem.
DET VAR SÅ FINT VÄDER när jag cyklade hem så jag bestämde mig för att sitta ute i bikini och plugga, vilket jag sedan gjorde. Det skulle ha blivit Body Pump idag men jag ville göra läxor för jag har rätt mycket och det känns att man inte kommer hinna med allt innan inlämningsdatumet.

Efter jag satt ute i en och en halv timme syntes det direkt senare när jag steg in i duschen. Jag fick en svag kant runt överdelen =) så någonting gav det i alla fall.




2009-05-25 @ 19:28:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kvällens!

Kvällens!
När vi var hos Simon igår var det några som grillade, drack och rök men jag gjorde inget av det! Istället satt jag och pratade med folket och tog det lungt. Senare mitt i allt skrek Simon,
 - Nu ska vi bränna boken!!!
Jag fattade inte vad han snackade om och senare när jag gick ut såg jag att de flest satt i en ring med en brinnande bok i mitten! Medan boken började brinna läste han lite i den och även senare när den brann fortsatt han så gott det gick. Fråga mig inte varför de bestämde sig för att bränna boken :S




2009-05-24 @ 12:37:10 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()



Kvällens Outfit - Gårdagen

Kvällens Outfit - Gårdagen
Igår hade jag inte alls mycket tid till att byta om och skit eftersom jag var fast vid datorn. Det är inte bra! Numera fastnar jag för datorn jättemycket efter att jag började med bloggen. Jag tycker inte om det för att jag har svårt att slita mig bort för att göra annat som är viktigare.
Det blev bara tights, kjol, linne och över en oversized t-shirt och sedan blev det mina vita tygskor.




♥ Linne - JC
♥ Oversized t-shirt - Mammas gamla
♥ Kjol - Gina Tricot
♥ Tights - Israel
♥ Örhängen - Ur&Pen
♥ Armband - Röda Korset och Israel



2009-05-24 @ 12:17:48 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Godmorgon bloggen - Lite uppdatering!

Godmorgon bloggen och här kommer lite uppdatering!
Igår var jag ute med kompisar, det blev en mycket liten "fest" och det var lite folk man inte kände så det var kul att träffa lite nytt folk. I övrigt var det så där tycker jag. Jag var skit trött efter att ha knappt sovit natten innan och efter marknaden så för min del kunde det ha varit roligare.
Idag vid klockan fyra kommer Emelie och Fidde som ska titta på film med mig och... mamma XD
Fram tills dess ska jag duscha, städa rummet och plugga så mycket jag kan. Jag har nationella matteprov imorgon vilket jag verkligen hoppas kommer gå bra för jag är sugen på bra betyg innan vi slutar för året.

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från igår =)
PUSS!




2009-05-24 @ 11:49:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bananrånare åt upp vapnet?!

Bananrånare åt upp vapnet? Va?!

Jag hittade denna artikel i en annan tjejs blogg och jag tyckte det verkade helt skumt!
Han försökte råna kaféet med ett vapen som han gömde under tröjna? Varför?
Är det inte bättre att råna och visa vapnet så att rånet ska verkligen funka så att försäljaren blir rädd?!
Och sedan åt han upp sitt "vapen", om det nu ens var ett vapen och inget finger under tröjan där...
ägaren till kaféet reagerade så snabbt och kastade sig över rånaren. Han hade blivit skjuten om det en pistol rånaren
hade som vapen men istället hade han en BANAN!!! Hahahaa!!!
jag fattar inte! Det här är knäppt och låter inte det minsta troligt. Skrattretande dessutom!!

För att läsa hela artikeln om den desperata rånaren, kan ni gå in här!




2009-05-23 @ 18:14:33 Permalink Kommentarer (16) Trackbacks ()



Skorna från i torsdags

Klackskorna från torsdagskväll!
Eftersom jag glömde ta kort på skorna jag hade på mig i torsdags,
då vi grillade, tänkte jag jag skulle göra det nu istället.
Skorna köpte jag i Israel och de kostade runt 500-600 kr tror jag.
Jag minns faktiskt inte men jag tycker om de =)
De är supersköna och passar till mycket!



Visst är de fina? =) De var finare när jag köpte dem,
nu är de gamla och lite slitna vid klacken.







2009-05-23 @ 16:56:49 Permalink Kommentarer (13) Trackbacks ()



Marknaden..

Hemma från marknaden!
Nu har jag kommt hem efter att ha varit på marknaden i Vrigstad. Det blev inte mycket shopping men jag kom i alla fall upp i 200 kr. Jag köpte lite onödiga saker men ändå vissa som är bra att ha!


♥ Ed Hardy keps
♥ Batterier
♥ Rosa fingervantar? Vad ska man kalla det?!
    Det var då något väldigt onödigt som jag inte kommer använda haha men jag tyckte de var så gulliga och de kostade 
    ju bara 10 kr så varför inte =)
♥ Textilband x2
♥ Näspiercing (finns inte med i bilden)

Ed Hardy kepsen jag köpte och min svarta gamla:


Sen blev det lite korv, munkar och lite annat...




2009-05-23 @ 15:56:14 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Nästa veckans blogg! RÖSTA!

Nästa Veckans Blogg! RÖSTA!
Ni som deltagit i min tävling, Veckans Blogg, fick även en möjlighet att bli nästa veckans, Veckans Blogg.
Därför har jag valt ut fem stycken bloggar som jag tyckte var söta, fina eller intressanta. Nu ska ni, andra, rösta på bloggen ni tycker mest om.
Bloggen som har fått flest röster, skall bli nästa veckans Veckans Blogg!
Lycka till =)

1. Emmiealinas Blogg!


2. Ewezis Blogg!


3. Jessikas Blogg!


4. Robs Blogg!


5. Namelessbloggers Blogg!


Börja rösta! Fram till nästa lördag =)



2009-05-23 @ 15:13:53 Permalink Kommentarer (11) Trackbacks ()



Lördag och veckans blogg är...


Lördag och veckand blogg är...

Äntligen lördag och nu är det dags att presentera veckans blogg! Tack alla som har deltagit men det kan bara finnas en som blir Veckans Blogg!
Jag har fått kolla på alla som har deltagit och bestämt mig för en blogg jag fastnade lite mer för. Denna blogg heter......
Lillaskrollan av Malin Wallberg!



I Malins blogg hittar ni mycket fina fotografier som hon själv har fotograferat och jag tycker att hon är riktigt duktig!
Den här bilden har hon tagit och kolla vad fin den är!



visst är den fin? Tjejen i bilden är hennes kompis tror jag.
För att se bilden i full storlek gå in på hennes blogg!
Lillskrollan - Malin Wallbergs Blogg!




2009-05-23 @ 14:56:35 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Hot or Not?!


Vad tycker ni om Rihannas nya frisyr? Hot or not? Själv tycker jag INTE att dey är hot. Jag tycker inte det är snyggt och hon passar inte i det. Jag tyckte däremot jättemycket om frisyren hon hade innan.
I övrigt tycker jag att Rihanna är jättesnygg! Hon har verkligen ett vackert aniskte.

Jag tyckte hon passade mycket bättre i hennes gamla frisyrer än den här nya.
Vilken av hennes gamla tycker ni passar hennes bäst?
2009-05-22 @ 23:20:46 Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()



Äntligen hemma!

Jobbdag idag och så skönt att komma hem!

Började jobba vid 16.00 idag och slutade halv tio men var hemma till kvar i för det tog lite längre tid att stänga idag.
Ikväll ska jag inte ut eftersom jag ska upp vid 8 imorgon och jag vill sova gott och länge!
Jag ska nämligen till marknaden i Vrigstad med min pojkvän och hans föräldrar. Vi åkte dit även förra året och det blev jättekul =) Så jag hoppas bara att det inte regnar imorgon -.-



2009-05-22 @ 22:56:56 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Gårdagens Outfit!

Kvällens Outfit!
Det kanske inte är så varmt på kvällarna men det är fortfarande lite somrigt så jag ville ha kläder med lite färg på och inte bara mörka och tråkiga kläder! Det blev därför en härlig röd linne men lite små söta detaljer på.
Över det hade jag min Gina-jeansjacka.

Det såg ut så här:


Jag hade en röd BH under så de smala axelbanden som syns på bilden tillhör BH:n och inte linnet.
Till outfiten hade jag mina högklackade stövlar från Israel, som jag bara älskar!
Tyvärr tog jag ingen bild på dem men det skall jag göra.



Jag hade silvriga smycken till outfiten. Tog tyvärr ingen kort på dem heller.
♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ Linne - Don't remember ?!
♥ Skärp - Roda Korset
♥ Jeans Tag Woman - Israel
♥ Skor (ingen bild) - Israel


Nu ska jag jobba till 21.30 ikväll! Puss tills dess! =)




2009-05-22 @ 15:03:01 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()



Fint med fixade naglar!

Fint med fixade naglar!
Dessa använde jag då jag fixade naglarna. Tre olika nagellackar och en liten flaska lim. Den använde jag för att sätta små stenar på naglarna. Här ser ni vad jag använde mig av och sedan även resultatet! Och det gjorde jag själv så jag är nöjd =) Proffsigt är det inte men fint ändå tycker jag.





2009-05-21 @ 19:07:33 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


Idag under dagen gjorde jag inget speciellt, jag bara satt i mitt rum med musiken och fixade naglarna samt pluggade lite mette. Men eftersom jag var på ICA så klart att jag var tvungen att byta om från pyjamas till normala kläder så detta tog jag på mig idag:

♥ Oversized t-shirt - Mammas gamla
♥ Svart t-shirt - JC
♥ Jeans Koola Anna - Lager 157 (hålen gjorde jag själv)
♥ Väska - H&M



♥ Armband - Röda Korset
♥ Örhängen - Indiska




2009-05-21 @ 18:05:06 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Inför kvällen!

Laddning inför kvällen!
Eftersom jag inte kan något alls om kött, vad som är godare, vad som är bättre osv så bara tog jag något. Jag valde mellan fläskkotletter och fjärliskotletter. Det verkade som fjärilskotletterna inte hade så många ben så det fick bli det. Jag köpte även en liten burk/låda med potatissallad och en liten Cola så klart =)


Ser gott ut va! Kommer smaka ännu godare ;)
2009-05-21 @ 17:23:24 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Godmorgon - Skönt att vara ledig!


Godmorgon bloggen! Vacker och fin dag ute idag. Därför tänkte jag sätta mig ute och plugga lite matematik inför nationella matte B provet. Strax ska jag gå till ICA och köpa lite kött till ikväll eftersom jag ska ut och grilla med killarna och Martina. Väntar på svar om en till kompis ska med men det verkar som det kommer bli kul! Gott med grillad kött och självklart potatissallad till ;)
Senare ikväll ska Adde kanske sova hos mig. Imorgon jobbar jag från 16.00 till 21.30 så jag hinner sova länge imorgon med. Men sen har jag massa plugg -.-
På söndag skall två kompisar till mig (de är syskon) komma och kolla på film här hemma hos mig och min mamma som tycker om dem vill också vara med och kolla med oss, haha! Jag funderar på om jag kanske ändå ska ut imorgon eller lördag kväll. Var ett tag sen jag var på fest eftersom jag har jobbat på helgerna och gjort annat, med familjen, kompisarna eller Adde.

Vi får se hur det blir och vad jag känner för att göra!




2009-05-21 @ 13:57:24 Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()



Min egen lilla klädbutik!

Min klädbutik på nätet! - Miss Dina's Shop


Jag har öppnat en liten och gullig klädbutik på nätet. Jag vet inte riktigt hur det fungerar men jag ville ge det en chans så nu finns det lite fina kläder att köpa på den här hemsidan.
Från varje produkt som ni köper får jag ungefär 30-40 kr. Resten av pengarna går till Spreadshirt och lite till motiven, om det nu finns någon på plagget.
Kika gärna på kläderna! Och om ni vill så kan ni också öppna en liknande "affär". Jag tror inte man tjänar så mycket pengar på det men kanske ändå lite =)

MIN KLÄDBUTIK PÅ INTERNET!
Ha det bra!



2009-05-20 @ 23:50:28 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (2) Trackbacks ()



Supersnygga modellen Gisele!



Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen är en brasiliansk supermodell. Den 28 åriga supermodellen anses vara en av de mest framgångsrika och mest välbetalda modeller i världen. Hon har sin egen linje i sandaler med skoföretaget Grendene.
Jag tycker Gisele är ett jättefint namn verkligen! Gisele Bündchen tycker jag är jättevacker! Hon har en naturlig skönhet pånågot sätt. Det tycker jag är jättefint och speciellt.
Hon har så snygg kropp med! Att man är lite avundsjuk alltså :)

De där bikinin som visas på bilderna är sjukt snygga!! Varenda en! Tycker inte ni det? =)
PUSS!

2009-05-20 @ 16:35:36 Permalink Kommentarer (15) Trackbacks ()



Snygg Mode!

Snygg mode!
Kjolen jag ville så gärna ha från Style by Stars är nu tillbaka! tyvärr så är den inte längre svart/guld utan nu är den Svart/silver. Den är jättesnygg tycker jag men jag tyvkte bättre om den med guld på!




Vad tycker ni om den? Den kostar 349 kr. Jag ska nog inte köpa den
med tanke på att jag väldigt snart ska till Israel. Jag ska verkligen SHOPPA då!
Deras mode är jättesnygg! Det finns många plagg som är också moderna i Sverige
och SÅ mycket billigare!



2009-05-20 @ 12:30:21 Permalink Kommentarer (14) Trackbacks ()



Svar till Hanna - Hur man tjänar pengar på sin blogg!

Hur man tjänar pengar via frossle
En fråga här av Hanna som inte har lämnat någon mailadress eller blogg adress. Hon frågade vad jag menade md 10 kr för varje medlem via mig.
Frossle.com
Jo jag menar att när ni registrar er på Frossle som jag har gjort, via min blogg, så när ni registrar er får ni 50 kr vid start och jag får 10 kr för varje ny medlem. Sedan när ni har annonsen på eran blogg och folk går in på annonsen via er blogg och registrerar sig, får NI 10 kr av frossle för varje ny medlem!
Frossle.com
 Gå in på Frossle NU för att börja tjäna pengar på bloggen!
 50 kr får ni vid start, 10 kr för varje medlem och 250 kr i sale.

 För mer frågor - Fråga på!
 Lycka till! =)




2009-05-19 @ 22:51:42 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (13) Trackbacks ()



Converse!

Converse - Mina fina, röda!
Så här ser mina röda converse ut! Om ni tänker efter så kan ni nog komma på hur svårt det är att ha dem till kläder så att det inte ser roligt eller konstigt ut. Det blir ju antingen för många färger eller så blir det att man passar det till andra röda plagg och då blir det också för mycket rött :)


Vad tycker ni om dem? Visst är de söta =) Det var verkligen länge sedan jag använde dem så idag tyckte jag att det var dags! Jag trivdes väldigt mycket med dem i alla fall.




2009-05-19 @ 21:11:17 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Dagens Outfit!


Idag blev det "coola" kläder och då menar jag mina färgglada converse med jeansjacka till ;)
Det är inte ofta jag använder mina converse, eftersom de är röda med svarta prickar är det svårt att ha det med något annat än jeans. Jag älskar alla mina converse och även de röda men de är så svåra att ha liksom.

Detta hade jag på mig idag i alla fall =)








♥ Jeansjacka - Mammas
♥ T-shirt - Snygga
♥ Jeans, Tag Woman - Israel
♥ Skor, Converse - Israel
♥ Örhängen - Israel (kommer att kunna köpas när jag åker dit)
♥ Armband - Present










2009-05-19 @ 20:54:43 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Hemma från jobbet!

Hemma - skönt!
Nu är jag hemma. Kom hem för en stund sen och har nu även ätit. Nu ikväll har jag lite jag måste hinna med innan jag ska lägga mig men klart så ska jag uppdatera lite grann ;)
De här dagarna har varit jättesvåra för mig att uppdatera bloggen eftersom jag har så mycket läxor och prov nu innan sommarlovet. Jag är sjukt glad för att jag snart ska åka till Israel :D

13/06 - 08/07, Israel sommar 2009! ♥










2009-05-19 @ 20:26:35 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Teckningar på klädesplagg - sjukt snyggt!

Kan Dee Drawings Blogg!
I den här bloggen hittar du sjukt snygga tecknignar som Kan Dee designar på klädesplagg. Hon är jätteduktig och har jättebra smak! Jättemånga av teckningar och tröjor är nu jättepopulära och eftertraktade!
Hennes plagg är inte särskilt dyra och det som är så kul med dem är att de är så personliga =)
Stilen på hennes teckningar är så unik också och väldigt livlig!
För er killar så är hon snygg också ;) Checka hennes blogg!

Här är några av hennes designs:





Visst är de snygga? =) Så kul att det är egen design med!



2009-05-19 @ 13:00:12 Permalink Kommentarer (12) Trackbacks ()



Israel - Bra eller dåligt?

Israel bra eller dåligt?
Genom att söka på google efter Israel hittar du massa med tragiska och deprimerande bilder!
Varför ska det behöva vara så? Bland alla bilder hittade jag dessa.
Jag tycker de är sjukt tråkiga att se på! Med tråkiga menar jag ledsamma bilder.



De där bilderna är inget man träffar på medan man besöker Israel. Israel får ett ännu sämre rykte av dessa bilder och många av bilderna som finns på nätet är saker som sker i länderna runt om och inte bara just i Israel.
I alla mina 11½ år när jag bodde i Israel, bevittnade jag inget sådant och kände inte några oroligheter heller.
Inte ens nu när jag åker tillbaka när det har varit krig, har jag inte känns av något.
Förra året när jag åkte på vintern var det mycket oroligheter nere i landet, vid Gaza och pga det kunde jag inte åka och träffa mina vänner i kizbbutzen. De tyckte inte ens det var farligt då. Klart folk råkar illa ut ibland men det händer var som helst. Klart är Israel ett sådant land där det kan hända lite extra men det händer mera i Palestina och Gazaremsan.

Andra verkar ändå kunna ha kul!





Bilderna är tagna från Google och facebook. De två sista bilderna är jag med på.



2009-05-19 @ 12:39:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hör min röst - Videoblogga

Videoblogga!
Jag märkte att det inte gick att kolla på videon jag lade in på bloggen. Mina läsare ville höra min röst så jag lade in en kort video!

Här är den och du kan även läsa mer på det här inlägget!



2009-05-19 @ 12:04:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



I skolan

Vanlig skoldag
Just nu sitter jag i skolan och eftersom jag har rast har jag lite tid att sitta nu och skriva lite på bloggen. Egentligen får vi inte vara inne på skolans datorer i annat än skolarbete men det är knappt någon alls som följer dem reglerna.
Idag har jag bara matte nu på förmiddagen och sedan fysik efter lunchen.
På lunchrasten har jag lite mer tid till att sitta vid datorn men jag har lite annat att göra med.

Igår hann jag inte särskilt med mycket av det plugget jag skulle ha gjort så idag skall jag fortsätta lite grann när jag har kommit hem från jobbet.
Den här veckan jobbar jag bara idag från 16.30 till 19.30 och på fredag från 16.00 till 21.30.
På lördag ska två kompisar komma hem till mig, syskon faktiskt, för att kolla på film.. som mamma vill vara med och kolla på med oss.

Jag tänkte ladda upp Dagens Outfit men jag glömde hemma mobilkabeln till datorn. Därför får det bli senare idag när jag kommer hem.
Ha det bra!



2009-05-19 @ 10:14:51 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Sängdags!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Idag har det blivit en jättedålig uppdatering - sorry for that - men jag har så mycket att göra nu på dagarna. Imorgon ska jag jobba fram till 19.30 och när jag kommer hem måste jag försöka plugga lite! Det är lite svårt att göra det ordentligt och blogga samtidigt, vilket jag har försökt redan. Jag ska försöka uppdatera när jag är i skolan istället.

Tills dess, ha det gött!
PUSS!




2009-05-18 @ 23:38:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bar Refaeli, supermodellen visar hur man håller sig i form!



Bar Refaeli, den israeliska modellen visar nu hur hon håller sig i form! Hon ska nämligen
komma i form till årets Sports Illustrated och det gör hon ihop med ett nytt träningsredskap från Reebok.
Den sexiga supermodellen är mycket vältränad, oftast måste man vara det då man är en supermodell!
Bar Refaeli är Leonardo DiCaprios nuvarande flickvän.


2009-05-18 @ 20:22:36 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Busy Woman


Tyvärr så fick jag bara lite tid nu att skriva lite i bloggen! Jag har haft hemskt mycket för mig idag och det tar inte slut heller. Nu har jag precis duschat efter att ha varit och tränat en timmes Body Pump på gymmet efter skolan. Jag kom då hem vid 17.55 och bara nu har jag lite tid för annat innan jag måste börja plugga.
De här sista veckorna innan sommarlovet har vi rätt mycket i skolan. Den här veckan har jag faktiskt bara redovisning i psykologi, vilket är på onsdag och resten av veckan har vi inget men då behöver jag plugga inför nästa vecka.
Nästa vecka på måndag har vi nationellt prov i matte B, vilket vi fick lite senare än de andra skolorna eftersom vi har missar så himla många lektioner. Nu är det ju vecka 21 och vi slutar skolan vecka 24 så de sista veckorna framåt har vi både biologi och kemi prov, matte prov, engelska redovisning och i veckan då även psykologi. Jag vet att vi har lite mer än så men jag kommer inte riktigt ihåg. Måste bli bättre på att skriva upp allt vi har så att jag kan förbereda mig väl!

Men snart är det sommarlov i alla fall =)




2009-05-18 @ 19:29:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



TÄVLING! - Bli veckans blogg


Nu startar jag veckotävlingen "veckans blogg"! Varje vecka kommer jag presentera en blogg har dragits bloggarna som har deltagit under veckan!
Det enda du behöver att göra är att ange..
   ♥ Namn
   ♥ Mailadress
   ♥ Bloggens URL

Så enkelt är det! Ni behöver inte göra mycket mer än så..
Till nästa veckans blogg kommer jag välja ut 5 bloggar som har deltagit under den här veckan och
då en av bloggarna får flest röster, skall den presenteras till nästa veckans blogg!


Veckans blogg skall jag presenteras på lördag! Från och med idag börjar tävlingen..
SÅ LÄMNA ERAN BLOGG OCH ERT NAMN!
LYCKA TILL!




2009-05-17 @ 20:35:51 Permalink Kommentarer (19) Trackbacks ()



Foki - en till av Sveriges största bloggar!



Foki har startat sin blogg för cirka år 2008 i November och redan nu är hennes blogg
en av Sveriges största bloggar. Enligt vk.se började hennes blogg få flera besökare efter att
bloggdrottningen Blondinbella länkade från hennes blogg till Fokis sida. Bara den här veckan
har bloggen fått över 68 000 läsare och siffran går uppåt.
Foki säger att det i hennes blogg skriver hon om sig själv och själv har hon svårt att skilja mellan
bloggens-foki och foki-själv.
- I bloggen är jag är helt mig själv, det är bäst för då skriver man bra, säger Foki.

I blogg.se topplista ligger Fokis blogg precis under Kenzas och ibland även över. Själv älskar jag hennes blogg
och det vet hon ;) Jag tycker om hennes söta bilder, hennes stil, outfiten och designen på bloggen.

- "tack så jättemkt för den fina komplimangen :) så himla kul att du uppskattar bloggen!
    Det betyder massor & super glad blir jag :) Kjam."




2009-05-17 @ 19:19:30 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()



Lite om mode!

Lite om mode! - Diss eller Hiss?!
Nelly.se tycker jag har verkligen fina saker! Men vissa saker kan också vara lite lustiga om inte roliga. Till exempel den här skon, den tycker jag är lite lustig. Jag har svårt för plagg med alltför många färger och mönster. Den är ändå söt men jag skulle ha svårt att ha på mig den. Vad kan man ha till den liksom? bara jeans egentligen, tycker jag i alla fall.

Vad tycker ni om den? Diss eller hiss?

Sen har vi de fina plaggen, enligt mig i alla fall, de som passar till nästan allt. Till exempel den här skon som är väldigt snygg, tycker jag! De här två skorna får definitivt en "hiss" tycker jag.


Här är andra fina plagg tycker jag som passar jättebra nu till sommaren =)





2009-05-17 @ 16:26:48 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Tjäna pengar på bloggen! - Det funkar!

Det funkar att tjäna pengar på din blogg!
Alls som krävs för att tjäna pengar på din blogg är egentligen att ha en blogg!
Det du sedan behöver göra är att bli registrerad på affiliateprogram som har bra annonser som passar din blogg.
Jag till exempel är registrerad i Frossle men det finns massa andra sidor såson double, Commission Junction, Tradedoubler, Affiliator och massa andra.

Det finns dock visa affiliateprogram som man måste vara över 18 för att kunna registrera sig på men inte på Frossle.com

Frossle ger dig nämligen 10 kr för varje ny medlem som registrerar sig via dig och hela 250 kr vid sale. Då du registrar dig får du på direkten 50 kr i bonus!
Själv har jag hittils tjänat strax under 100 kr på bara några dagar! Det är effektivt och ett enkelt sätt att tjäna pengar på!
Det kostar absoult INGENTING att registrera sig på Frossle, så varför inte?!
Frossle.com
Tjäna pengar på din blogg du med!!
Testa redan idag!
LYCKA TILL =)





Här är några bra annonser som du kan lägga i din blogg som ger dig snabbt pengar!
Diamantia.com
Zylber.com Det finns många fler annonser att välja på,
det är bara att ta den som passar dig och din blogg bäst!







2009-05-17 @ 14:34:30 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (21) Trackbacks ()



Godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade vid halv tolv idag efter att jag gick och  lade mig strax efter halv två. Jag kom då hem från Adde efter att ha sett en film och vilken då.... YES!, Twilight. Jag lyckades få honom att kolla på den och han tyckte inte alls att den var dålig ;) Just like I thought.
Det var kul att träffas efter så länge i alla fall och nu hoppas jag bara att jag inte blir sjuk. För att vara mer säker tog jag nån örtmedicin som smakade inte alls gått men behövdes och när jag kom hem även C-vitamin. Så nu när jag vaknade kändes det inte så farligt i kroppen men lite ont i halsen tror jag att jag kommer få. Förhoppsningsvis blir det inte värre så jag kan vara med på badet imorgon så att min lärare inte får damp på mig.

Idag tänkte jag ta det lungt och plugga.. rätt mycket, tyvärr.




2009-05-17 @ 12:35:48 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()



Fina sommarbilder 2008 - Dina och Noga

Fina sommarbilder på mig och min bästa kompis Noga
Idag såg jag på facebook bilder som Noga har lagt upp på mig och henne sedan förra sommaren! Noga är min allra bästa vän och har varit det sedan vi gick på dagis. Det började med att vi bodde grannar och även nu när jag inte bor i Israel (hon bor där) så är vi fortfarande mycket bra vänner. När vi väl träffas så kan vi prata om allt, som om vi inte ens har varit ifrån varandra i sex månader. Jag tycker det är verkligen jättehärligt! Hon är som en syster till mig och det sura är att man saknar henne ofta.







Visst är platsen vacker? (bilderna är tagna i Israel i Haifa om inte jag minns fel)



2009-05-16 @ 20:04:03 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()



Gårdagen på resturangen - ICA kväll

Gårdagen på resturangen - ICA kväll
Kvällen började då vi träffades vid Matini vid 18.15. Efter det började andra jobbarkompisar dyka upp och tillslut satt vi allihoppa vid tre bord! Vi blev rätt många faktiskt och det var kul.
Jag var så dum som tog bild på maten två andra i mitt bord tog men inte på min egen ;)
Det blev i alla fall grillspett för min del vilket i början jag inte njöt av så jättemycket men under tiden jag åt, tyckte jag om det faktiskt mer och mer.. konstigt nog.
När vi blev färdiga med maten var det en del som gick hem, bl.a. min mor så det behövdes bara två bord sen.
Vi satt lite olika och flyttade på oss hela tiden. Folket gick ut och in hela tiden verkligen och det var mest för att röka (att de gick ut alltså). Själv röker man inte.
Vi skämtade mycket, skrattade och jag fick lyssna på en hel del skvaller.. en del gjorde bort sig med, tyckte jag men det var förståss inte så farligt.
När jag och nästan resten av folket stack hem, var det fortfarande några kvar och då var klockan kvart i tolv så den var inte så mycket men många av oss skulle upp och jobba dagen efter! Sådär halvt kul kanske..

Så vi stack hem och ändå hann njuta av kvällen. I säng var jag vid klockan 00.00 och idag vaknade jag vid kvart i åtta för jag började jobba en timma senare.

Här har ni några bilder från igår =)
Det är Jonas, chefen som försöker nog likna ICA-Stig! Han lyckades tyckte vi ;)


Carls mat......... och Tobbes mat men min är borta!


Den här fula renen hängde på varenda vägg och passade verkligen inte in
!

Men de här häftiga lamp-hattarna passade perfekt ;)


Folket:






När det laddas upp bilder på facebook ska jag lägga de här med! ;)


2009-05-16 @ 19:11:26 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Gårdagens Outfit!

Gårdagens Outfot - Kvällen med ICA
Jag glömde faktiskt ta kort på sminket jag hade igår vilket är lite synd. Annars tog jag kort på det mesta :) Här ser ni kläderna jag hade på mig igår. Jag var faktiskt snabb igår! jag gjorde mig i ordning på en halv timme innan jag behövde sticka hemifrån och det gick väldigt bra. Först när jag åkte hemifrån ångrade jag att jag tog skorna eftersom de är rätt öppna men när jag kom dit såg jag att det var massa andra som hade liknande skor så då kändes det bättre, haha!





Smyckerna jag hade på mig:

♥ T-shirt - Från en kompis
♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ Kjol - Gina Tricot
♥ Leggings - Ullared
♥ Skor - Skopunkten
♥ Armband - Israel
♥ Örhängen - Israel
♥ Väska - H&M

Det blev rätt många bilder nu..
nu ska jag äta och efter det ska jag skriva lite om igår samt visa massa bilder =)

2009-05-16 @ 18:43:24 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Himla typiskt!! suck..

Inget som planerat - IGEN! suck..
Självklart när vi ska träffas så blir någon av oss sjuk eller så kan inte båda!
Idag är han sjuk och jag är frisk och förra gången var det tvärttom -.- Jag är så less på detta!
Så vi ska i alla fall inte sova ikväll men vi ska försöka träffas lite ändå och nu bryr jag mig inte om jag blir sjuk! Det ända som kommer störa mig då är att jag återigen inte kan vara med på badet på måndag - om jag nu blir sjuk - det betyder att min lärare kommer att bli sur IGEN och säga hur om och om igen "det är inte bra, inte bra, inte alls bra, nej!"

Men vi får se hur det bli sen framåt kvällen. Nu har jag då duschar och snart kommer bilderna och outfiten från igår =)






2009-05-16 @ 17:05:46 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fler länder läser min blogg!

Folk från fler länder läser i min blogg! Häftigt va?! ;)
Nu är det nämligen så att personer från fyra länder till, läser i min blogg förut de andra 11 som jag nämnde i detta inlägget. Jag har nu sett att jag har läsare även från Schweiz, Spanien, Nederländerna och Singapore.. så kul :D
Sammanlagt är det nu 15 olika länder! Riktigt häftigt tycker jag :)

Btw så är det rätt effektivt att videoblogga, man sparar mycket tid på att skriva samtidigt som det är kul att för läsarna att se lite i "Action" ;)
PUSS!



2009-05-16 @ 15:51:01 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Hemma från jobbet och nu blir det uppdatering!

Svar till Charissa
Jag försökte gå in på din blogg men den kunde inte hittas. Jag har nu gjort en liten kort video så du och alla andra kan höra min röst och min "perfekta svenska" som inte är perfekt men det kan ändå vara kul att höra mig pratar lite.

Charissa kommenterade och skrev:
i vilken stad bor du? och kommer du videoblogga nagot sa man far lyssna pa din perfekta svenska (jatteimponerad!)

kika garna in pa min blogg och svara pa den har fragan:
Ska man vara tacksam for att framlingar bryr sig om en eller ska man bli irriterad for att de bara lagger sig i?


Jag hade jättegärna velat svara på den frågan i din blogg men jag kunde som sagt inte gå in på bloggen så skicka gärna adresssen.

Checka in videon..

2009-05-16 @ 15:30:43 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Nu är jag hemma!

Hemma från kvällen!
Kom hem precis från Martini vilket var skit kul faktiskt :) Bilder och information om kvällen kommer imorgon! Jag måste sova nu eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon... när jag kommer hem blir det självklart uppdatering :)
PUSS, Godnatt!



2009-05-16 @ 00:00:48 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Kvällen på Martini resturang!

Kvällen med ICA på Martini!
Jag ska tillbringa kvällen i resturangen Martini med mina arbetskamrater så jag ska strax börja göra mig i ordning eftersom vi ska träffas om en timme!
Jag ska självklart berätta mera senare när jag kommer hem, vad jag hade på mig, vad jag åt och annat intressant ;)

Hoppas ni får en skön kväll! PUSS!

(märkte att jag glömde publicera inlägget
men jag stack hemifrån kl 18.05 och kom hem 00.00)

2009-05-16 @ 00:00:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Somrig outfit
När jag vaknade var det jättesoligt verkligen och det verkade vara varmt och skönt ute..
jag cyklade till skolan och efter en stund kände jag att mina fötter fryser! Riktigt fryser! Men det släppte och tillslut kände jag inget. Jag hade nämligen på mig balerina skor och inga nylonstrumpor under.
Under dagen sken solen bara fram till lunchen ungefär men sen blev det molnigt och kallt! så när jag cyklade hem var jag tvungen att dra ner leggingsen till fötterna, haha!





♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ Tunika - Israel (den har jag på mig i mina modellbilder)
♥ Leggings - ICA (haha)
♥ Skor - Israel
♥ Armband - Ullared
♥ Örhänge - Israel









2009-05-15 @ 17:03:31 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



I skolan men bloggar!

I skolan!
Jag tackar alla som deltog i min frågestund igår! Jätte härligt att få så många frågor, den där PENIS frågan... hm.. eh ja, den var väl också rolig att svara på ;)

Idag börjar helgen igen. Vad ska jag göra då?
Jo, idag ska jag faktsikt till en resturang där jag ska äta middag med mina arbetskamrater så det blir nog kul =)
Imorgon för första gången på en månad (om inte mer) ska Adde sova hos mig. Jag vill så gärna kolla på Twilight filmen tillsammans med honom men han bara vägrar! Haha, bara för att han har hört hur många tjejer älskar den filmen OCH även min mamma.. vill han inte kolla på den. Han tycker det är "en dålig tjejfilm".
Jag ska TVINGA honom att titta på den med mig för jag vet att efter han har sett den kommer han ta tillbaka det han sa ;)

På lördag morgon ska jag jobba fram till 14.00 och det är senare på kvällen då Adde ska komma hem till mig. Vi ska faktiskt grilla imorgon, med familjen alltså, så han får äta med oss =)

På söndag.. hm.. jag har inte bestämt än vad jag ska göra på sönadg faktiskt, det får jag väl se!
PUSS.



2009-05-15 @ 12:03:47 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()



Svar till frågestunden - Första frågestunden på min blogg!

Mina svar till era frågor
Svar till frågestunden jag hade här på bloggen men det går fortfarande att fråga!
Vid varje fråga länkar jag till er sida, ni som har skickat en fråga!


Vad är dina tre bästa egenskaper?
Det är svårt att själv säga vad de är men jag skulle nog säga att jag är omtänksam, ambitiös och väldigt känslig (känslomässigt). Fråga från Terese.

Har du en penis?
Det var också en fråga så därför svarar jag på den ;) Men NEJ, jag har ingen penis, tyvärr för dig som ville veta eller det kanske var något du hoppades på. Fråga från Anonym. (Of course..)

Hur hoppas du att ditt liv ser ut om fem år?
Hoppas kan man alltid göra.. jag hoppas att om fem år har jag redan börjat mina studier som läkare i någon stor och bra universitet och helst i Sverige. Jag hoppas även om att bo i en lägenhet som jag förhoppningsvis inte kommer behöva dela med mig. Jag hoppas även på att kunna ha fritid i alla fall på helgerna så jag kan gå ut och dansa och ha kul :)Fråga från Josefin.

Vad har du för framtidsplaner?
Mina framtidsplaner än då länge är att när jag tar studenten (om två år) skall jag flytta tillbaka till Israel men bara under ett eller två år för att studera färdigt språket (då menar jag det avanserade språket) och jobba under tiden. Jag vill även resa till Thailand som de flesta ungdomar eller något annat land med mina vänner då. Jag planerar att resa dit med min bästa kompis som bor i Israel faktiskt :) När jag är färdig med resandet skall jag jobba i ett år till innan jag ska börja plugga på universitetet. Fråga från Caroline Lina Frank.

Vad gillar du mest med att blogga? tjänar du pengar på bloggen?
Jag skulle nog säga att jag tycker mest om att kunna skriva allt jag vill och att det känns bra. Samtidigt som jag tycker om att se hur många är intreserade av det jag skriver och berättar om mitt liv. Ja, jag tjänar pengar på min blogg. Jag har precis börjat med det så har inte hunnit långt ;) men jag har i alla fall snart kommit upp i 100 kr. Det är en bra början :)Fråga från Claudia

Dina snygga foton, har du varit i en studio och tagit dem?
Ja, det har jag :) Bilderna har jag tagit i Israel i en studio där jag kände ägaren. Han är nämligen en vän till familjen. Han fick ta någon av mina foton för att göra reklam för sin studio och därför fick jag dessa bilder. Jag har blivit tillfrågad några enstaka tillfällen om att modellera men eftersom jag inte bor i Israel blir det lite svårt ;) Bilderna har inget med någon modelljobb att göra. Fråga från Loppan.

Varför bloggar du?
Jag bloggar för att jag tycker det är kul! Jag tycker om att skriva om min vardag och annat roligt när folk tycker om att läsa det :) Jag tycker det är kul att få kommentarer och åsikter om mina inlägg. Samtidigt bloggar jag för att jag vill kunna tjäna pengar på min blogg. Fråga från Intenso.

Har du bra liv, med killar alltså?
Just nu har jag en kille som jag har varit tillsammans med i lite mer än två år. Innan honom hade jag lite små förälskelser här och där, ragg och lite beundrare. Även nu under tiden jag är med honom så fortsätter beundrarna dyka upp då och då vilket jag tycker jag kul. Men jag älskar min nuvarande kille men samtidigt saknar man lite friheten. Det började jag känna efter att relationen blev lite som en berg-och-dahl-bana.
Men just nu trivs jag som det är :) Jag vill fortsätta vara med honom tills det inte längre känns bra! Fråga från Marie.

Vad gör du? Pluggar/jobbar?
Just nu studerar jag. Jag går första året på gymnasiet och tar studenten år 2011. Fråga från Athena.

Drömresemål och favoritmat?
Jag skulle nog säga att jag vill jättegärna åka till Thailand och Australien (just nu i alla fall :) och min favorit mat är nog Fam Elmgrens spagetti och köttfärssås, pizza, tacos och... schnitzel med ris och citron. Fråga från Malin.

Vad gillar du för sorts musik?
Ja gillar väldigt blandat musik faktiskt. Förr tyckte jag mycket om punk, rock och lite metall. Förutom det är det nu även lugn musik, trance, pop, R&B, rap och hiphop. Fråga från Attis.

Vill du ha barn?
Ja det vill jag! Jag önskar mig barn av båda könen faktsikt. Hur många och när får man ju se men jag vill ha minst två barn i alla fall =) Fråga från Nikolina.




2009-05-14 @ 22:43:48 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()



Frågestunden skall nu besvaras - fråga gärna mer!

Frågestund!
Tack så hemskt mycket för att era frågor :D Nu ska jag bara svara på dem..
Det går fortfarande att skicka frågor till mig OCH de som har skickat någon fråga till mig skall jag länka till eran blogg efter eran fråga =)


Tack så mycket och fråga gärna mer!
PUSS (nu ska jag börja svara bara..)




2009-05-14 @ 22:14:57 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



FRÅGESTUND! - Första gången på bloggen

FRÅGESTUND!
- För första gången på min blogg!
Jag hoppas detta går bra nu! Jag ska iväg och träna och när jag kommer tillbaka, hoppas jag på massa kommentarer och frågor :)
Ni får fråga precis ALLT! Jag ska sedan svara så fort jag kan och det blir nog redan ikväll!

VARSÅGOD OCH FRÅGA NU
FRÅGESTUND på Dinas blogg!



2009-05-14 @ 18:00:33 Permalink Kommentarer (11) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Dagens Outfit!
Idag vaknade jag 45 minuter senare än vad jag egentligen skulle. Jag brukar nämligen vakna vid 6.45 men idag blev det istället vid 7.30. Jag skyndade mig och valde det första jag fick tag på! Ett par jeans, linnen och en kofta över!
Jag blev klar till kvart i, med kläderna, sminket och smyckena men håret sket jag i idag. Det var ändå väldigt platt!





♥ Kofta - Åhlens
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Linne (svart) - H&M
♥ Jeans Red Zed - Israel
♥ Örhänge - Israel
♥ Armband (handbojor) - Israel
♥ Klocka - Deluxa
♥ Ring - Israel
♥ Skinnjacka - H&M
♥ Halsduk - Israel



2009-05-14 @ 17:57:52 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hemma och snart blir det träning på två timmar!

Snart blir det träning och för er... Frågestund på min blogg!
Eftersom det regnade idag tyckte jag det vore bättre om jag gick vilket jag gjorde och därför kom hem kvart över fyra istället för tidigare. Dock gick jag från skolan vid fyra eller fem över eftersom jag och min grupp satt uppe i datorsalen och chattade på Omegle.com :) Det var drygt 2000 inloggade och efter en stund när vi började chatta, var och en med sin dator märkte vi att vi egentligen pratade med varandra XD
Eftersom man börjar en konversation samtidigt kan man på så sätt logga in i samma konversation men den chansen är inte stor. För oss var det tydligen det! För mig blev det minst 5 ggr så jag märkte (eller inte för de lurade mig) att jag pratade med mina vänner! Haha! Det var kul =)

Om 45 minuter skall jag träna i cirka två timmar - eller i alla fall bokad på två pass - och under tiden ska jag nog köra lite frågestund som alla andra bloggar! Jag har aldrig testat det förr men det är nog dags att göra det :D

- Är ni intresserade av att veta något om mig så bara fråga på!
- Om min familj, mina vänner, min pojkvän, Israel, mitt liv
- Allt! Passa på =)



2009-05-14 @ 17:32:38 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Största bröst - helt sjukt!

Mega bröst!

Den här bilden såg jag på en tjejs blogg och jag tyckte det var helt sjukt! De här brösten väger hela 18 kilo!! Omkretsen runt om dem är 1,7 meter! Bloggen heter "lusciouslucy" och där skriver tjejen lite om kvinnan och säger att kvinnan har inte tänkt att förminska dem och att hon trivs med dem, de är en del av henne. JA det klart de är!
Själv tycker jag inte det är särskilt snyggt att ha SÅ mega stora bröst och jag är helt övertygad om att det måste göra himla ont i ryggen att bära på de där fettbollarna. Tycker det är lite synd om kvinnor som har så stora bröst att de skadar deras hälsa.
Det kan ju vara svårt att operera bort en del av brösten eftersom de är en del av din kropp, med tiden accepterar man sig själv och lär sig leva med det men borde man inte göra något åt det för att lätta lite på vikten av dem? Om man får så ont så bör något göras ändå tycker jag.

För att kolla på bloggen-lusciouslucy, tryck här!
Vad tycker ni om detta? Ska man förminska sina bröst? Kanske bara om man får besvär?
PUSS.



2009-05-14 @ 10:34:34 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()



Cocoo's snyggingar ;)

Några favoriter från Cocoo.se
Jag gick precis in på Cocoo.se och såg några jätteläckra armband! Check them out..



det sista armbandet - den som har handbojor i silver -
har jag fast min köpte jag i Israel för endast 30 kr! Bra va =)




2009-05-13 @ 23:30:11 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Snygg H&M topp!

Snygg och sexig topp!
Jag tycker jättemycket om sådana toppar som man knyter i nacken. Precis som min bikini. Jag tycker det är jättefint och sött! Kolla till exempel på denna söta randiga toppen. Jag såg den på en tjej som köpte den och visade en bild på den när hon hade den på sig, via sin blogg. Den kostar endast 98 kr! Jag är sugen på den =) Men jag har rättmånga toppar och jag ska ju till Israel om precis en månad IDAG! =D

Vad tycks? Visst är den fin? Jag tycker den kan vara superfin till ett par slitna och håliga jeansshorts. Ett par stora svarta solbrillor och en liten väska kanske :) Sen skulle ett par sandaler sitta fint till!
DENNA SOMMAREN TÄNKTE JAG SHOPPA LOSS I ISRAEL! Vilket jag gör nästan varje sommar men nu menar jag verkligen, köpa massor!

Ska även visa plagg och smycken här på bloggen medan jag är i Israel så kan ni se om ni tycker om nått så går det att köpa via min blogg! Det låter bra va?! =)




2009-05-13 @ 23:07:07 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit med Heidi Klum!

Dagens Outfit!
Min älskade fina och vita Heidi Klum tröja fick det bli idag. I morse när jag vaknade var det jättefint ute men det blev inte särskilt varmt idag tyvärr.

Vad tycker ni om min outfit idag då? =)



♥ Jeansjacka - Mammas
♥ T-shirt Heidi Klum - Queenpeach
♥ Linne - H&M
♥ Tights - Gina Tricot
♥ Skor - Din Sko
♥ Örhänge - H&M
♥ Armband - H&M



2009-05-13 @ 22:47:41 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Nu kom man hem -.-

Det blev inte som det var planerat - igen!
Istället för att komma hem efter jobbet vid halv sex blev det då tio!! Jag skulle ju byta mamma i en timme men när jag väl var där bad de mig att byta en annan som hade inte ens dykt upp! Chefen skulle tydligen fixa en som skulle byta honom men det gjorde han inte och när jag ringde killen var han i stan.
Eftersom jag mår fortfarande inte bra så hade jag jätteont i huvudet och hade lite lätt feber.. men jag skulle jobba!!
Så jag ringde honom och bad honom att komma i byta mig, trots allt var det ju hans pass. Han skulle då komma om en timme sa han. En timme hade gått och han kom inte så jag ringde upp honom igen men självklart ville han nu inte svara. Istället lämnade jag sms "måste veta när du kommer för mår inte bra!" och bara då kunde han svara..."om en timme är jag hemma".
Jaha, det sa han för en timme sen med så jag smsade tillbaka.
Jag väntade och efter den där timmen kom han inte igen. Vad tror ni jag fick göra då?!
JA, STÄNGA! Jag fick stanna och stänga affären och han kom inte då heller.

Nu är jag då äntligen hemma och är skit trött och har fortfarande ont i huvudet -.-
Självklart blir det nu inget plugg heller.



2009-05-13 @ 22:15:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hemma tidigt - sleep, job & homework

Hemma tidigt!
Slutade idag som alla andra onsdagar efter lunchen så jag stack hem. Jag var såå himla trött eftesom jag som så dåligt inatt så jag gick o la mig fram till 15.00 (sov i tre timmar).
Min lillebror är sjuk och mamma skulle börja jobba vid 16.30 men eftersom ingen är hemma utan mig betämde vi att jag ska byta mamma i bara en timma innan hon kommer och byter mig. Jag vågar inte vara ensam med honom ifall han behöver något som medicin eller liknande. Jag ska då jobba bara fram till 17.30 och när jag kommer hem behöver jag plugga lite!

Idag vaknade jag med träningsvärk i axlarna och bröstmuskeln! Aj!
PUSS! Btw, idag ska min kompis tatuera sig så jag ska fråga henne om jag får senare lägga upp en bild på hennes tatuering.



2009-05-13 @ 15:21:33 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Min nuvarande garderob & vitrinskåpet för smyckerna

Min nuvarande garderob & vitrinskåpet för smyckerna
Jag lovade att jag skulle visa er hur min garderob i mitt nya rum ser ut och var jag har alla mina smycken. Det var väldigt svårt att hitta plats för dem och där de ligger nu är okej antar jag men allt får inte plats.
Det är nämligen så att det fick bli ett vitrinskåp för mina smycken vilket är egentligen inte världens bästa idé men hittade inget bättre at the moment.

Så här ser det ut:

Som ni ser ligger de i tre olika hyllor, om det nu heter så, men det finns en till längst ner.

Första:


Andra:


Tredje:


Fjärde:
Opackade lådor och ni ser att det ligger läven ite vid sidan om.

Sen min gerderob.. ja, den ser ut såhär numera:

Jag har någon låda i med andra saker ute i något rum.

Alla mina skor finns i en annan garderob med mammas skor :) Där finns mera av mina jackor, väskor och lite annat.

Jag tycker inte alls om min garderob just nu. Tycker mycket mer om den jag hade förr! Jag hade ju ett helt rum bara för mina kläder, skor, skärp, väskor och smycken och nu... :(


Men nu ska jag sova!
Godnatt.



2009-05-12 @ 23:01:41 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Dagens Outfit - Slitna jeans med hål, snyggt och sexigt!
Två saker hade jag på mig idag bortsett från skorna. Jeans och tröja. Behövs det något mer?! Nej, för det är så varmt och skönt ute så det behövs inte =)



♥ Jeans (Koola Anna) - Lager 157
♥ Tröja - H&M
♥ Skor - Second-hand-affär
♥ Halsband (äkta silver)- Födelsedagspresent
♥ Armband (handbojor) - Israel
♥ Armband (fläta) - Guldfynd, julklapp



2009-05-12 @ 19:14:25 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Gårdagens sminkning!

Lite tips ni kan få via min sminknig!
Jag har tagit lite bilder på sminket jag hade på mig igår. Det blev så många inlägg igår att jag ville inte ladda upp den här med.

Här ser ni:
   Steg 1. Jag började med lite ögonskugga, gråvit med lila nians


   Steg 2. Över tog jag eyeliner i vit/silver


   Steg 3. Sedan mera eyeliner men i svart och bara längs kanten, nära ögonfransarna
(här har jag ingen maskara, jag har så mörka och böjda ögonfransar)


   Steg 4. Som sist tar jag alltid maskara men oftast är det bättre att ta det först


Ser ni vad färgen i mitt öga ändras med ljuset?
Det var lite enkelt sminkning men jag hade ju på mig enkla kläder.
Jag ska nog visa min sminkning när jag ska på fest, tycker det är så fint då!
PUSS!



2009-05-12 @ 18:55:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bloggen har besökare från 11 olika länder!

11 olika länder läser i min blogg! Helt otroligt =)
Nu är det nämligen så att med min W3 counter vet jag hur många besökare jag har, i vilket land de bor och vad de söker i bloggen. Idag har jag sett att mina besökare kommer från 11 olika länder, vilket jag tycker är helt fantastiskt =)
Besökarna kommer nämligen från..
   1. Sverige

   2. United States

   3. Israel

   4. United Kingdom

   5. Korea

   6. Canada

   7. Germany

   8. Denmark
   9. Finland
   10. France 
   11. Norway


Det känns härligt alltså! härligt va =)



2009-05-12 @ 18:22:38 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Mitt förflutna och hur jag kom till Sverige

Israel vs Sverige
Jag tänkte jag kanske borde förklara mera om varför jag bor i Sverige eller i alla fall om hur jag kom hit. Jag hade skrivit ett inlägg precis i början då jag skaffade min blogg och jag förklarade lite om mitt liv men det kan jag då göra igen men lite kortfattat.
LÄS DETTA - min förra inlägg då jag berättade om mitt liv och var jag bodde när jag bodde i Israel.

Så gick det till!
Nu ska jag då berätta återigen lite kortfattat hur jag hamnade här i kalla Sverige.
Det hela började med att mina föräldrar skilde sig och jag bodde kvar med mamma. Pappa flyttade till den stora staden och mamma skaffade sig en kille. Han är från Sverige och kom till vår kibbutz som volontär. De var tillsammans i nått år eller två och sedan flyttade han in i vårt lilla hus i kibbutzen. Vi bodde alla tre tillsammans i två år innan de gifte sig - då vi åkte till sverige - och bestämde sig för att leva med varandra. När de hade gift sig bodde vi kvar i Israel och ett år senare flyttade vi alla tre till Sverige.
Att vi flyttade hit gjorde vi för att han hade varit med oss i några år (4 ungefär) och ville att vi skulle se hur det känns att bo i hans land, Sverige. Förutom den anledningen var det så att vår kibbutz låg väldigt nära Gaza och vi kunde höra allt som pågick. Själv var jag van men sen svenske icke! Vad jag förstod - då var jag bara 11 år - så mådde han inte bra av ljudet och "oroligheterna". Därför flyttade vi hit.

Planering om boendet
Det var bestämt att vi skulle bo här i ett år och sedan se hur det kändes. Jag antog från början när jag gick med på att flytta hit, att vi skulle flytta tillbaka efter ett år. Till min stora förvåning tyckte jag mycket om landet och att bo här så jag ville stanna kvar.

Mina kära lämnades bakom
Bakom mig lämnade jag ALLA mina vänner, mina släktingar, mina barndomskompisar (kibbutzen är mycket liten så jag kände alla barn och ungdomar) OCH min familj! Min pappa, hans fru och även mina två systrar (halvsystrar).

Konsekvenserna
Jag mådde verkligen PISS dåligt när jag fick reda på att vi skulle flytta TILL ETT ANNAT LAND!
Jag var elva år, drömde om ett liv med två föräldrar nära mig, nära mina kompisar och syskon och ett liv i det välkända miljön - den lilla Nir-Ytzhak kibbutzen i söder. Där hade jag ALLT!
Jag var helt förstörd när jag fick reda på att jag skulle lämna allt jag kände bakom. Jag var så rädd och nervös att jag teg om detta för mina vänner och släkt - som en 11-åring.
Hela mitt liv, sedan jag var tre år, fick jag åka fram och tillbaka mellan mamma och pappa. Jag tyckte inte det var så farligt, jag tyckte om att ha på något sätt ett "dubbel-liv". Det som gjorde ont var när jag missade mina vänner födelsedagskalaser eller mina syskons. Då jag var hos pappa missade jag mina vänners födelsedagar och då jag var hos mamma missade jag mina älskade systrars. Men i övring var jag nöjd!
Nu istället, när jag bor här, missar jag ALLT detta! Jag träffar inte mina barndomsvänner, mina systrar, släkt ELLER pappa! Jag får åka ner till Israel endast TVÅ gånger om året för att hinna träffa ALLA!
Förut gick det max två veckor innan jag fick se min pappa och mina syskon igen men nu...... ett HALVÅR.

Så är det, det är mitt liv och jag har lärt mig att leva med dessa känslor som sliter mig varje gång jag lämnar någon av länderna bakom mig.
Så nu vet ni hur jag hamnade här =)



2009-05-12 @ 18:11:56 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Städning - I garderoben!

FÖR liten garderob!
En mycket liten del av min garderob, var i en hög. Där låg en liten del av mina väsor, alla mina skärp och två slipsar.
Så här så det ut precis när vi började göra det fint genom att lägga det i lådor. Se nedan!
Jag var tvungen att ta ut alla kläder som hängde på galgar så egentligen ser det inte så tomt ut (sista bilden).
Ni fick se i mina förra inlägg om hur min förra garderob såg ut och hur mycket plats jag fick där!

Till exempel, mina smycken. Läs detta inlägget!
         lite smakprov av inlägget.. mina smycken:



Eller detta inlägg när man såg mina tomma garderob då vi skulle flytta.
Lät detta inlägget!
lite smakprov av inlägget.. den gamla garderoben (tom dock):

I bilden ser ni bara en liten del av högen.


När vi blev klara såg det istället du så =) :


Blev rätt bra tycker jag ;)



2009-05-11 @ 22:58:54 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()



Own thoughts, lite av dem..

Tankar
Jag vet inte hur det ligger till just nu, jag vet inte vad jag vill ha. Jag hatar att det inte är som förr och att det finns nästan inget att göra åt. Jag tycker inte om att vara den som får påpeka och säga det som finns att uppmärksamma och inte heller behöva känna att det är bara min sida av berättelsen eftersom den andra sidan är helt död.
Det är tråkigt att det är tyst, det är tråkigt att det är ömt och tråkigt att det är fortfarande bara jag som har något att säga och påpeka.


Jag tänker inte skriva om mina "riktiga" tankar på bloggen och avslöja för mycket om mig själv men jag tycker det är skönt att kunna skriva i "gåtor" ;) Den som läser och förstår, bör veta vad jag prata om. Det är bra att inte säga för mycket och det är ändå skönt att få säga något, även om det är bara väldigt lite.

Jag tycker inte om personer som pratar om sig själv i bloggen som om deras tittare skulle "lösa" deras problem eller tankar. Jag tycker inte heller om att många som bloggar vill få sina tittare att läsa inläggen genom att förmedla "tyck synd om mig". Det jag skriver i min blogg har inget med det att göra och inte meningen heller att någon ska tycka synd om något alls eftersom det finns inget att tycka synd om!
Däremot tycker jag att bra bloggare kan få sina läsare att känna medkänsla, omtänksamhet, lidande (åt 'saker' och inte sig själva) och framför allt lycka åt texten bloggaren skriver i sina inlägg! Jag tycker det är därför kul att läsa vissa inlägg =)

Hur låter det här? helt rubbish? Inte meningen i så fall :)



2009-05-11 @ 22:33:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit!
Idag var jag riktigt sugen på min fina jeansjacka från Gina =) Jag tycker den är så härlig och passar till nästan allt! Den är så skön med. Det räcker att man har ett linne under så fryser man inte liksom.

Detta hade jag på mig idag:



  


♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ T-shirt - JC
♥ Jeans RED ZED - Israel
♥ Strumpor - Ullared ;)
♥ Armband - Present från mamma, köpt i Guldfynd.
♥ Halsband - Present från mamma, köpt i Guldfynd.
♥ Örhängen - Israel



2009-05-11 @ 21:56:34 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Härliga tittare!


Igår låg min dagliga besökare på 186 !! Rekord! Wooho, fortsätt så tack =)
Tycker det är så härligt att veta hur många det är som läser min blogg och det är ännu mer intressant att läsa allas kommentarer!



2009-05-11 @ 21:23:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Den härligaste kommentaren jag har fått! Take a look ;)

Härlig kommentar!
En tjej jag började prata med lite smått via bloggen läste min personliga "berättelse" om mig själv på min meny och skrev den här härliga kommentaren =)


HAHA! Den tyckte jag var riktigt rolig att läsa! Just Blondinbella... det har jag inte så svårt för att tänka mig ;)

För er som inte ser vad det står:
OJ!
Flyttade du till Sverige 2003?
Helt jävla otroligt!
Du skriver bättre än blondinbella :)

Oj oj oj oj. DET förstår jag inte-
Shit, du är grym! :D

Undrar ute bara jag skulle kunna göra mig förstådd efter 6 år om jag flyttade till Israel nu. Men
måste man så går det väl, antar jag.

Hennes bloggnamn är också lite rolig! Men hon menar med att hon inte tycker om räkor antar jag! Haha, allt utom räkor alltså.
- För att komma till hennes blogg, tyck HÄR!
2009-05-11 @ 21:19:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jobbat, "skolkat" och gått i skolan!

Vilken dag! Haha.
Nu jag äntligen kommit hem efter jobbet! Jag visste inte att jag skulle jobba idag och det fick jag reda på två timmar innan jag skulle börja. Det betydde att jag inte kunde byta med någon vilket jag hade velat göra eftersom jag är fortfarande sjuk och ja! det var jobbigt att jobba. Som tur var så behövde jag jobba i bara 3 timmar.

Idag i skolan hade vi idrott och vi skulle ha simning och JA, jag var inte med! Nu har vi haft tre lektioner som jag har missat för att alla dessa gånger har jag varit sjuk så min idrottlärare, Olaf som är tysk och har en rejäl dialket, blev skit arg bokstavligen! Han ville att jag skulle vara med i alla fall men det är VERKLIGEN inte bra att simma när man är sjuk och rejält förkyld! Hur skulle jag kunna jobba sen efteråt med?
Jag sket i honom men på idrottslektionen fick du gå och och ta en promenad men... "jag skolkade" och det citerar jag eftersom det jag egentligen gjorde var att åka hem för att kunna hämta mina arbetskläder! Jag hade inte med mig något alls och jag hade inte haft så mycket tid till att hämta dem senare.
Senare efter "promenaden" gick det bra eftersom han frågade ingenting men nu missade jag en till lektionen på simbadet och där har vi bara en kvar. Det betyder att jag har sjukt mycket uppgifter att göra som jag inte kommer hinna med -.-

Men ja! Det var min dag.
PUSS!


2009-05-11 @ 20:56:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



En jättebra blogg

Edward's Meadow
Jag letade efter låtar som finns med i Twilight filmen och hittade den här bloggen. Här står verkligen det mesta om låtarna som finns med i alla Twilight filmerna! Hur bra som helst!
Här namnet på låtarna till Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn.
Jag hade velat dock att det skulle finnas mer om just Robert Pattinson låtar det vill säga, även de som inte har med Twilight att göra men det får man väl då leta vidare.

Klick här för att komma till bloggen!
Enjoy!



2009-05-10 @ 22:25:53 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()



Läcker rumpa till sommar? Dags att börja!

Vill man så kan man - Några bra tips om hur du snabbt kan få en fin och vältränad rumpa!


(Bild tagen från sandragrefve.se)

Jag har hittat på Internet några tips om hur man kan få snygg och fast rumpa vilket man självklart vill ha till sommar! De flesta av de här övningarna gör vi på body pumpen och det funkar kan jag säga ;)

Material är ju viktigt för träningen och för dessa är det bra om du har två hantlar och en pilatesboll, vilket är lätt att skaffa.
(namnen på tipsen är tagna från improveme.se)




1. Knäböj

Här ska man vara rak i ryggen under hela övningen. 
Ta hantlarna i händerna och gå sedan ner djupt i knäböj så långt du kan.
Detta ska göras 10 gånger x 3.




2. Häcklyft på pilatesboll

Ligg på rygg och sätt upp dina fötter på pilatesbollen. Håll händerna utmed dina sidor. Pressa ner svanken i golvet och lyft sedan rumpan mot taket så högt du kan. Spänn magen och håll balansen. 10 gånger x 3.




3. Knäböj med utfall

Ta tag i hantlarna igen.
Spänn magmusklerna och ta sedan ett steg framåt.
"Stegenet" ska vara i drygt 90 grader innan du ställer dig
upp igen och går ner med det andra. 10 gånger x 3.

4. Promenera
 
Alla vet väl hur man prommenerar? Man går i raskt takt! 
Tänk på att ta fasta och långa steg så du riktigt rör på rumpan. S
å ofta du har möjlighet.





5. Trappträning

Antingen så springer du eller går du i raskt takt uppför trapporna.
För bästa resultat gör om övningen några gånger, minst 3.
Du ska då gå upp och ner!





Nu kommer du ha en riktigt snygg och fast rumpa till sommaren men för att nå det resultatet måste du börja nu ;)



2009-05-10 @ 22:02:07 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Ny bloggdesign!

Ny design!
Nu har jag testat lite olika saker och nu har är jag färdig med min nya design. Hur blev det tycker ni? Bra va? :)
Det är faktiskt inte så svårt att ändra och greja med bloggen, tycker det är faktiskt rätt kul. Tittar man på designadinblogg.se så hjälper det hemskt mycket!

Och den nya sången då? "Dancing" som Elisa sjunger vilket också finns med i filmen. Tycker den är rättfin men får se hur länge jag är sugen på den!
Hoppas ni tycker om hur bloggen ser ut och låter nu ;)

* För att stänga av musiken trycker på ljudknappen på min Slide-show-bilder!
Puss!



2009-05-10 @ 14:36:53 Permalink Kommentarer (15) Trackbacks ()



Två härliga filmer - New Moon & Tyra Banks Show!

Två härliga filmer
Hitta dessa två filmerna på Dailymotion.com
Första filmen är om New Moon, hur den kommer att se ut och lite annat


ET New Moon 3
Cargado por officialspunkransom - Mira películas y shows de TV enteros.

Den andra filmen är när Robert Pattinson och Taylor Lautner är på Tyra Banks Show - Hur roligt som helst ;)
I den här filmen ser ni Rob som biter Tyra - på riktigt - av någon konstig anledning.

Robert Pattinson and Taylor Lautner on Tyra Banks Show
Cargado por officialspunkransom - Mira películas y shows de TV enteros.

Söt va?! ;)
Ursäkta att det blir mycket av dessa kändisar och filmerna, men är ju lite fängslande.
Puss!



2009-05-09 @ 23:00:39 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Ny armband jag har tillverkat - Beställd

Armband - Made by me!
Här ser ni den nya armbandet jag har tillverkat till en tjej som har beställt den. Hon ville ha en som liknade den jag tillverkade till mig själv och så blev det.
Jag tycker det är så kul att tillverka sådana saker =)

Ser bra ut, elr hur ;)




Vad tycks? =)



2009-05-09 @ 15:55:08 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (6) Trackbacks ()



Det bästa med Startblogg.se

Startblogg - En plats till alla bloggar!
Startblogg.se har nu en tävling där man kan vinna 500 kr på Kicks vilket är perfekt för jag behöver en ny parfym :)
Tävlingen går ut på att man ska skriva med egna ord om tjänsten Startblogg erbjuder och det borde väl inte vara så svårt eftersom det är mycket bra man kan göra då man har en blogg registrerad på deras sida.

Du som har blogg kan vara med och tävla! Lycka till =)      FÖR ATT VARA MED TRYCK HÄR!

Min insats till tävlingen!
Du som har en blogg och registrar den på Startblogg.se kan få vara med och tävla om massvis med roliga tävlingar.
Startblogg är en sida för alla bloggar som vill synas och få mer besökare till sina sidor. Du som är registrerad kan även tjäna pengar på din blogg och därför bidrar besökarna till. Pengar på bloggen kan man tjäna genom att via Startblogg.se bli medlem på sidor där du kan bli affiliate. Det du gör är att du lägger ut annonser i din sida (såsom jag gjorde) och när dina tittare klickar på anonnserna får du ett visst antal kronor per klick. Pengar kommer in till dig även när du värver dina vänner (i vissa anonnser) eller när någon av dina läsare köper något så kan du få en del av summan i procent. Alla anonnser har olika sätt att tjäna in pengar på och det skiljer från sida till sida.
Du kan även plinga din blogg via Startblogg.se vilket också ökar antalet av dina läsare. i sidan förklaras det även om hur man startar en blogg och hur man går till väga.
Bloggarna på Startblogg.se är kategoriserade efter boksatvsordningen så det är enkelt och lätt att hitta intressanta bloggar man vill läsa.


Det finns idag cirka 1320 bloggar registrerade på Startblogg.se - Registrera din blogg du med!!



Visst är det bra? =)

Puss /Dina.



2009-05-09 @ 15:42:42 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (2) Trackbacks ()



Nu har min jeanskjol med nitar kommit!

Jeanskjol med nitar!
Det tog rätt lång tid för den att komma men nu är den här. Den var pyttelite för stor men det ser snyggt ut!
Jag betalade 90 kr inklusive frakt och den kommer från Tradera. Tjejen som ägde den före mig hade tydligen fläckat ner den dock bara en fläck och rätt liten men den syns. Det jag ska göra nu är att "slita" bort den. Så kjolen ser lite sliten och härlig ut ;)
I övrigt är den snygg tycker jag!

Den har en rad nitar på varje ficka på baksidan och på framsidan bara en nit i kanten av fickan.
 


Fläcken gömmer jag lite med handen där.



2009-05-09 @ 14:51:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Movie in Minutes - Twilight HAHA

Rolig parodi film - Twilight - Movie in Minutes
Här är en kortkrot film, parodi om Twilight vilket jag tycker är faktiskt rätt kul :)
Take a look!



Riktigt rolig ;D What do you think?



2009-05-09 @ 12:20:11 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Vackra bilder i Slide och lite musik!

Bilder och musik!
Som ni ser har jag lagt in bilder på mig med en vacker låt. Det lilla korta "bildklippet" är enkelt att fixa och det blir jättefint =) Låten kan man bara lägga till och den jag har heter Bella's Lullaby och den är från Twilight filmen. Jag valde den inte på grund av filmen utan det är melodin som jag tycker är helt underbart vacker! Den låten spelar Edward för Bella vid pianot. Här är en till mycket vacker låt av filmen som Edward också spelar, eller det är i alla fall någon av dessa två.
SKit i filmen på denna video, det är inte det jag meanr med "vacker" lyssna bara på melodin.

Bella's Lullaby - spelad av Rob Pattinson i filmen men skriven av Yiruma, 
Yiruma, en japansk kompositör och låten heter egentligen River Flows In You.
 

Den här låten hör man i filmen när Bella och Edward befinner sig på ängen och de ligger ner bredvid varandra.
Bella's Lullaby - Carter Burwell.

Bella's Lullaby(Twilight Soundtrack Version)
Uploaded by Natsumi_Taiki - Explore other music videos.

Och Soundtracket är bara skön att lyssna på =) Det är då det händer lite action och vampyrerna startar nått ;D
Supermassive Black Hole - Muse

Twilight Soundtrack
Uploaded by raiden0615 - Watch funny animal videos.

Vilken låt är finast? och bry er inte om videon =)



2009-05-08 @ 19:22:02 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Startblogg.se

Registrering
Länken till min registrering på startblogg.se:
http://www.visitkortexperten.se/

När man registrar sin blogg på denna sida kan man tjäna pengar på sin blogg via den sida samt vara med i roliga tävlingar. När jag har blivit godkänd ska jag förklara lite mer ;)

*Detta inlägg tas bort så fort sidan har godkänt min registrering.



2009-05-08 @ 16:58:19 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Inte som jag hade önskat..

Sjuk och slö!
Efter första lektionen dvs. efter nationella provet i spanska åkte jag hem. Jag var lite förkyld igår och idag när jag vaknade blev jag sjuk. Jag åkte därför hem och nu när jag har läst ut böcker och har sett filmen, väntar jag nu på den fjärde boken och nu under tiden hemma har jag inte så mycket att göra.
Imorgon med jobbet vet jag inte än hur det blir. Jag får se lite senare mot kvällen ifall det har blivit bättre men förhoppningsvis blir det bra. Jag tror jag kan jobba på söndag i alla fall, eller får hoppas det med.

Nu kommer det vara ännu längre tid sen jag var med Adde sist och det känns så tråkigt! Det stör säkert inte honom särskilt mycket eftersom han är besatt av sin dator och gitarr.

Ikväll skulle jag även till en kompis och kolla på film men jag tror inte det är en så bra idé. Får antagligen stanna hemma ikväll, suck -.-


2009-05-08 @ 15:24:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lite av dagens sminkning!

Smink!
Jag hade enkla kläder på mig idag så jag ville sminka mig lite ordentligt och valde blåa färger.
1. Först tog jag vit ögonskugga som "bakgrund" men lämnade lite plats i ögats spets
2. Jag tog en ljusblå ögonskugga och lade det på den tomma platsen
3. En turkosblå kajal tog jag under ögat
4. Över kajalen duttade jag med samma ljusblå ögonskugga så det blev ljusare.
5. I slutet strök jag med eyeliner och sedan tog maskara.

Vad tycks?

Ögonskuggorna och utan maskara och eyeliner:

Med kajalen och ögonskuggan över men utan maskara och eyeliner:

Här är det färdigt och jag har även maskara och eyeliner:




Jag blev nöjd i alla fall =)



2009-05-07 @ 22:27:54 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit
Eftersom det mesta av dagen spenderade jag till att göra prov så orkade jag inte passa kläderna till varandra riktigt så jag tog bara något bekvämt och enkelt. Luvtröjan jag hade på mig är väldigt mysig och skön!



♥ Luvtröja - Israel
♥ Skärp D&G - Israel
♥ Jeans RED ZED - Israel

så enkelt och bekvämt var det! och som sagt, lite belv det! =)




2009-05-07 @ 22:15:41 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Äntligen hemma! Vad sägs om lite dagens outfit?

Efter träning och det känns himla gött i magmusklerna!
Jag har precis kommit hem och har även ätit så jag ska bara duscha. Jag har inte haft så mycket tid de senaste dagarna till att göra nya inlägg som jag hade velat.
Nu efter imorgon har jag enbart nationella i matte B kvar så efter den här helgen tror jag att det kommer vara lite mer tid till att göra annat än skolarbete.
Den här veckan har jag nu tränat 3 gånger och jag kan inte längre träna på lördag som jag ville eftersom jag ska göra annat innan jag börjar jobba kl 15.00!

Nu ska jag duscha!



2009-05-07 @ 21:03:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



090507

Torsdag
Klockan kvart över åtta var jag i folketshus och gjorde nationella prov i engelska båda reading och listening. Jag blev färdig vid med båda två vid halv elva så jag stack hem och käkade lunch medan jag tog det lite lungt.
Jag cyklade till skolan sedan lite innan min nästa lektion började och nu sitter jag och ska strax börja plugga till spanskan. Jag trodde jag skulle börja plugga till det redan igår men det blev inte av så idag har jag rätt mycket att gå igenom.
Jag har riktigt ont i halsen idag och är liiite förskyld men det ska inte stoppa mig för att träna idag en timmes body pump =) Tycker verkligen om det passt. Kul och skönt! Passet är om en timme och en kvart så jag hinner göra lite nu innan och sedan när jag kommer hem igen och har duschat och ätit skall jag fortsätta med spanskan.

Snart tycker jag det är dags att äntligen ändra desingen på min blogg men jag verkar aldrig ha tid! Jag sitter med annat på Internet eller på bloggen och på helgerna blir det mycket annat än så.
Jag ska till exempel jobba nu på lördag och stänga affären och det är gött eftersom jag behöver lite pengar nu innan jag ska åka till Israel.
Jag har redan en beställning jag ska genomföra medan jag är där eller jag har förresten lite fler =)
Pusss!



2009-05-07 @ 16:52:51 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Robert Pattinson eller Taylor Lautner - Twilight Hetingar!

Twilight hetingar!
Nu när jag läst till och med tredje boken i Twilight serien är jag inte helt säker på att jag är nöjd med Edward. Jag tycker lika mycket om Jacob! Många säger att filmen är bra och oftast kan man höra från killar "Ne det tycker ni bara för att killarna är snygga" hm.. Nee så är det faktiskt inte! Berättelsen är underbar tycker jag!
Vissa säger att Edward (Robert Pattinson) är snygg och jättehet medan andra säger att han är ful eller i alla fall söt-ful!
Själv tycker jag han ser bra ut men han ser faktiskt bättre ut i filmen än i verkligheten - då menar jag bilder på google. Han är riktigt söt men jag tycker även att Jacob (Taylor Lautner) är sjukt söt!
Jag tycker nog att båda är snygga, Robert ser lite mer manlig ut medan Taylor gör också det men på ett mer barnsligt sätt och kanske det är därför han är så söt =)

Kolla på den här bilden. Här tycker jag defenitivt att Taylor är snyggare än Robert




Sen har vi de andra killarna, Emmet, Jasper och James.
James som i verkligheten heter Cam Gigandet spelar ÄVEN i Never Back Down. Vissa vägrar tro det så här:

Never Back Down


Twilight
 Fattar ni nu?!!
Han är ju förstås också snygg ;)

Emmet (Kellen Lutz) och Jasper (Jackson Rathbone) är söta de med!
Men jag tycker att Kellen är snyggare än Jackson - i filmen i alla fall!

Kellen Lutz



Jackson Rathbone



♥ Nå? vem är snyggast av alla dessa killar?
♥ Vem är snyggast av Edward/Jacob?
♥ Vem är snyggast av James/Jasper/Emmet?




2009-05-06 @ 22:48:33 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Hemma och nu blir det plugg innan TV!

Plugg/TV
Kommi hem nu från träning och ska bara duscha och äta innan jag ska bärja plugga lite innan nationella provet i spanska som är på fredag. Imorgon har vi nationella prov i engelska men den kan man inte öva till tyvärr.
Ikväll, klockan 21.00 blir det Grey's Anatomy som alla andra onsdagar! Och jag bara älskar det programmet. Eller tycker mycket om i alla fall =)

Nu börjar det komma in lite pengar på mitt konto på Frossle vilket är en kanon bra sätt att tjäna pengar på bloggen!
Jag blev medlem för två dagar sen skulle jag tro och jag är snart uppe i 70 kr!

Nu ska jag sätta igång med mina grejer så jag inte missar programmet sen!
Puss.



2009-05-06 @ 20:20:30 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Träning!

Träning..
Nu har jag inte hunnit göra några nya inlägg idag. Jag läste i min bok så att jag läste ut den idag och den var helt underbar!! Nu blir det lite träning, Core Express den här gången.
Ha det bra!



2009-05-06 @ 17:45:19 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Om jag hade det håret.. mitt gamla hår!

Vackert hår är friskt och starkt
Ibland ångrar man sig att man började färga och hålla på med håret! Nu är det skit svårt att få tillbaka det naturliga hårfärgen man hade från början om man inte låter det bara växa ut men hur ser inte det ut?!
Tycker inte om när hårväxten syns och jag tycker inte heller om att håret blir slitet av färgning men det går att fixa med klippning eftersom det är mest topparna som skadas.

Kolla bara på den här bilden. Man ser vilken färg jag hade förut och jag tycker det var så fint och så naturligt.
Jag hade naturliga slingor i håret vilket syns där. Olika nyanser i brunt! Jag saknar det :(
Nu när man vill vänta tills man får den färgen igen är det jättesvårt att låta bli att färga!
På sommaren är det kanske lättare eftersom solen bleker håret och det färget man har färgat så man får ändå lite den gamla färgen man hade innan =)


Nu ska jag stänga av datorn, läsa lite och sedan gå och lägga mig!
GODNATT!



2009-05-05 @ 22:07:37 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit - Svart/Vit
Idag orkade jag inte riktigt välja kläder som jag brukar göra på morgonen! Jag tog det första jag såg så det blev lite enkelt. Självklart skulle jag inte ta på mig något jag inte är bekväm med men den här morgonen lade jag inte ner särskilt mycket tid eller uppmärksamhet till vad jag skulle ta på mig.

 


♥ Tröja - Gina Tricot
♥ Svart linne (under) - JC
♥ Väst - Lindex
♥ Jeans - Israel
♥ Skor - Din Sko
♥ Klocka - Deluxa
♥ Örhänge - Israel
♥ Ring - Israel



2009-05-05 @ 18:39:07 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()



Hur att tjäna pengar på din blogg!

Enkelt och effektivt kan du tjäna pengar på din blogg!
Genom att bli medlem på Frossle.com, kan du tjäna pengar på din blogg!
Allt du behöver göra är att klicka här och registrera dig.
Du får 50 kr bonus vid registrering och när du lägger annonser på din blogg från olika sidor och företag får du in pengar!

Pengarna skickas till dig när du vill utbetala.
Du får 250 kr vid sale - Enkla pengar!




Gör som jag! Registrera er här för att tjäna pengar på bloggen du sitter timmar med under dagen!
Tjäna något på bloggen du lägger mycket tid på =)

Puss på er!
/Miss D.



2009-05-05 @ 18:21:38 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (3) Trackbacks ()



Gratis sidor ger present kort snabbt och enkelt - 500 kr i presentkort på direkten!

Gratis Sidor - Smidigt, bra och enkelt!

Genom att registrera dig här kan du skaffa dig lätt poäng för att på ett presentkort på 300 kr eller mer! Det är helt galet vad bra det är!

Du får 25 poäng då du registrar dig via den här länken! Du får 5 poäng för varje medlem som registrar sig via din länk och även 200 poäng när dina värvade når upp till 100 poäng. HIMLA SMIDIGT! =)

När du registrar dig här får du direkt 50 poäng så det fattas endast 25 poäng och 7 värvade för att nå presentkortet på 500 kr!!!

Klicka på den här länken för att börja idag!
http://www.gratis5.se/user/register/Miss Dina
2009-05-05 @ 17:42:21 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (0) Trackbacks ()



God Morgon!

I Skolan
Sitter vid datorn nu på min svenska lektion. Vi ska skriva en recension om filmen Taken. Den var bra och spännande ;) Tipsar om den!

Vid halv tio ska jag iväg från lektionen till dansföreställning som dansörerna från Stockholm ska ha nu på förmiddagen och sedan ska vi själva få dansa med dem. Det är riktigt kul tycker jag och ännu bättre att få lära sig lite moves från professionella dansör! Idag när jag kommer hem kan jag tyvärr inte slappa och ta det lugnt eftersom jag måste börja öva inför nationella provet i spanska som är på fredag.

Igår hann jag i alla fall läsa lite mer än 170 sidor i boken under ungefär 3 timmar och nu har jag 220 sidor kvar av 230! Jag får läsa sakta nu för att inte läsa ut boken för sedan ta det en stund innan man kan börja läsa i den sista boken. Jag ska försöka spara så mycket som möjligt av den till flyget då jag ska vänta själv i Amsterdam i nio timmar. Då kommer jag i alla fall ha något att göra =)

2009-05-05 @ 08:57:45 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Dagens Outfit - Måndag
Enkla kläder hade jag idag, en jacka, en t-shirt, tights och skor - that's it!
Det blev min nya jeansjacka som till den tyckte jag bältet från röda korset med blåa stenar på passade perfekt =)



♥ Jeansjacka - Gina Tricot
♥ T-shirt - JC
♥ Tights (Jeans) - Israel
♥ Skärp - Röda Korset
♥ Skor - Din Sko


♥ Armband - Egen tillverkning, båda två.
♥ Örhänge - Israel

Tycker det var kanon-bra-pris på jackan och jag är jättenöjd =)



2009-05-04 @ 19:07:45 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()



God eftermiddag!

Äntligen lite slappt!
Nu har jag tid till att sätta mig vid datorn och uppdatera lite. Idag har matte provet gått väldigt bra! Jag var väldigt nära MVG och han har inte bedömt än vad för betyg vi ska få på våra prov. Nu är det bara nationella provet kvar i den här kursen.
Idag sista lektionen hade vi idrott då vi "dansade" med dansörer som kom från Stockholm och går i en danshögskola. De var förstås väldigt duktiga men det vi fick göra var mest att rulla runt på golvet och slänga oss ner om vi inte kröp :S
Det var inte riktigt det jag hade tänkt mig men imorgon ska jag kolla på deras föreställning under min första lektion så jag missar lite av svenskan och sedan kommer vi själva få dansa lite. Jag tror inte det kommer vara samma grejer, hoppas inte det i alla fall.
När vi fick hoppa, kröpa och rulla runt, blev jag jätteyr och kände nästan att jag ville spy men det gjorde jag inte, of course, jag har faktiskt aldrig spytt då jag inte har varit riktigt sjuk!
Efter idrottslektionen gick jag och tränade en timmes body pump i hälsoborgen innan jag kom hem.
Jag åt spagetti och köttfärssås sedan duschade jag och nu sitter jag vid datorn =)

Den här veckan har vi inte alls mycket som behöver göras i skolan så idag tänkte jag att läsa lite i min bok! Den är så spännande och jag tycker verkligen om berättelsen, hur författaren beskriver omgivningen, känslorna.. allt!

Så ja! äntligen har jag lite tid till andra saker =) Den här veckan som sagt är det bara nationella i spanska som jag behöver plugga till.
Puss!



2009-05-04 @ 18:44:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fileds Of Gold <3

Fileds Of Gold - Eva Cassidy
En av de vackraste låtarna jag någonsin har hört! Jag blir så lugn av den här låten och den älskar jag att lyssna på när jag läser eller pluggar. Om man tränar kanske inte den är så bra ;) Men texten är mycket vacker och hennes röst är verkligen beautiful!!
Pictures:


With lyrics:

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
As you lie in fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold


Vad tycker ni? =)

2009-05-03 @ 21:07:03 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()



Är inte på topp

Vill inte bli sjuk!
Jag vet inte varför jag började må konstigt efter jag kom hem från att ha gått till Adde med hans jacka jag fick låna igår då jag skulle cykla hem efter filmen. Jag försöker plugga lite matte nu men det går inte så bra när det känns så här.
Jag är jättevarm i kroppen, har ont i huvudet och är allmänt seg och sliten känns det som. Jag har ändå sovit rätt okej i natt men det känns weird! Jag måste sova ut på helgerna i alla fall en dag för att kunna fungera ordentligt när veckan börjar igen. Särskilt om man tränar mer än 2 ggr, jobbar och pluggar med.
Jag hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk just nu! Det orkar jag inte med. Jag börjar bli riktigt rädd för svininfluensan eftersom det börjar drabba så många och det har kommit även till Norge :S
Det har inget med hur jag mår just nu att göra, haha, men tänkte bara säga att jag är rädd för det XD

På internet kunde man läsa om en kvinna som dog i Tel-Aviv av svininfluensan och då blev jag riktigt rädd eftersom min pappa och syskon bor där sedan längre söderut i landet bor resten av min familj och även alla min gamla vänner.
Senare visades det vara inte svininfluensan och att kvinnan dog inte ens. Det hade varit fyra personer som lades in på sjukhuset och som sedan släpptes efter några timmar. Men det var INTE svininfluensan så nu oroar jag mig inte lika mycket men jag om det händer något i Israel på grund av det inom den närmaste tiden så kommer jag inte vara så glad om att åka till Israel över sommaren :-/


2009-05-03 @ 18:17:07 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()



090503

Långhelg men segt!
Den här helgen har det inte varit min bästa och roligaste helg direkt men jag klagar inte precis.
Igår var jag hos Adde och kollade på filmen Valkyrie vilket jag inte tyckte var särskilt bra och han orkade knappt kolla!
Jag var hemma till klockan ett och gick och la mig vid två eftersom jag låg i sängen och läste Ljudet av ditt hjärta - den tredje boken i twilight serien. Även den här boken är lika fångande som de första böckerna.
Imorgon har jag matteprov i matte B så nu måste jag kolla lite i matteboken och öva lite, dock orkar jag inte men det måste göras för att det ska kännas bra imorgon. Efter det provet kommer nationlla i matte B några veckor senare eller kanske inte ens några utan någon men jag kommer inte riktigt ihåg.
Jag är lite rädd för att börja matte C eftersom jättemånga säger att det är jättesvårt :S
Är det verkligen så svårt?!

Imorgon ska jag träna efters skolan och läxor och sådant vet jag inte ens vad vi har förutom att jag måste öva till nationella i spanska och göra färdigt biologi labbrapport om majs haha.
Den här veckan ska jag träna 3 ggr och på helgen tror jag det blir också kanske lite men tror inte jag kommer palla.

Förväntar mig inte en lugn vecka men tror att det kommer bli lite lugnare än vad den brukar bli!
Hoppas det i alla fall =)



2009-05-03 @ 16:23:19 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Kollade lite på youtube - haha och orka!

Onödiga videoklipp!
Youtube har ganska roliga filmer, båda bra och dåliga men vissa av dem förstår jag inte varför folk lägger ut eller varför. Folk som inte ens vet om att de är med på dessa filmer tycker jag synd om!
Kolla på det här till exempel, det är lite skrattretande att folk verkligen tar sin tid för att göra sådana videoklipp, bara kolla!

Vad ger det att ha sådana videoklipp? Jag kollade på några och alla SÖG! "Sveriges snyggaste fjortisar" till exempel.. vad sjutton är det för bilder? Vissa ser ju ganska bra ut men andra?! Vem är dessa personer som kan bedöma vem som är snygg eller inte? Eftersom alla tycker olika och har en annan smak fattar jag inte ens varför de skapar dessa videos.
"Bilddagbokens fulaste" kollade jag på och jag tyckte inte någon av personerna på den videon var FULA!
Bara så DÅLIG stil att lägga ut på internet sådana filmer utan att personerna på filmen vet ens om det!

Kolla här till exempel,
jag vill inte göra som dessa personer som lägger ut sådant men kolla bara på den här bilden och på rubriken..



tycker inte ni att sådant är ganska onödigt?!



2009-05-03 @ 16:13:57 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit - Till Stan
Jag tänkte att jag kunde ha på mig korta kläder idag eftersom det var rätt varmt ute vilket jag gjorde men så fort jag var utanför huset kändes det obehagligt. Det var inte kallt eller något sådant utan byxorna kändes FÖR korta men jag hade inte tid att byta om eftersom tåget skulle åka om 5 min. Självklart när jag väl var på tåget så fick vi vänta i 20 skit minuter tills en buss från Värnamo skulle komma -.-
Jag tog med mig i väskan två par leggings. En i hudfärg och en i svart. Jag tänkte ta på mig den i hudfärg för att inte jag skulle frysa men när vi var i stan och kände att folk tittade på mina ben och i allmänhet på mina kläder ville jag istället ta på mig de svarta leggingsen.

Från början såg det ut så här i alla fall:
ÄR DET VERKLIGEN SÅ KORT?!


Byxorna är inte särskilt korta egentligen men tröjan döljer det mesta av dem
och därför ser de så korta ut och dessutom är hela jag rätt kort!
♥ Jeansjacka - Castro, Israel
♥ Tröja - Israel
♥ Jeansshorts LEE - present
♥ Skor - Skopunkten



♥ Örhänge - Israel   
♥ Armband - Första och andra (från vänster) tillverkade jag själv
                  - Andra (svarta) fick i present
                  - Sista (blåa med detaljer) från Kina




2009-05-02 @ 19:26:40 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Gårdagens promenad

Härlig dag för en promenad
Jag och min kompis gick igår på promenad och jag verkligen NJÖT av vädret! Allt är så grönt och fint nu och det är så kul att se massvis med färgglada blommor överallt!
Efter promenaden gick vi mot ICA och köpte glass av min mamma som satt i kassan =)

Tog lite bilder med och denna tycker jag jättemycket om!



På vägen mot stationen senare när vi skulle hämta hennes pojkvän såg vi den här halvbrända (eller mer) boken och vi skulle se vem som tog finast bild på det - hon går liksom media - men vi kollade aldrig hur den andras bild blev, hehe.
Min blev rätt fin tyckte jag =)



2009-05-02 @ 19:10:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Gårdagens utekväll

Hos Dennis
Som jag sade igår så skulle jag vara med killarna med kvällen och så blev det. Simon hade fyllt år den dagen och jag hade inte hans nummer så jag kunde inte smsa honom och gratta honom. Istället sa jag det då jag träffade honom hemma hos Dennis. Kvällen blev lugn, lite kylig men det var ändå roligt. Jag tycker oftast att det är kul att umgås med grabbarna. Denna gången var även Dennis flickvän med, Amanda, och även en till tjej, Mathilda.
När jag kom dit satt de och drack men även rökte vattenpipa. Det luktade gott efter röken som hade tydligen smakat jordgubb. Killarna, Linus och David, satt och spelade gitarr och ibland spelade även Adde och Anton och vi andra satt och lyssnade och försökte sjunga till melodin samtidigt som de gjorde. Det var trevligt!
Lite senare gick in i huset och satte oss vid soffan och väntade på en film. På TV:n gick Matrix, andra filmen tror jag, så vi kollade på det eller så trodde jag att vi skulle göra det men det var omöjligt för killarna skrattade och pratade högt, fortsatt med musiken och fjantade sig utanför så det hördes!

Kvällen slutade för min del vid ett tiden då jag stack hem och även några av de andra men tre av killarna tog sin skatebord och åkte lite medan de följde mig halva vägen.
I säng var jag runt klockan 02.00 och idag på morgonen gick jag upp vid 09.00 eftersom jag skulle träna body pump som började vid kvart i tio.

Efter träningen duschade jag snabbt, åt och fixade mig och sedan cyklade iväg till tåget! Sen var jag i stan hela dagen =)

Lite bilder från igår ;)
Födelsedagsbarnet, Simon. Lite härlig bild ju!

Lite pipa och Adde som fjollar sig ;) Anton ser ju lite go ut där!

Rickard och Dennis.

Och sköna sånger som Linus är så duktig på att spela OCH sjunga ;)


Både David och Linus som spelar vilket lät väldigt bra!




2009-05-02 @ 19:03:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hemma och nu blir det uppdatering!

Äntligen lite tid
Jag har varit i stan hela dagen och meningen med att jag åkte var för att hitta sandaler men jag hittade inga jag ville ha och de jag provade passade inte. Det var ett par som var rätt fina och passade bra men det var inte den färgen jag ville ha! Jag är sugen på bruna sandaler och de jag provade var svarta.
Istället köpte jag andra saker och det blev 3 saker. Jag ska nu inte köpa mycket innan jag åker till Israel men det är svårt att låta blir att inte köpa något alls.
Jag köpte en jeansjacka på Gina Tricot som förr kostade 349 som nu kostade istället 174.50 kr =D Den är ritkigt snygg tycker jag och där köpte jag även en svart tight kjol som kostade bara 99 kr! Den tredje grejen köpte jag på H&M och det blev en tröja and that's it!


2009-05-02 @ 18:49:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit
Idag blev det att hämta min cykel hos en kompis och sedan gå till en annan kompis. Jag tillbringade dagen där då vi gick ut och köpte glass och jag köpte även lassagne.
Imorgon blir det att åka till stan och leta efter sandaler, gladiator of course ;)

Men detta hade jag på mig idag.

♥ Jeansjacka - Mammas
♥ T-shirt - H&M
♥ Jeans LEE - Present
♥ Skor - Scorett
♥ Bikini (under) - Italien
♥ Väska - H&M


♥ Skor - Skopunkten (de vita)
Först skulle det bli de svarta skorna men jag ångrade mig - tänkte på att vi skulle ut och gå och jag var rädd att få skoskav.



2009-05-01 @ 21:18:43 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hemma men nu kallar kvällen

Utekvällar
Jag har kommit hem från min kompis och jag åt, duschade och tog det lungt. Nu ska jag snart ut iväg till de grabbarna och göra de sällskap hos Dennis. Igår kväll blev inte så lyckad som man hade hoppats men den blev helt okej.
Jag och en till kompis - den blonda tjejen som inte ville visa ansiktet på den bilden jag tyckte om hennes vita, luddiga mössa - gick mot sjön och träffade på vägen mina två andra kompisar och en till tjej. Vi gick mot sjön där det var fullt med folk som miglade, skrattade, söp och var allmänt högljuda. Själv blev det inget drickande vilket jag tyckte var bra för det var ändå inte tillräckligt kul. Dock var det lite roligt att se på andra som söp sig fulla som knappt kunde gå.
Jag var inte riktigt på suget igår efter jag har varit och jobbat sedan klockan 16.00 till 21.30!
Men kvällen som sagt var helt okej.

Nu ska jag iväg till de andra!
Ha det gött /D.



2009-05-01 @ 21:07:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ute i det fina vädret!

Älskar värmen!
Jag har inte orkat riktigt att sitta hemma nu på dagarna när det har varit så fint väder och det är därför jag nu inte uppdaterar så ofta heller. Jag är nu hos min kompis och vi ska strax gå ut och gå.
Jag har nu fått i posten både twilight filmen, heidi tröjan och twilight boken och nu väntar jag på kjolen jag köpte från tradera.
Det är kul att få massvis med paket på posten =)

Senare när jag kommer hem skall jag ladda upp lite bilder och sedan på kvällen ska jag ut igen.
Njut av dagen så länge det går för snart kommer regnet, jag tror det blir redan på söndag tyvärr.
Puss!



2009-05-01 @ 15:12:32 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()