Godmorgon - fan med.

Vakna till ett prov - åhh x(
Vaknade idag vid 06.15! Jag var tvungen att gå upp så tidigt eftersom hemprovet ska skickas in idag senast klockan två och jag har lite mer än hälften kvar att skriva enligt frågorna dock tror jag inte att de kommande frågorna är lika stora som dessa jag redan har svarat på!
Om jag är riktigt duktig och skyndar mig kanske jag hinner sova en liten stund då jag blir färdig så jag inte blir så trött på jobbet och sedan då jag ska ut ikväll. Fan med -.- jag orkar inte det här hemprovet! Det är jobbigt att man hade bara två dagar på sig (tills torsdag) och att man var så smart som började igår klockan 18.00! Idag ska det in vid 14.00 och att jag har så lite tid på mig nu beror på fucking fysikuppsatsen som skulle in tisdags!
Oj vad bra (-.-) nu fick ju halva onsdagen och halva torsdagen om man nu vaknar tidigt som jag gjorde. Då blir det istället en dag egentligen att man har att skiva det här "provet".

Men nu ska jag då fortsätta skriva efter gårdagen!
JAG VILL JU SOVA....




2009-04-30 @ 06:41:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Valborg!

Valborg!
Sommaren är här och snart är det maj men först är det dags för valborg ;)
Lite surt att jag ska jobba fram till halv tio. Först ska jag plugga färdigt på hemprovet på morgonen som ska sedan in klockan två och två timmar senare börjar jag jobba fram till kvällen. Sedan ska jag hem och byta om och då ska jag ut med kompisar såklart!
Några av kompisarna skulle in till krogen men eftersom man då inte kommer in är det ju lite surt. Det blir därför istället en utekväll här i närheten =) Vilket jag får berätta om dagen efter!
Brasan kan jag då tyvärr inte kolla på eftersom jag jobbar hela kvällen och sedan måste jag hem och byta om osv.

Men det blir säkert kul!
Nu ska jag sova, godnatt.



2009-04-30 @ 00:24:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Svar till kommentar om stylebystrars

Klänningar från Style by Stars!
Bilderna jag har visat från stylebystars.com på tidigare inlägg finns kanske inte längre på sidan eftersom det fanns ett begränsat antal av varje vara. Istället kommer ni finna nya snygga plagg som kommer in hela tiden. Man får vara snabb med beställningen eftersom sidan är så populär att storlekarna tar snabbt slut.

Lycka till =)
Puss /D.



2009-04-29 @ 19:45:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit - Vackert väder

Onsdagens Outfit
När jag vaknade sken solen så starkt att rummet var så varmt att jag ville ta på mig korta byxor men jag var rädd att det inte skulle bli så varmt idag så jag tog istället jeans med lite hål i =)
Dagen blev såklart SKIT varm och när jag kom hem satt jag ute i solen och solade en stund innan jag började plugga vidare på mitt hemprov i samhällskunskap.

Så såg jag ut idag:





♥ T-shirt - Snygga
♥ Jeans ,Koola Anna - Lager 157
♥ Skor - Skopunkten
♥ Skinnjacka - H&M
♥ Väska - Ullared
♥ Solglasögon - Israel
♥ Örhänge - Ur&Pen
♥ Alla armband fick jag förutom den jag gjort själv.







2009-04-29 @ 17:53:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kolla vad jag fick i brevlådan!

Twilight på DVD
Idag såg jag att jag fick ett litet paket när jag kom hem ;) Självklart blev jag jätteglad!
Jag tävlade om Twilight filmen på DVD som idag kommer ut i affärerna om jag inte har fel, tävligen gick ut på att man skulle motivera varför man vill vinna och jag hade inte skrivit något så speciellt utan skrev bara att jag älskar både filmen och böckerna. Allt som allt gavs ut bara 10 exemplar och det var rätt många som hade varit med i tävlingen men jag var en av dem som vann! Otroligt va?! =)

Nu kan jag ta med mig filmen då jag ska resa till Israel så jag har något att göra när jag mellanlandar i Amsterdam själv och ska vänta i 9 himla timmar -.-

YEY! =)
Omslaget på "boxen"

"When you can live forever, what do you live for?"

Omslaget på DVD:n




2009-04-29 @ 17:25:04 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Topp humör =)

Bra kväll med lite lycka
Nu sitter jag och äter framför TV:n medan jag kollar på Ugly Betty och Desperate Housewives. Jag var och tränade body pump i en timma igen och duschade när jag kom hem. Då var det 4 minuter kvar tills auktionen om jeanskjolen skulle ta slut så jag var snabb och lade mitt bud så jag vann auktionen till slut. Det blev 66 kr för kjolen och 24 kr i frakt :) Hoppas bara att den sitter bra nu!
Förutom det deltog jag i en tävling för några dagar sedan och idag fick jag ett mail om att jag vann! Så nu kommer jag få hem Twilight-DVD:n som egentligen kommer ut i affärerna imorgon!
Jag har även skickat in fysikrapporten och började på samhälls-hemprovet så det känns bra OCH
jag fick VG på mitt kemiprov som jag trodde skulle gå SÅÅ dåligt men det gjorde det tydligen inte =)

What a day!
Puss!




2009-04-28 @ 21:27:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Klänning ännu billigare!


Nu ska jag iväg och träna!
Jag har sänkt priset på klänningen till 20 kr =)




2009-04-28 @ 18:09:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Titta nu!

Bakgrunder
Av någon anledning syns inte bakgrunden på bloggen på alla datorer! I alla fall inte på datorerna i skolan och då ser man att bakgrunden är bara svart men så är det inte!
Så ser bakgrunden ut och min header ska jag kanske byta snart men det får vänta tills jag får lite tid över så jag hinner fixa med det =)

Denna bild har jag som bakgrund =)

Och de här tre bilderna tycker jag är också fina att ha som bakgrund
  
Nästa bakgrund blir nog den leopardmönstriga eller den prickiga =)
Vilken tycker ni är finast?



2009-04-28 @ 14:49:17 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Några extra söta klänningar från Style by Stars

Vackra klänningar från StylebyStars.com




Det kommer nya plagg hela tiden men storlekarna tar snabbt slut! Priserna är bra med men man vet aldrig hur den kommer sitta på så det är en nackdel.
Jag är sugen på en ny klänning men jag vill köpa en i Israel =) Billigt, snyggt och bra! Jag har redan tänkt på några saker jag ska köpa och även vart jag ska gå för att hitta dessa. Det bästa är att gå helt själv och verkligen shoppa som en galning! ingen klagar på hur många affärer man går in till och inte heller på att man har svårt att bestämma sig för vad man ska ha :) Jag brukar ju gå runt med syrran eller med kompisar men eftersom nu när jag åker, går de fortfarande i skolan i någon vecka så då ska jag passa på att shoppa själv!

2009-04-28 @ 14:35:40 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Outfiten idag
Nu är jag hemma och ska snart börja plugga på nästa uppsatsen, hemprovet. Jag hade tänkt att träna idag lite senare men vi får se hur det blir med det. Jag kollade lite på style by stars med och såg jättesöta klänningar men det är så svårt att köpa något sådant på internet utan att man kan prova det först. Jag hade tillräckligt med otur med de där nitskorna jag köpte förut.

Men detta hade jag på mig till skolan idag i alla fall.



Topp - Israel
♥ Jeans LEVIS - Israel
♥ Kofta - H&M
♥ Skärp - Röda Korset
♥ Skor - Skopunkten
♥ Örhänge - Israel
♥ Armband - Från mamma
♥ Ring - Deluxa




2009-04-28 @ 14:19:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Stylebystars - 100 nya plagg

Snygg mode från Style by Stars
Idag klockan 12.00 kommer det 100 nya plagg att kunna köpas på style by stars. Jättesnygg mode online såson toppar, klänningar, kjolar och massvis med bra erbjudande. Jag tror att deras billigaste plagg börjar från 69;- och uppåt.
Kan vara värt att kolla ;)

Här är en av de snygga plaggen som kommer in idag
Klicka för att komma till outleten

Ni får vara snabba med att klicka er in på sidan för det finns ett begränsat antal av varje plagg!
Vi får väl se vad jag fastnar för.
Good luck =)



2009-04-28 @ 09:49:43 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



I skolan

Godmorgon alla läsare!
Idag har jag vaknat med värre träningsvärk än igår efter att jag hade tränat Body Pump i söndags. Idag skulle jag gå på ett till pass men jag vet inte om det vore så bra. Får se hur det känns under dagen så får jag se om jag skall gå på den eller ej. Igår natt satt jag uppe till klockan tolv och skrev färdigt min fysikrapport som skulle lämnas in idag. Nu sitter jag och finsliper bara. Idag får vi sluta efter lunchen vilket blir kring 12 eftersom vi skulle ha fysiklektion och istället får vi arbeta på var rapport. Jag som har redan gjort färdigt den tänkte gå hem och börja på min nästa rapport eller hemprovet på samhällskunskapen som ska lämnas in på torsdag.

Jag har tyvärr inte haft särskilt mycket tid till att skriva och uppdatera bloggen så ofta som jag brukar men nu ska det bli en förbättring eller mera strax efter fredagen då jag är färdig med mina rapporter och läxor.
Fram tills dess blir det lite här och där men fortsätt gärna att läsa =)

Hoppas ni får en skön dag!
Puss /D.



2009-04-28 @ 09:36:46 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Min Outfit
Idag när jag vaknade och tittade ut såg det ut att vara rätt varmt och enligt termometern var det kring 8 grader så jag tyckte det skulle bli varmt och skönt idag. Därför valde jag ganska somriga och enkla kläder.


♥ Tunika - Gina Tricot
♥ Leggings - Israel
♥ Tygskor - Skopunkten

 
♥ Örhänge - Israel
♥ Armband - Fick från mamma



Det blev tyvärr inte så varmt som jag trodde men det var absolut inte kallt! Det blev som varmast mitt på dagen så på morgonen fick jag ha på mig en tröja över för att inte frysa i skolan.
Jag tycker om den här tröjan och tyget är väldigt mjukt och skönt ;)



2009-04-27 @ 18:34:31 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Jessica Simpson - Manlig?

Jessica Simpson
Den här bilden var med på undersökning på msn:s sida "vem är snyggast naken på omslaget?"
Jag tycker denna bild är lite lustig och inte särskilt snygg. Hon har fint ansikte men kan inte påstå att den är mer än så - just den här bilden menar jag då.
Hennes min ser lite manlig ut ändå, men hon är ändå söt om inte vacker.


Jag kan inte säga att jag inte skrattade direkt =)



2009-04-26 @ 19:40:27 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Jobba, träna, plugga - om och om igen.

Hem från jobbet
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och det var så skönt att bara jobba i två timmar. Strax ska jag byta om för att gå och träna en timmes Body Pump vilket det blir även imorgon. När jag sedan kommer hem och har duschat så måste jag plugga och skriva färdigt fysikuppsatsen om vattenkraft så att jag kan börja med hemprovet vi fick om Lag&Rätt -.-
Söndag - Jobb, träning & plugg
Måndag - Träning & plugg
Tisdag - Plugg
Onsdag - Träning & plugg
Torsdag - Jobb, träning & plugg
Fredag - ÄNTLIGEN fredag och ta det lite lungt
HELG!


Och så börjar allt om igen fast det varierar med träningen och jobbet fast att plugga kommer jag behöva göra nästan varje dag! USCH! men jag visste att det skulle bli så om jag valde naturprogrammet och det gjorde ändå så jag kan egentligen inte klaga - och det gör jag inte direkt ;)
2009-04-26 @ 15:41:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



muskler in no time

Muskler på 15 veckor!
Jag såg denna sida på datorn när killarna kollade hur mycket kroppsfett man bör ha. De hade hittat denna sida och kollade på body fat på bilden här nedan.



Jag kollade då på killen och hur snabbt han fick riktigt bra resultat!


Efter 8 veckor började resultaten synas en aning:


Och efter 7 veckor därpå blev hela resultatet sådär:


Jag tyckte han gjorde rätt bra av sig ;) 15 veckor är ändå rätt kort tid fast han såg ut att ha den kroppsbyggnaden redan från början men om man kollar på kroppsfettet sedan början så är det ju lite skillnad. Sen mycker skillnad på musklerna med!




2009-04-26 @ 00:58:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit!
Idag ville jag ha på mig lite sköna och somriga kläder så det blev shorts med leggings, enkel tröja och mina nya svarta sandal-klackar. När jag väl gick ut så var det varmare än vad jag trodde och tydligen så blev det idag 17 grader och imorgon skall det bli 20! Gud vad skönt! Och jag ska ju jobba mellan 13.00 och 15.00 dock är det inte så farligt för det är bara två timmar - plus att jag tjänar dubbelt ;) Men just att jag sedan behöver plugga så himla mycket och det betyder att jag inte kan sitta ute med min bärbara dator och plugga så att jag kommer behöva sitta inomhus. Igen -.-

Men detta hade jag på mig idag:

♥ Tröja - Israel
♥ Skärp - Röda Korset
♥ Jeans LEE - Present
♥ Tights - Lindex
♥ Väska - H&M


♥ Solglasögon - Israel


♥ Skinnjacka - H&M
♥ Skor - Skopunkten



Sedan blev det ombyte på kvällen eftersom det sades att vi skulle sitta ute och jag ville inte heller ha på mig skorna så då blev det detta istället :)

Kvällens:

  
♥ T-shirt - H&M
♥ Skärp - vet ej?
♥ Jeans RED ZED - Israel


Hårväxt på gång - börjar synas! NO!



2009-04-26 @ 00:34:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kvällen

Lugn kväll med kompisarna
Ikväll blev det att äta lite grillat mat hemma hos Adde och efter det gick Adde till Dennis medan jag stack hem och bytte om till lite varmare kläder. Tanken var att vi skulle sitta ute och röka vattenpipa / spela poker och eftersom jag inte kan spela poker tänkte jag titta på. När jag kom dit spelade de inte ens poker men de satt och rökte men jag var inte särskilt sugen. Vi satt och pratade lite och tittade lite på roliga filmer på youtube. Jag som gick upp vid tio och imorgon ska jobba, träna och plugga orkade sedan inte stanna längre så jag stack hem.

Men idag fick jag tredje boken i Twilight serien i alla fall så jag är glad =)

2009-04-26 @ 00:10:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dina och Andreas - Gjord av mig

Målning av Dina och Adde
Denna söta bilden gav jag till Adde som present på alla hjärtans dag i år :) Han blev jättebra på bilden och jag lite mindre bra. Det är skit svårt att måla av sig själv men alltid mycket lättare att måla andra.

Dessa är orginalbilderna som jag satt ihop till en och sedan målade av:


Och så blev resultatet (i en svart ram):


Jag hade jättesvårt att måla min mun så först var det sådär..
och det tyckte jag om men mamma tyckte den satt för högt upp.



Men i övrigt blev jag nöjd :)
 
 


2009-04-25 @ 12:28:41 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lördag!

Härlig Lördag
Idag vaknade jag vid kvart över tio och nu sitter jag framför datorn med ett äpple och lite skorpor. Jag är ingen frukostmänniska och hatar att äta mycket till frukost om jag inte har varit uppe särskilt länge. Därför försöker jag äta i alla fall en liten portion av något - vad som helst.
När jag har ätit klart tänkte jag plugga lite på fysik- och samhällsuppsatsen och senare idag gå ut i det väldigt fina vädret :) Promenera eller liknande.
Igår var det också väldigt varmt och skönt men idag sägs det att det ska bli ännu varmare! JIPPIE!

På kvällen vet jag inte riktigt än vad jag ska göra men det får vi se senare!
PUSS /D.



2009-04-25 @ 11:06:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bild från Ivans fest - Marsmånad

FEST!
Jag såg att det finns en bild på mig på riparty.se, ingen dålig bild heller för man ser ju klart och tydligt ;)
Det var den festen jag hade på mig den svarta klänningen med ett rött skärp till. Min kompis Jonna står bredvid mig med en svart hög och tight kjol och en ljusblå tröja till det och hon är då blond ;)

Lilla jag..


Ser härligt ut i alla fall :) och det var det!




2009-04-24 @ 23:05:22 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Klänning - billigare

KLÄNNING!

Jag vill verkligen bli av med den där klänningen jag aldrig har använt! Därför sänkte jag priset på den till 30 kr! Auktionen slutar om några dagar så passa på. Den ska jag skänka bort om ingen vill ha den :)
Gå in här





2009-04-24 @ 22:20:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Äntligen klippning!

Klippningsdags!
Jag har haft SÅ slitet hår! Det är långt och eftersom jag har färgat det men även plattar det blir det slitet snabbt. På sommaren gör solen så att färgen blir ljusare och jag får naturliga slingor och på något sätt förstärkar solen mitt hår.
Men nu har jag gått med slitet hår RIKTIGT länge -.- Så jag tyckte det var äntligen dags för klippning. I alla fall topparna :)
Jag ville behålla längden men jag bad frisören ändå att klippa så mycket det behövs.

Så långt var det innan..

Och.. klippte bort bara så mycket..

Det blev alltså sådär..


Och framifrån blev det lite kortare med och även vid luggen




2009-04-24 @ 21:33:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Fredagens Outfit
Idag blev det som sagt Heidi-tröjan, jeanstights men även solglasögon, svart linne och vita skor :) Det kändes riktigt skönt att kunna gå runt i t-shirt utan att riktigt frysa :) Sommaren är här :D


♥ Kofta - H&M
♥ T-shirt, Heidi Klum - Queenpeach
♥ Linne - H&M
♥ Väska - Ullared
♥ Jeanstights - Israel


♥ Halsduk - Israel
♥ Skinnjacka - H&M
♥ Skor - Skopunkten


♥ Solglasögon - Israel


♥ Örhänge - Israel






2009-04-24 @ 19:08:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sommarbilder!

Sommarbilder sedan förra året!
Jag hittade på datorn lite sommarbilder sedan förra året då jag var i Israel hos familjen. Tyckte vissa var lite söta :)






Hahah, den tycker jag om :)



2009-04-24 @ 17:59:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lovely friday and what a weather!

Äntligen fredag igen!
Dags för helgen igen - YES! Idag var jag på så bra humör vilket jag misstänker beror på det sköna vädret. Det är varmt och väldigt soligt och fint! Man blir så glad av solen men ännu mer av värmen.



Bilderna är tagna från Zulles blogg :)

Det blev så varmt idag att jag kunde gå bara med t-shirt. Det blev Heidi tröjan idag och även mina jeanstights.
Idag hade jag nationella provet i engelska A, skrivdelen vilket gick väldigt bra, eller det kändes så i alla fall. Fysikprovet deppade mig så engelskan gjorde det nu lite bättre!

Idag hade jag tänkt att ta det lite lungt och försöka plugga lite under dagen och senare på kvällen vill jag gå ut.
Med grillningen vet jag inte hur det blir. Jag är väldigt sugen i alla fall! Adde och de andra skulle göra annat så det kanske blir jag och mina kompisar eller så får det skjutas upp igen.

Have a nice day!
Puss /D.



2009-04-24 @ 17:46:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Min blogg blir mera känd :)

Vad kul att bloggen börjar växa och även mina läsare blir flera
Förutom det har jag även hört från vänner att annat folk som har hört om bloggen eller läst den har även pratat med mina vänner om den. Vad kul :) Jag har inte haft bloggen alls länge så den har inte blivit sådär värst stor men vad kul att höra att läsarna och andra som har sett den tycker att den är fin och intressant - de som tycker om sådant jag skriver antar jag. Jag hade velat ha lite mer i den men det kommer nog, det är kul att skriva lite om privatlivet men man vill inte heller att hela världen ska kunna läsa allt om dig. Därför vet jag inte vilket av det jag vill skriva här i bloggen utan att sedan tveka eller ångra mig.

Även ny design skall komma upp snart - när jag hittar lite tid över.





2009-04-23 @ 22:50:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kul när man hinner mycket :)

En rolig, skön men ändå lite jobbig dag
Direkt på morgonen idag hade vi fysikprovet. Det gick inte så bra som jag hade hoppats men jag behöver i alla fall inte göra om den :) Efter provet då vi fick sluta, cyklade jag iväg till vårdcentralen där jag även träffade mamma. Allt var som det ska och då blev jag glad! Mamma ville vara med för att vara själv ställa lite frågor om min sjukliga lillebror at the momet - stackars liten.
Andra lektionen blev en kort genomgång på en gammal nationellaprovet som vi ska ha imorgon fast årets! Därför ska jag på morgonen direkt till folkets hus istället för att cykla till skolan.
Idag efter skolan blev det då att jobba till kl halv åtta och när jag slutade, cyklade jag iväg till Hälsoborgen och tränade i ca en timme. Det blev både prov, jobb och träning idag! Mer än vanligt, på en dag då. Och nu när jag hade duschat och ätit ska jag även börja kolla lite igenom lite engelska tills imon, till provet.

Sen har jag ju inte träffat Adde sen i lördags eller söndags och imorgon är det redan fredag så jag är lite sugen på att träffa honom igen och den här helgen ska jag försöka göra så att grillningen äntlingen blir av =)

Fint väder var det idag med, btw!
Puss!



2009-04-23 @ 22:30:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Gina Tricot favoriter!

Mina favoriter från Gina Tricot
Igår kväll innan jag gick och lade mig, letade jag efter bikini på internet. Jag kollade runt på olika sidor och hamnade på Gina där jag hittade massa annat som jag tyckte om. Ännu har jag inte hittat någon fin bikini men det kommer ;)
Här är istället mina favoritplagg ifrån Gina Tricot =)


129 kr       99 kr      149 kr      199 kr     

245 kr       245 kr      349 kr      399 kr  

Här tyckte jag om de  nästan alla väskor så tyckte det var lika bra att visa alla på en bild isället. Mina favoriter av dessa, som mest, är den bruka väskan med fransar för 99 kr, den lilla svarta med nitar för 129 kr, alla tre färger (vit, rosa och svart) med nitar och den bruna med beige på (den sista raden) för 149 kr. Även den har nitar - så snyggt med nitar tycker jag! sålänge det inte blir för mycket av dem :)



2009-04-22 @ 22:02:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Plugg -.-

Fysikplugg!
Nu sitter jag och pluggar till fysikprovet imorgon och äntligen fattar jag precis vad jag ska göra! Hoppas bara att det går lika bra imorgon =)

Imorgon på samhällslektionen kommer vi få ett hemprov tills nästa vecka, på torsdag, men under tiden har jag även en fysikinlämning på 5 sidor att skria som ska vara färdig tills på tisdag.

På fredag ska jag klippa mig efter skolan, jag tyckte att det var äntligen dags att klippa mina riktigt slitna toppar och kanske lite mer men jag vill ändå behålla längden på håret.


Ikväll efter jag är färdig med plugget tills imorgon ska jag kolla på Grey's Anatomy på kanal 5! Har typ väntat hela veckan och även efter Desperate Houswives.


2009-04-22 @ 17:40:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bikini sökande!

Jag vill ha en ny bikini!
Sedan två sommrar tillbaka (och lite innan) har jag en brun bikini som knyts i nacken, en sådan som är speciellt inne i år. Under den tiden brukade simma två gånger i veckan i en basäng men jättemycket klor och därför är färgen nu inte så ny och fin längre vilket även beror på att jag-.-
Jag ville köpa en leopard mönstrade bikinin från H&M men min kompis sa till mig idag att hon hade precis själv köpt den och jag tycker inte det är så jättekul om vi båda har på oss likadan bikini om vi brukar oftast bada ihop och på samma ställen.

Så ser min gamla bikini ut

 

Nu vill jag då ha istället kanske en sådan öppen, triangellik men som har lite bredare band för att knyta med. Jag kollar runt lite på internet och ska såklart kolla även i affärer.
Känner ni till något bra stället med snygga bikinis? Är sugen på någon vit kanske eller en med lite detaljer? Aja, men det får man ju se.



2009-04-21 @ 19:40:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jättesöt klänning!

Härlig Asos-klänning!
Tyckte att den fina klänning var jättesöt då jag såg den på Asos hemsida. Det är inne med tight upptill och stort, ballongaktigt nertill! Den blåa har jättehärlig färg men framifrån tyckte jag inte den var särskilt fin men däremot är den svarta mycket finare på framsidan och passar till mycket mer. Baksidan är riktigt fin på den blåa dock och jag tror att rosetten syns bättre på den med. Jag tycker ändå att den blåa är lite mer lockande ;)

 



2009-04-21 @ 19:13:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



I skolan!

Äntligen lite slappdag!
Idag som sagt började vi 8.30 för en gångs skull! Vi började med en fysiklektion då även niorna var med och fick kolla på medan Mats, vår lärare, gick igenom ett nytt område - energi.
Senare på lunchen hade en tjej sagt "de från min klass som skulle välja NV blev lite rädda".
Haha, det kan jag faktsikt förstå men det klart man inte fattar så mycket i början. Man måste ge det lite tid ;)

Nu har jag en timma på mig till att göra annat innan vi ska samlas igen och gå igenom lite om programmet med niorna. Strax efter det tror jag vi inte har så mycket mer så vi kommer nog sluta kring 14.00!! Jag ska sedan stanna ett litet tag till för att kunna be om hjälp från Mats inför provet som är på torsdag.

När jag väl ska gå hem senare, tar jag även med mig mina beställda skor från Halens som jag ska skicka tillbaka.


2009-04-21 @ 12:29:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Klänning till SALU!

Söt klänning och oanvänd!
Denna söta klänningen köpte jag förra året och jag har ALDRIG använt den (endast för prövning). Jag har inte haft något tillfälle att använda den och den har bara lugit i garderoben hela tiden. Jag har rensat min garderob och den vill jag också få bort och därför ska jag försöka sälja den.

Den finns på tradera och utropspriset är 45 kr =)
GÅ IN HÄR!



  

Auktionen avslutas den 30e April :) Lycka till!


2009-04-20 @ 19:04:37 Permalink Till SALU Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ingenting som planerat

Det ger inget att planer när det ändå inte blir av
Jag som ville hinna med att plugga och träna samt träffa min kompis och dammsuga rummet hann inte med allt när saker och ting kom i vägen.
Det blev några timmar hon min kompis men sedan blev det ingen träning. Istället ringde mamma och bad mig att byta henne på jobbet tills hon kunde komma eftersom min lillebror blev sjuk och behövdes åka till läkaren. Istället för att träna kl 16.15 fick jag åka till ICA och börja jobba vid 16.00! När mamma kom hem en timma senare för att byta mig missade jag passet som hade redan börjat och nu skulle jag inte heller jobba särskilt länge vilket var ändå lite skönt. Nu hinner jag då plugga lite fysik och läsa på det tjocka häftet vi fick på psykologin att läsa tills onsdag vilket handlar om "Upplevelsen att nästan dö".
Nu är det i alla fall väldigt fint väder och rätt varmt i solen med så jag tror jag ska sitta ute och plugga lite =)

Puss!


2009-04-20 @ 17:57:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens planering

Detta ska hända idag!
Idag vaknade fem i tio efter att ha gått och lagt mig klockan ett. Jag sitter och äter lite nu och sedan ska jag byta om och fixa håret innan jag ska dra vidare till en kompis. Det var ett tag sen vi träffades så det är skönt att det äntligen blir av nu. Förutom att sitta och snacka ska vi även försöka plugga lite.
Jag hade tänkt att vara där till klockan 15.00 för sedan måste jag hem och byta om till träningskläder och äta lite lunch innan jag ska åka och träna strax efter fyra.
Senare när jag har kommit hem och duschat ska jag försöka plugga lite fysik och börja öva lite inför provet och inlämningen. Idag eftersom det är måndag och prison break inte går längre på TV så har jag inget annat program att kolla på som jag följer och därför ska jag plugga mer eller ta det lite lungt innan jag ska gå och lägga mig!
Så det är vad jag hade planerat att göra idag =)

Förresten så har vi studiedag och därför är jag inte i skolan ;) Och imorgon blir det en lite slappdag eftersom niorna som har valt NV ska komma till oss och därför får vi börja 8.30 och sluta strax innan 14.00. Lärarna är äntligen lite snälla och inte ger oss en annan lektion på den tiden så hela klassen har sagt till dem att vi istället vill plugga inför fysikprovet istället för att de ska ha en annan lektion med oss.


2009-04-20 @ 11:08:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kvällens Outfit

Ny köpta kläder på kvällen
Redan efter jag hade kommit hem och duschat, tog jag på mig mina nya kläder och de nya vita skorna. Efter jag hade fixat mig stack jag till Adde och kom hem för en stund sen. Det blev en trevlig, myskväll med Heroes avsnitt framför datorn.


  
♥ Läs om varifrån kläderna är köpta på förra inlägget.
   (På den sista bilden man kan se skillnaden mellan de nya skorna som jag har på mig om man kollar på de gamla som ligger bakom).

Och det blev dessa smycken, till.


♥ Örhänge - Ur&Pen
♥ Armbanden ser ni på förra inlägg.




 

2009-04-20 @ 00:55:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mina köp!

Köpen från dagen
När jag åkte in tänkte jag att jag inte skulle köpa något alls, kanske lite godis bara. Inget av detta blev av! köpte inget godis men köpte massa annat!



♥ Svarta skor - Skopunkten, 299 kr
♥ Skor, tan med guldiga spännen - Skopunkten, 199 kr
♥ Vita tygskor (väldigt lika mina gamla) - Skopunkten, 99 kr     (och hälften så billiga - de gamla kostade 200)
♥ Iggy Pop t-short - H&M, 80 kr (på rea)
♥ Svart linne - H&M, 50 kr
♥ Svart väst - Lindex, 50 kr (på rea)

 
 
 




2009-04-20 @ 00:45:39 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens outfit blev något simpelt. Jag hade 40 min drygt på mig att lägga på telefonen, klä på mig och äta lite snabbt (blev då ett äpple). Sedan stod deras bil utanför mitt hus och sedan var jag i bilen på väg mot staden.

Då blev det detta:


♥ Skinnjacka - H&M
♥ Midje-kort-jacka  - Israel
♥ T-shirt - JC
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Jeans RED ZED - Israel
♥ Tygskor - Din Sko (gamla och slitna)

Haha! och lite kul i omklädningsrummet!
 

Först släpptes vi av vid stadsbiblioteket och jag skulle kolla ifall den tredje boken i serien var inne, vilket den inte var och sedan åkte vi buss till A6.
Dagen slutade då det stängde och jag var hemma strax innan 18.00!
Härlig och rolig dag!




2009-04-20 @ 00:28:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Varit i stan och handlat

Stan med Tessan och kvällen med Adde
Idag som sagt har jag varit i stan och handlat för drygt 700 kr. Det blev billigt!
Jag köpte tre par skor, ett linne, en t-shirt och en väst! allt det där för bara 700 kr!!
Eller egentligen lite mer men ungefär så.
Nu hinner jag inte visa det jag har köpte eftersom jag måste skynda mig. Har precis duschat och nu ska jag torka håret och sminka mig innan jag ska till Adde. När jag kommer hem ska jag försöka visa kläderna och skorna.
Redan ikväll ska jag ha på mig ett par av skorna jag köpte och alla tröjor dvs. linnet, t-shirten och västen.

Ha en trevlig kväll så kan ni kika lite senare på mina köp ;)
PUSS!




2009-04-19 @ 20:11:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lämnar tillbaka klackskorna

Snygga skor - Byebye :(
Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka skorna jag fick hem nu i veckan. Foten passar jättebra i själva skon men den bakre delen stödjer inte foten eftersom hälen och fotleden är smalare än banden på skon som borde hålla fast den (där dragkedjan sitter och även banden). Självklart har jag inte använt dem eller liknande och lappen sitter kvar på skon. Nu när jag skickar tillbaka dem har jag då förlorat 150 kr för ingenting - om inte mer.
Det kostade 50 kr med frakten och 50 för postförskotten då de skickades hit. Nu när jag lämnar tillbaka dem måste jag betala frakt igen men jag tror inte det behövs postförskott denna gången. Så där rök 150 kr för nothing!




2009-04-19 @ 12:12:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



090419 - Söndag

Vanligt, tråkig söndag
Idag vaknade jag lite tidigare än vad jag brukar när jag har gått och lagt mig lite sent. Jag tänkte att jag skulle plugga lite så inte det blir så mycket nu i veckan, dvs. allt på en gång och inte hinna med allt. Efter lunchen tror jag att jag ska träffa en kompis och sedan mot kvällen ska jag gå hem till Adde och kolla på film. Det skulle ha blivit av igår kväll men ingen av oss orkade och han som ville gå ut och gå, det sket jag i också XD Jag var riktigt seg igår så jag stannade hemma men ändå gick jag och la mig sent.

Nu hade jag tänkt att plugga lite på fysik inlämningen och sedan öva lite till fysikprovet som är på torsdag. Jag tänkte börja med det redan nu eftersom fysikinlämningen vill jag göra färdigt tills på torsdag med eftersom på torsdag kommer vi få ett hemprov som skall vara färdig tills veckan efter.
Förutom det har vi lite annat vid sidan om och därför vill jag inte behöva stressa när jag får det hemprovet.

2009-04-19 @ 10:39:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Edwards version av twilight.

Tycker ni om Twilight? - Nu finns även boken med Edwards perpektiv.
Nu kan man läsa en del av boken som Meyer skulle ha utgivit men sedan utkastet läcktes på internet har hon slutat skriva på den tills vidare. Hon blev arg och upprörd över faktumet att det hade kommit ut på internet förutom den första kapitlet hon själv hade lagt ut så nu bestämde hon sig för att lämna ut även de andra sidorna som hade redan läckt fast på hennes egen hemsida.

Gå in här för att läsa Edwards version av twilight. Det börjar med hans första möte med Bella.
Det första kapitlet från hans version lästa jag i Twilight boken jag lånade från stadsbiblioteket och där fanns bara det första kapitlet och på svenska. Sedan började boken från Bellas perpektiv, från kapitel ett till slutet.


Bilden är tagen ifrån twilightsweden.



2009-04-18 @ 23:03:30 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



När jag hör din röst..

Stephenie Meyer - När jag hör din röst
Det är den andra boken i serien och uppföljaren till Om jag kunde drömma, twiligt - När jag hör din röst, på engelska New Moon. Nu har jag läst färdigt den med och kvar har jag bara två till - Ljudet av dit hjära (Eclipse) och Så länge vi båda andas (Breaking Dawn). Dessa två sista böckerna som jag skall läsa är helt klara och utgivna men författaren har påbörjat en till i serien som är Edwards perspektiv av berättelsen ifrån den första boken, twilight. Den boken eller projektet som inte är avsultat heter Midnight Sun och en del av den har läckt ut på internet och därför finns den nu även på hennes egen hemsida.

   

...tipsar verkligen om böckerna.




2009-04-18 @ 17:57:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Love Nitar!

SÅ SNYGGA!
Jag hittade ett par jätteläckra skor med nitar! Det är så snyggt och ibland kan det bli för mycket men det där är bara perfekt!!! De kostar dock 845 kr men de är verkligen supersnygga!!





2009-04-17 @ 23:33:35 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()



Mina ögon

ÖGON!
Nu har jag samlat på lite bilder på mina ögon under några månader skulle jag tro. Nu är det dags att lägga ihop dem! Som sagt, så älskar jag ögon och då menar jag inte bara mina egna utan ALLAS! Jag tycker det är så vackert och spännande att kolla på ögon spec när jag fick skära i en koöga haha, men det är inte så äckligt som det låter ;) och jag skulle inte vilja förstöra någons öga för att skära i det utan jag har funderat på att bli ögonläkare förr men nu bara läkare. Jag får se om det blir något mer sen :)






2009-04-17 @ 21:20:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Idag var det riktigt fint och skönt väder ute!
Jag bestämde mig för att ha på mig somriga färger och ett sött linne.
Det blev även jeansjacka och ljusa jeanstights som ser lite ut som chinos.




♥ Jeansjacka LEVIS - JC, 399 kr
♥ Linne - Israel, 60 kr
♥ Jeansthigts - Gina Tricot, 199 kr

Och jag hade på mig dessa fina armband och örhängen som inte syns var silvriga och bestod av tre olika kulor i tre olika storlekar efter varandra. Över varje kula finns även ett silvrigt nät.
 

♥ Mörka armband (runda ringar i svart + silver) - Deluxa
♥ Guldigt armband - Gjort själv
♥ Silvrig armband med små handbojor - Israel
♥ Blå, grön och smal armband - Kina 



2009-04-17 @ 19:50:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fredag igen

Äntligen fredag!
Veckan har gått jättesnabbt, eftersom man var ledig även på måndagen kändes denna vecka väldigt kort. Det är ju skönt.
Idag blir det att ta det lite lungt tror jag, det är brukar oftast vara något roligt man kan gå på, på kvällen men jag känner inte riktigt för det ikävll. Istället ska jag stanna hemma, duscha, städa mitt rum, kolla på film eller två och läsa i min bok.
Har dock lite läxor med men dem behöver jag inte göra riktigt än tycker jag ;)
Idag i klassen då vi hade biologi A, sa min lärare till hela klassen "Då man gå NV och vill ha toppbetyg som MVG på alla ämnen, bör man plugga VARJE DAG och MINST 3 timmar."
Alla kollade på henne med stora ögon! "Menar du då att vi ska plugga 21 timmar i veckan och inte ha någon fritid? Hur ska det gå?"
"Ne, jag menar bara 5 dagar i veckan" sa hon och log lite smått och blir lite smått irriterad, "och då menar jag bara 15 timmar." fortsatt hon. "Ne, det kommer alltså inte gå annars, så det kan ni sluta med redan nu och göra det ordentligt!"
Vi bara kollade på henne helt chockade "jahopp" sades det och de flesta skrattade lite smått.

Oftast till prov pluggar jag då ordentligt så gått jag kan men under veckan..så många timmar då elr? och varje dag??
okej om man har läxor och inlämmningar, då klart man pluggar. Men bara så där? utan en anledning? jag kan tänka mig plugga en timma varje dag och kolla lite snabbt igenom saker man har haft under dagen men det är svårt att det ska bli mer än så om det ska bli VARJE DAG.

Ha det gott!



2009-04-17 @ 17:53:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nu fick jag mitt svar! RUNK?!

Pungpingis!

"Pungpingis, fickpingis eller på rikssvenska att runka ;)"
Hahah jahopp, då var det - det!
Jag som letade efter ordet på google fick fram
".. och jag som van 16 matcher på pungpingis" hm... är det då verkligen att runka? Det var därför jag bröjade undra ;) Lite underligt att använda ordet i det sammanhanget men jo, det funkar väl haha.
2009-04-16 @ 22:50:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Haha huh?

Hos skolhälsan
Idag i skolan satt jag och väntade på min tur hos skolsköterskan. Jag satt och bläddrade i en tidning och såg detta.
Men vad menar han med det då? Pung-pingis?







2009-04-16 @ 19:59:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Vackert!

Vackert och skönt!
När jag kom hem var så skönt och fint ute att jag kände för att gå runt huset och kolla på blommorna.
Till min förvåning har det kommit fram rätt många blommor och väldigt fina med! Det känns så gött =)
Det var då innan jag gick ut och vandrade mot centrum.
Nu när jag är färdig här ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i min bok, När jag hör din röst eller på engelska, New Moon. Jag har kommt ungefär till halva boken redan, så nice!

Men kolla vad fint och härligt!
 
 





2009-04-16 @ 19:53:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Dagens Outfit - Heidi Klum
Redan idag bestämde jag mig för att ha på mig min nya t-shirt med Heidi Klum på. Jag fick roliga kommentarer i skolan och många tyckte om den :) Nu blir det roligt för Queenpeach! I hela min skola har jag sett en enda tjej som har denna tröjan fast i grå så än så länge är det bara jag som har en sådan i vitt, så vitt jag vet ;)

På vissa bilder har jag solglasögon vilket beror på att jag gick ut senare efter jag kom hem från skolan och håret under dagen hade jag nersläppt och när jag gick ut satt jag upp det :)



♥ Jacka - Israel
♥ T-shirt - Queenpeach
♥ Linne - JC
♥ Jeans - Koola Anna

  

 

♥ Klocka - Deluxa
♥ Ring - Present
♥ Örhänge - Ur&Pen

 Sen gick jag ut =)
  







2009-04-16 @ 19:44:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Back and goodnight


Nu är jag tillbaks efter träningen samt efter duschen.
Har precis ätit lite och nu ska jag läsa lite i min bok innan Grey's Anatomy börjar vid nio.
Efter det blir det lite mer läsning och sedan är det sängdags!

Så.. GODNATT!





2009-04-15 @ 19:54:38 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



träning




Nu ska jag iväg och träna i en timme och sedan blir det mer läsning. Har ungefär 75 sidor kvar att läsa! Så bra.
Puss!




2009-04-15 @ 17:05:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Heidi Klum at my place

Äntligen är den här!
För någon timma sen kom mamma hem med ett paket från brevlådan. Rätt tunn och brun med ett rosa hjärta på och två mycket små bilder av Power Puff Pinglorna på XD Den är nämligen skickad ifrån Thailand. Jag köpte tröjan av Queenpeach som säljer den för 199 kr och med 35 kronors frakt. Bra deal tycker jag. Snäll hon är som skickar i en sådant fint och söt paket. Och nu har jag även ett till frimärke från Thailand =)

Så fin den är.

Och min pyjamas tycker jag är inte helt fel heller ;)

 





2009-04-15 @ 17:03:37 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Idag var det inte lika fint väder som det var de senaste dagarna. Det blev därför min sköna jeansjacka och en härlig t-shirt.



♥ Jeansjacka LEVIS - JC
♥ T-shirt MANGO - Israel
♥ Linne VERSACE - Present
♥ Jeans RED RED - Israel

Mango t-shirt


 

♥ Örhängen - Israel
♥ Armband - Israel






2009-04-15 @ 13:15:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Vill, men kan?!

Jag funderar fortfarande om jag ska ha mina skor från Halens eller ej.
De är ju lite stora och det är inte bra men jag har alltid problem att hitta skor med mina små fötter -.- Det är ett ritkigt irriterande problem.
De är sjukt snygga med!! Lappen på dem är ju kvar så jag kan skicka tillbaka dem men vill jag det?!

Aja, nu blir det lite läsning innan träning.
Pusshej!





2009-04-15 @ 13:02:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens händelser

Nu är jag hemma efter en lektion i skolan, psykologi B som alla andra onsdagar.
Idag ska jag läsa färdigt min engelska bok och lite senare runt fem åka och träna.
Jag tror att efter träningen kommer jag behöva läsa lite till innan det blir dags att kolla på Grey's Anatomy kl 21.00.
Idag får antagligen Derek reda på att Mark Sloan har ett förhållande med Little Grey's, Lexie. Jag antar det eftersom man ser på reklamen hur Derek slår nästan ihjäl Mark med boxningsslag. Mark hade lovat derek att inte röra Lexie eftersom hon är Meredith's syster.


Fin bild med Burke är inte med längre.




2009-04-15 @ 12:59:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kvällen

Det belv visst en hel den TV och inte så mycket läsning som jag hade tänkt mig.
Jag öppnade inte ens boken faktiskt. Jag skrev istället färdigt på min biolobirapport och även på psykologin som ska redovisas imorgon.
Ugly Betty och Desperate Housewies tog min tid strax efter klockan 20.00. Det blev till och med dubbelavsnitt av DH.

 
MEN... Kan också se ut så här ;)



och de sexiga brudarna ;)




2009-04-14 @ 23:06:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



SKÖN SOL!

Helgens sol har varit den skönaste och bästa på länge!
Jag satt ute och läste på min engelska bok och efter ett tag blev det ritkigt varmt. Kände verkligen hur solen brände mot huden. En riktigt skön och somrig känsla! Jag hade på mig ett linne som är mycket färgglad och den gav ännu en härlig känsla. (Vit chocklad i handen med;)

  


2009-04-14 @ 18:25:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Idag orkade jag inte riktigt ta några rediga bilder och dessa jag tog blev lite suddiga men det får duga =)
Dagens outfit blev enkla och lätta kläder. Tights, linne, t-shirt och kofta.



♥ T-shirt - H&M
♥ Linne - JC
♥ Tights - H&M

 





Och mina vita slitna tyg skor från Din Sko (förra året) för 200 kr.




2009-04-14 @ 18:18:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Skorna är här!

Äntligen!
Idag efter skolan stack jag snabbt till ICA och hämtade mina fina nya klackskor från Halens. De kostade 404 kr med fraktavgiften plus postförskott. Eftersom jag har små fötter så är skorna enbart lite för stora vilket gick att fixa med inlägg. Däremot är mitt ben smalare än banden längst upp vid fotleden så att de stöder inte ens. Jag ska se om det går att fixa på något sätt.

Här ser ni dem!

 
 
2009-04-14 @ 17:53:21 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lovet har kommit till sitt slut

Lovet är slut :(
Idag är det tisdag och jag sitter i skolan och väntar till min nästa lektion, fysik A.
Precis när jag satte mig vid datorn, fick jag ett sms från posten om att mina skor från Halens har kommit! JIPPIE!!
Så idag strax efter skolan ska jag iväg till ICA och hämta mitt paket, hoppas bara att de passar nu =)
Nu väntar jag bara på min Heidi Klum tröja som bör också komma denna veckan, förhoppningsvis.

Idag fick jag reda åp att det blir inte längre någon matteprov på måndag, den 20e april eftersom vi har studiedag. Fysikprovet som skulle ha varit dagen efter, på tisdagen har skjutits upp till torsdagen.
Jag trort därför att jag kanske till och med hinner läsa ut min New Moon bok eller på svenska När jag hör din röst. Först och främst måste jag läsa ut min engelska bok, A girl with a pearl earraing.

Nu har jag 50 minuter innan min nästa lektion börjar så jag hinner sätta mig och läsa lite.
Pusshej /D.
2009-04-14 @ 12:08:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



OPS (i did it again)

Nu har Tessan varit här med hennes mamma och hälsat på oss.
Vi fick till och med en jätte fin blomma vilket mamma tyckte mycket om. Nu är klockan redan tio över nio och jag kom på att jag har en rapport att rätta innan den ska vara inne imorgon. Den gjorde jag för några månader sedan och fick nu en chans att rätta något jag visste jag hade missat. Jag hade hela lovet på mig att rätta den och jag kom på det bara nu!!! Den innehåller 13 sidor men jag orkar inte läsa igenom allt och ändra utan nu ska jag ta bara det jag är säker på att jag behöver ändra. Läraren krävde att få våra rapporter i fredags, dagen innan lovet men jag fick även lovet på mig eftersom jag behövde rätta en del.
Ibland har jag svårt just med språket. Som ni vet så har jag bott här i snart 6 år och ibland förekommer det att man har lite fel på språket och särskilt om det är ett stort arbete. Därför var hon snäll och gav mig lite tid att rätta den rapporten. Den gjorde vi (hela klassen) för knappt ett halvår sedan, kanske inte riktigt så länge sedan men ändå tillräckligt länge sedan så att man borde kolla igenom den en gång innan man lämnar in den igen.

Så nu ska jag plugga innan jag ska gå och lägga mig! och jag som så gärna hade velat att läsa i min New Moon bok fast på svenska då. Eller kanske i min engelska bok som ska vara utläst på torsdag och jag har mer än 120 sidor kvar och bara 2 dagar på mig att läsa ut den -.-


GODNATT PÅ ER!


2009-04-13 @ 21:15:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mitt nya hus!

Nu har jag sagt att jag ska gå och duscha men jag sitter här fortfarande. Jag är alltid seg när jag ska hoppa in i duschen men när jag väl är där så är jag seg med att komma ut ur duschen hehe.
Som jag sa så kommer snart min kompis och hennes mamma för att fika hos oss och eftersom hon inte har sett vårt nya hus än och jag har inte visat den här på bloggen heller så tänkte jag bara visa en bild på utsidan. Den är inte jättebra men den får duga.
Mitt rum och lite annat i huset kanske jag tar bild på senare för att visa men bara om jag orkar ;)







2009-04-13 @ 18:12:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Snygg armband

Igår hittade jag den här fina armband på Bubbelroom om jag minns rätt.
Den kostade 119 kr och den passar till det mesta.


Jag gick in på google och skrev "Full Moon" och denna bilden kom fram av någon konstig anledning ;)



2009-04-13 @ 18:08:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



NEHEPP

Det blev visst ingen träning! Suck -.-
Så fort jag kom fram till häsloborgen insåg jag att jag hade glömt kortet hemma. Jag knackade på dörren och hoppades på att någon skulle höra. Jag såg någon går förbi med ryggen till mig men då var han lite långt ifrån fönstret för att höra.
Istället gick jag och hämtade min cykel hos en kompis. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan städa lite snabbt rummet innan Therese och hennes mamma ska komma på fika. Tessan har aldrig sett det nya huset så idag är det dags =)
Jag antar att lite senare blir det lite plugg och jag ska försöka läsa så mycket jag kan i min engelska bok som ska vara klar tills på torsdag.

Nu blir det dusch! Puss på er. 

2009-04-13 @ 17:58:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Träning!


NU SKA JAG IVÄG OCH TRÄNA I EN TIMMA =)



2009-04-13 @ 16:57:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Armband, made by me!

Detta fina armbandet gjorde jag ikväll!
Vad tycks? Jag hade inget guldigt till det så det blev detta istället.
Det som jag lade till där är ett grå/silver hjärta av glas, en silvrig "D" och lite små pärlor med små silvriga ringar.

 

Då armbandet hänger på armleden

2009-04-12 @ 23:11:01 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (1) Trackbacks ()



Ingen grillning


Ikväll blir det visst ingen grillning eftersom Adde inte mår så bra så det får istället bli en annan gång!
Det enda som jag kräver är att det är fint väder =)




.
2009-04-12 @ 21:28:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lördags Outfit

Som jag sade tidigare så hade jag jobbat sedan lördag morgon vid 8.45 fram till 14.00 men eftersom det var så härligt väder gick jag ut en sväng. Jag bytte då självklart från jobbkläderna till mina egna och sedan gick jag ut mot centrum.



♥ Jeansjacka LEVIS - JC, 400kr
♥ Svart t-shirt - Israel, 40kr
♥ Linne (dubbellinne, underst vit och överst rosa) VERSACE - Present
♥ Ljusa jeanstights - Gina Tricot, 200kr.

 
 

♥ Gamla tygskor - Din Sko, 200kr
♥ Väska - H&M, 129kr
♥ Halsduk - Israel, 25kr
♥ Örhängen - H&M, 50kr
♥ Solglasögon - Israel, 100kr

Jag gick min väg och kollade mot solen. Värmen kändes i hela kroppen men läpparna var kalla av twister glassen.






Mot kvällen då jag skulle ut och träffa andra kompisar bytte jag om till detta.



♥ Tröja - Israel, 240kr
♥ Linne - Israel, 30kr
♥ Tights - Ullared
♥ Skärp - Ullared
♥ Armband - Present

 

Övervägde att ha detta skärpet också


Tillslut sket jag i det och tog det första skärpet men sket även i tightsen. Tog istället ett par mörka, tighta jeans.




2009-04-12 @ 18:10:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lov men segt!

Idag är det redan söndag och snart har hela lovet gått!
Jag skrev senast för två dagar sedan om jag minns rätt och det beror på att jag har försökt njuta av min sköna lov och av det fina värdet =)
I fredags skulle jag ha hängt med mina kompisar till en fest i Habo men eftersom tåget gick tio i sex och jag som tyvärr jobbade fram till klockan sex, kunde jag inte hänga med -.-
Självklart dagen efter fick jag reda på hur kul de hade det eller i alla fall den jag pratade med och då blev jag lite avundsjuk på att jag hade missat en så rolig fest. Istället blev det att åka hem efter jobbet och byta om innan jag stack ut i outfiten ni såg "090410". Jag cyklade iväg till Adde en sväng och vi kollade på ett avsnitt av The X-Files. Strax efter det när jag hade stannat lite till stack jag hem, bytte till pyjamas, tvättade ansiktet och borstade tänderna och sedan hoppade i säng. Jag somnade nog på en gång då klockan var runt ett.
Dagen efter vaknade jag klockan tjugo i åtta på morgonen innan jag skulle jobba igen kvart i åtta. Den dagen, dvs. påskafton, jobbade jag endast till klockan två så direkt efter gick jag ut i det fina vädret i lite enkla, somriga kläder och käkade glass, Twister. Jag mötte på Adde och Rickard och jag och Adde fortsatte gå runt lite medan Rickard cyklade hemåt. På kvällen blev det lite festligheter och själv efter jag bestämde mig för vad jag skulle ha på mig, cyklade jag iväg till Jonna. Därifrån gick vi vidare till Alexander Nord där vi mötte lite andra kompisar. Det blev trevligt och de som var på festen i Habo dagen innan dvs. i fredags, var inte riktigt taggade som jag eller de andra.
Efter ett tag stack lite av folket vidare till Zulki men tydligen var det tur att jag inte pallade mig dit eftersom han slängde ut alla efter en stund. Jag som stannade hos Nörd försökte få tag på något att käka med Paulus och till slut samlades alla vid bordet och käkade rostade mackor medan vi satt och snackade om lite annat.
Söndag morgon vaknade jag och käkade "påskmat" med familjen bara någon timma efter att jag hade vaknat. Jag bestämde mig för att idag plugga lite och kanske läsa lite i fortsättsningsboken till Om jag kunde drömma, Twilight dvs. När jag hör din röst, New Moon. På kvällen ska jag nog åka en sväng till Skillingaryd och grilla med Adde, Jonas och Martina men det beror på hur Adde mår för han blev lite sjuk över helgen tydligen.

I övrigt har lovet varit rätt bra och det var skönt att ta det lite lungt men än är den inte slut. Måndagen imorgon med och sedan är det tyvärr slut!

2009-04-12 @ 15:55:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mera Outfits!

Jag hittade lite bilder på min bärbardator på lite andra outfits och vissa av dem är lite gamla men alltid kul att kolla :)



♥ Linne - Israel, 60kr
♥ Jeans - Ones, 150kr



♥ Cofta - Israel, 60kr
♥ T-shirt - JC, 120kr
♥ Linne - JC, 150kr
♥ Tights - H&M, 70kr
♥ Halsband - Ur&Pen, 60kr

 

♥ Topp - Israel 60kr
♥ Jeans - Kommer inte ihåg
♥ Skor - La Radoute



(Halloween)
♥ Tröja - Snygga, 60kr
♥ kjol - Israel, 50kr
♥ Slips - Sytt
♥ Knästrumpor - Israel, 20kr

 




2009-04-10 @ 20:58:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



090410, Dagens Outfit

Långfredagen och jag har jobbat fram till sex. Kompisarna åkte till Habo på fest och jag fick stanna hemma eftersom jag jobbar imorgon bitti, igen. Istället ska jag ut och träffa lite andra kompisar och vara lite med Adde.
Jobbakläder såg ni igår och idag kommer istället otfiten för kvällen dvs. inte lika tråkigt ;)

 
 
 


♥ T-Shirt - Present
♥ Jeans - Israel
♥ Skärp - Lindex
♥ Örhängen - Ur&Pen
♥ Navelpiercing - Israel (KOMMER SÄLJA SÅDANA FRAM MOT SOMMAREN)
♥ Tumring - Israel
♥ Klocka - Deluxa





2009-04-10 @ 20:42:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Långfredag - Jobb!!

Imorgon ska jag jobba i princip hela dagen eller plugga.
Jag börjar jobba klockan 10 och slutar vid 18. Sedan kom jag på att jag har två skolarbeten som måste vara färdiga till efter lovet så imorgon blir att det att sitta ner och plugga en stund -.-


Därför har jag en ursäkt till att göra nya inlägg lite senare imorgon ;)

2009-04-09 @ 23:37:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Idag har jag jobbat under dagen och när jag kom hem satt jag och läste lite innan jag drog ut med några vänner. Egentligen skulle det enbart bli med Jonna men vi träffade på lite andra som gjorde oss sällskap.
Våra planer var att käka antingen kebabtallrik eller pommestallrik. För min del blev det då kebabtallrik och Jonna tog pommestallrik.
Även om vi bara skulle ut en sväng så ville jag inte ha på mig värsta myskläder så jag valde en skön och söt outfit!

 
 
 
 


2009-04-09 @ 23:32:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Creepy or what?!

Betyder det här verkligen ingenting?
Jag hade vågat åka i den bilen men jag skulle ändå bli lite fundersam ;)




HAHAHHA!

2009-04-09 @ 23:22:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Full Måne

I kylan var jag ute och gick. Vinden blåste svagt mot mitt ansikte, håret fladdrade och nuddade vid min kind. Jag var ensam. Förbi dammen gick jag in mot skogen. Jag tittade upp och såg månen - en stor, rund symetrisk månde.
Den gav mig lycka, trygghet men samtidigt kalla kårar. Jag stod en lång stund med stora ögon som fastklistrade mot månen. Den hade en riktigt fin färg - orangegult, riktigt djupgult som en smaskig, fyllig och god ost!
Hahahha men ja!

Ikväll var jag ute en stund med vännerna. På vägen hem stannade jag vid dammen och sedan gick förbi den men jag kunde inte sluta stirra på månen.

2009-04-09 @ 23:02:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jeans till sommar?!

Här är några jeans med olika färger. Vilken av dessa blir finast till sommar?









2009-04-08 @ 20:50:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Topshop favoriter!

Jag har lagt in ett inlägg med mode från Nelly och jag sa att det ska komma upp även från andra sidor. Idag kollade jag runt lite och bestämde mig för att nu blir det Topshop.

Här är då lite av mina favoriter

Jeans



Toppar






Tunikor




Långärmat



Jackor






Kjolar


  


Shorts



Skor & Väskor











2009-04-08 @ 20:45:28 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fängslad!

Den boken jag läser nu, är inte ens någon bok som behöver vara utläst pga. skolan. Det är bara något vid sidan om. Förutom den boken har jag en engelska bok på 300 sidor att läsa på drygt 4 dagar och jag har inte ens börjat!!
"Om jag kunde drömma", är så rolig att läsa. Den är spännande ocg magnifik!

     "Jag hade aldrig funderat särskilt mycket över hur jag skulle dö - även om jag haft anledning att göra det de senaste månaderna - men även om jag hade gjort det, skulle jag adlrig har föreställt mig att det skulle bli så här."

     "Nog var det ett fint sätt att dö - i stället för någon annan, någon jag älskade. Till och med nobelt. Det borde vara värt något. Jag visste att om jag aldrig hade åkt till Forks, skulle jag aldrig ha sett döden i vitögat nu. Men hur rädd jag än var kunde jag inte förmå mig att ångra mitt beslut."


     "Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra att det fanns en hel del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

    - "Så lejonet förälskade sig i lammet"
    - "Vilket korkat lamm"
    - "Vilket rubbat, masochistiskt lejon"

     "Framtiden är inte huggen i sten. Saker och ting förändras"


Riktigt bra bok och jag tipsar verkligen om att läsa den! Den är den första i Twilight serien och jag har hört att den andra är ännu bättre. Det är säkert de andra böcker med!
Filmen är mycket bra den med, vacker och spännande!! =)
2009-04-08 @ 12:25:45 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()



090407 - 2 år tsm!

Sjunde april idag och jag har inte ens tänkt på att det blir två år för mig och Adde idag från första gången vi var tillsammas. Vi har gjort slut en gång under förra sommaren, då det var jag som gjorde slut men vi sedan blev tillsammas igen. Under den tiden var vi ifrån varandra i två månader vilket kändes konstigt. I början var det svårt och det var lite ledsamt men sedan började det kännas bra och när jag nästan kunde börja skratta och bete mig som vanligt runt andra, blev vi tillsammas igen. Det var kul att vi blev tillsammas igen och nu har det då gått två år från och med 7e april 2007.

Det här är den enda bilden jag har på oss tillsammans dock, och som jag sa igår så vill han inte att jag ska lägga upp bilder på honom på min blogg. Eftersom man ser inte ens hans ansikte på den här bilden så tycker jag inte att det är någon fara.
Här slutade han 9an och jag 8an. Nu går jag i 1an på gymnasiet och han i 2an.



Annars idag har jag varit framme i centrum och köpte lite saker till min styvfarfar som fyller år idag och till min kompis som operarades för några dagar sedan. Hon var min första kompis när jag kom till Sverige och hon är nu dessutom min granne sedan vi flyttade.

Jag har börjat läsa den första boken i Twilight serien, "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer och den är så bra tycker jag!! Eftersom jag har sett filmen (två gånger) har jag en bättre bild av vad som händer och var allt utspelar sig. Jag har en bild i huvudet av karaktärerna vilket gör det roligare när man läser för man förstår vilka det handlar om. Dessutom är Edward Cullen SÅ snygg i den filmen!! Och hon med för den delen! Take a look ;)

 

Jag har egentligen massvis med läxor till efter lovet men jag är så upptagen med boken nu att jag skiter i dem haha!
Tar igen dem om någon dag eller två kanske :)
2009-04-07 @ 23:03:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dagens Outfit

Idag var jag ute och gick en sväng. Det blåste lite men i övrigt var det skönt och lite varmt. Det var tillräckligt soligt för att ha på sig solglasögon så det gjorde jag :)
Adde hängde med mig och vi gick mot sparven för att käka glass. Jag köpte en cornetto classic tror jag den heter och han köpte en burk cola och även twix.
Eftersom jag inte var några bilder på mig och han tillsammans, ville jag ta några men han sa sedan att han ville inte att jag skulle lägga upp några bilder på honom på bloggen så nu framöver bli det inga ändå. Tråkmåns ;)

Men jag fortsätter med mitt som vanligt och här är dagens outfit:


♥ Top - Israel
♥ Skinnjacka - H&M
♥ Björn Borg trosor som syns lite där
♥ Bälte - Röda Korset
♥ Jeans (RED ZED)- Israel



♥ Väska - H&M
2009-04-06 @ 21:36:40 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fint väder igen!

YES! idag är det återigen fint väder!
Igår satt jag inne och pluggade på mitt psykologiarbete som jag sedan skickade iväg imorse eftersom det uppstod lite problem med interneten igår. Som tur var, så missade jag inte det fina vädret för igår var det lite molnigt och regnigt men idag är det fint igen =) Jag ska snart ut och gå en sväng. Jag hade tänkt att titta förbi i banken och fixa lite med överföring. Jag tror det blir lite glass sen med hehe! Kanske man träffar på någon kompis ute?
Senare idag kl 16.15, ska jag iväg till hälsoborgen och träna Body Pump men jag tror att jag ska dit tidigare för att träna lite styrka först och värma upp lite.

Man mår alltid bra av fint väder, förhoppningsvis!

Snart ska vi även boka biljetter till Israel i sommar. Datumen är inte satta än men snart så! =)
Det bli nog inget Hultsfred iår ne! Men Adde och hans kompisar ska dit, kul för dem.
Jag är nog åker nog hem en till två dagar efter Hultsfredfestivalen har börjat men jag kommer självklart ha kul!!!

Får se vad det bli mer att göra i sommar.


Pusss!





2009-04-06 @ 12:10:18 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()



Denna snygging på väg!

Den här snygga Heidi Klum tröjan är påväg till mig.
Kommer dock om någon vecka eller lite mer men snart är den min!
Kommer vara så snygg till sommar och eftersom den är svart/vit så passar den till det mesta ;)


Den kostade med frakt 234 eller det kanske var 243 hehe.




2009-04-05 @ 19:54:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lördags Outfit

På lördagen när jag jobbade klart, stod Adde och väntade på mig utanför affären. Vi gick hem till mig så jag kunde byta från mina arbetskläder till lite normalare kläder och sedan stack vi till honom. Vi kollade på Lie to me som han hade på datorn och när det blev lite sent, tog kvällen slut.

Detta bytta jag till när jag kom hem,
och det finns en anledning till att det inte går att trycka på bilden ;)



Och mina andra RED ZED jeans.
 


 
2009-04-05 @ 19:04:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

I fredags när jag gick till skolan, hade jag på mig det jag hade handlat i stan. Jag sa därför att jag skulle visa en bild på det eftersom på de andra bilderna såg man massa fula lappar =)
Men så såg det ut och även med skorna på.



♥ Jeansjacka, LEVIS - JC för 400 kr.
♥ T-Shirt - JC
♥ Skärp - Röda Korset, 5 kr.
♥ Jeansleggings - Gina Tricot, 200 kr
♥ Tygskor - Din Sko, 200 kr.

Och dessa fina örhängen hade jag senare på kvällen då jag även bytte till en annan tröja och tog en annan jacka istället för jeansjackan. Brydde mig inte så mycket om att byta om hela outfiten eftersom det blev bara en valig kväll med gänget.

 

♥ Guldörhängen - Ur&Pen
2009-04-05 @ 18:52:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Utefredag!

I fredags var jag hemma och pluggade lite innan jag gick ut.
Martina, en kompis från jönköping, kom och hämtade mig med hennes bil. Vi var hemma hos henne ett tag och sedan kom Jonas som hade hämtat killarna med hans bil, hem till sig. Lite senare åkte Martina, Jonas och jag hem till honom och träffade de andra killarna. Egentligen skulle jag åka med Adde men jag orkade inte så därför träffades vi där istället.
Killarna hade redan börjat deras kväll med att kolla på hockey matchen, dvs. HV71! Då vi kom till dem hade matchen redan slutat och Troja filmen gick på tv.
Killarna och Martina spelade ölspelet och jag kollade halvt på tv och halvt på spelet. Det kom lite roliga grejer spelaren skulle göra och om man inte ville göra som det stod på kortet så fick man dricka ett antal klunckar eller en hel burk.
När det var Addes tur skulle han och en annan köra armbrytning ;)



Själv satt jag och skrattade åt dem, kollade på tv och pratade med Martina.
Senare på kvällen när vi skulle hem, hade alla som hade bil redan druckit så då kunde man inte få skjuts hem. Tur att Anton inte bor i Vaggeryd då för att hans mamma var så snäll och körde oss hem.

Haha, men det var det vi gjorde på fredagen i alla fall! Lite roligt blev det med.

Lördag blev det att arbeta och stänga affären, men det gick också bra.
När jag satt i kassan såg jag med hur många det var som köpte kött för att de skulle grilla eftersom det var SÅ fint väder!
Då blev jag med sugen, kan jag säga ;) dock käkade jag med familjen i fredags innan jag stack ut lite grillat ;D

Japp, så det var det.. och ni fick se lite söta bilder med haha!
2009-04-05 @ 18:45:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Påsklov!

Igår efter sista lektionen böjade påsklovet!
Vad roligt, nu när det är fint väder med. Lite synd bara att man har så mycket plugg att göra under lovet och lite tid att njuta av vädret och kompisarna.
Jag har fortfarande en låda i rummet att packa upp men jag vet inte vad jag ska göra med grejerna i den. Var de ska läggas alltså. I skolan är det mycket stress och enligt mig har vi mycket just för att vi får allt på en gång.
Jobbet är la okej men jag har inte kunnat jobba ordentligt på mer än en månad vilket suger.
Med pojkvännen är det också lite surt just för att man inte hinner träffas så mycket. MEN NU ÄR DET PÅSKLOV! så lite ska jag fasen hinna med. Och självklart träna på hälsoborgen =)

Idag vaknade jag runt 10 och nu ska jag sitta igång och plugga lite innan jag ska jobba vid kl 15. Det är första dagen då jag stänger affären sen några veckor tillbaka! På påsklovet vet jag inte hur mycket jobb det bli men jag ska jobba i alla fall på långfredagen och påskafton vilket ger mera PENGAR!

Ha en trevlig lov everybody!
Puss D.
2009-04-04 @ 10:47:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Annat somrigt!

Nu är det här också från Nelly men det är bara för att jag inte ens kollade på någon annan sida hehe. Men här är lite annat somrigt, fint till sommaren i rätt bra priser.
Andra sidor kommer nog komma upp här snart ;)



♥ Jeans - Cheap Monday, ca 400 kr.
♥ Klackskor för 349 kr.



♥ Skor med kilklack för 199 kr. Finns i marinblått med.



♥ Häftig svart/vit klänning/linne för 349 kr.



♥ Färgglad, somrig och blommig klänning för 749 kr.

Och några bikinis:



♥ Den här söta bikini kostar 139 kr =)



♥ Denna är en snygg bikini men kostar dock 1448 kr.



♥ Den här tycker jag är SUPERsnygg men kostar tyvärr 1498 kr.


Det var lite sommarsnyggt från Nelly.
2009-04-03 @ 18:55:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



I år blir det GLADIATOR!

Gladiator, årets trend!
Till sommar blir det många flickor och kanske även pojkar på stan som kommer gå med gladiator skor. De finns i många olika varianter och jag själv har nu köpt klackar och snart även som sandaler.
Många kändisar bär på fina gladiator skor till passande outfits!
Det som är skönt med det är att gladiator passar till nästan vad som helst. Allt från den jättesöta ljusroa klänningen eller toppen till mörka kläder.
Det går att hitta gladiator skor i olika prisklasser beroende på vad man vill ha och i vilken kvalité. Det som är annars fint att ha till skorna är fransväska, skinnjacka eller jeansjacka, tygskor och något häftigt armband =)

Här är några gladiator skor från Nelly

Finns i svart och vitt för 299 kr.
 

Dessa kostar också 299 kr och finns i brunt (tan?) och svart.


Även de här kostar 299:- och finns i andra färger med bl.a. ljusrosa.


De här finns bara i den färgen och de kostar 399 kr.


Jag tror att de här skorna finns även i brunt men jag är osäker. De kostar 499 kr.


Jag tycker om att de här skorna har guldiga spännen och lite nitar med, de kostar dock 899 kr.
Men finns även i brunt (tan).




Detta var BARA från Nelly, ni kommer att hitta massvi med andra fina på andra sidor, det är bara till att leta. Ni såg ju mina snygga från Halens ;) Så bara leta!
2009-04-03 @ 18:21:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



JKPG Staden

Igår var jag på studiebesök med klassen i Jönköping. Vi gick till Sveriges Radio och sedan mot tingsrätten där vi satt och kollade på en rättegång. Dvs. en öppen rättegång.
Efter rättegången gick vi och käkade på Kina Palace vilket var skit gott! och när vi var färdiga med maten gick vi mot stadsbiblioteket och mötte resten av klassen. Äntligen efter bibliotekbesöket kunde vi antingen åka hem eller stanna i stan ifall man hade med sig intyg -.- Men det hade jag =D så jag stannade fram mot halv sju tiden med Jonna och shoppade lite. Detta är vad jag köpte vilket jag ÄVEN har på mig idag. Fast med en svart T-shirt istället. Kanske visar en bild senare.



♥ Vita somriga skor till mamma Hanna för 25 kr ;)
(jo hon har små fötter och jag har inte mycket större för den delen.)



♥ Från samma ställe köpte jag även dessa två bälten för 5 kr st.
(Den svarta har jag på mig idag)



♥ Den här väskan köpte jag från H&M för 129 kr.



♥  Tights från Gina Tricot för 199 kr.
♥ Svart bälte med blåa stenar i olika storlekar från Röda Korset för 5 kr/st.
♥ Brun väska från H&M för 129:-
♥ Jeans jacka från JC, LEVIS för 399 kr.

Sen blev det lite
♥ Godis
♥ Lunch
♥ Korv
=D



Så såg köpen ut, på =)



Jackan (haha med lappen med)



Jag försökte visa baksidan men det var svårt att ta kort på.


Och detta hade jag på mig till stan, dock syns inte vad jag hade på mig under jackan
men det spelar ingen roll =)
 

Med solglasögonen med, det var riktigt härlig sol igår.




Ester (en tjej från klassen) fick testa det här örhänget som hon sedan fick.
DÄRFÖR finns det bara en sådan kvar att köpa!



2009-04-03 @ 09:57:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Skorna är från..

Skorna på bilden längst upp, dvs. mina nya älsklingar, är från Halens och kostar med frakt och postförskott 404 kr!!

Skorna på den andra bilden med kilklacken, är från Nelly och kostar 299 kr, på Nelly går det även att välja om man vill ja postförskott eller inte men på Halens går det inte att välja annat.


 

             


 

2009-04-03 @ 09:37:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag är kär!

Jag blev helt plötsligt skit sugen på ett par riktigt snyaa skor! Jag surfade lite och hittade ett par asläckra =)
Jag tror suget beror på det fina vädret med. Hehe.

By the way! Internet funkade visst igen när jag kom hem, det kommer nog ta någon dag till innan den försvinner i några dagar.

Men här är mina blivande älsklingar:


Ett par andra jag kollade på innan som jag tänkte på att köpa innan jag hittade dessa var de här:


Också riktigt snygga men de andra var finare enligt mig. Dock älskar jag de här också! Älskar skor =D
Kanske köper de här med senare då ;)
2009-04-01 @ 22:08:51 Permalink Kommentarer (12) Trackbacks ()



Tears In Heaven..

Verkligen en av de bästa låtarna jag har någonsin hört och då menar jag både texten och melodin. Texten är riktigt fin! Den låten passade riktigt fint på Davids begravning. Jag vet inte varför jag kom och tänkte på det nu men jag tänker på det nu varje gång jag hör låten. Det bästa är att jag fick höra honom själv spela den låten. Kul att andra har blivit inspererade av den sedan den hördes på hans begravning.. men det finns inget bättre än att höra honom själv spela den. Om jag kommer ihåg rätt så har jag hört den 1-2 gånger då han själv spelade på en av skolans gitarrer.
Det är fortfarande svårt att tänka att detta verkligen hände. Ser man någon av kompisarna så tänker man att han kommer där bak, efter dem. Man blir påmind varje gång då man ser hans mamma i skolan. Jag tycker verkligen så synd om hela familjen. Vad svårt det måste vara för henne att gå i skolans korridorer och veta att David kommer nu inte hälsa på henne på rasterna, prata vid ett bord med de andra kompisarna eller spela på gitarren.
Tiden läkar alla sår? Det gäller nog inte alla. Inte hans familj, vänner och släkt..

FÖR DIG <3


Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

(instrumental)

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven



R.I.P.
2009-04-01 @ 19:09:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mera till "äckligt smala"

Idag i skolan hittade Jonna bilden på Lindsey Lohan, den orginala som ser ut så här.


Och här är den äckliga smala Lindsey på denna bild.


Någon som vet vilka de andra två tjejerna var?
♥ /D.
2009-04-01 @ 17:13:23 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()



Dagens Outfit!

Idag kom jag ihåg att ta kort på outfiten så här kommer den :)

Leggings jeansen som ni har redan sett


Och till det, den här söta och gladfärga linnet.
Under det har jag en vanlig svart linne.



♥ Även det här halsbandet (en glittrande liten cirkel)
från Israel för 30 kr.
 


♥ Och även dessa söta pärlörhängen som jag
inte kommer ihåg varifrån de är köpta.


♥ Eftersom det är fortfarande liiite kallt ute hade jag en tjock tröja över linnet
och över det min mörkbruna skinnjacka.


♥ Denna är då skinnjackan som jag köpte från H&M förra året, för 500 kr.
 

Och på baksidan har den en luva med :)



Det var outfiten för idag!
Have a nice day! Nu ska jag hem och plugga på psykologi uppgiften.
2009-04-01 @ 17:03:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagens berättelse!

Bara för det är så fint väder, orkade jag ta lite bilder på den fina dagen!
Kom inte på något sätt att visa upp dem så det blev lite som en berättelse =)


Efter skolan stack jag till banken som jag sa tidigare och när jag var färdig där, gick jag in på ICA och köpte den här !
Smaskens!


På vägen hem stannade jag vid dammen och tog kort på några söta svanar.


och även njöt av det sköna vädret.
Halsduken är på eftersom det blåste lite kallt innan jag vågade ta av mig den.




Solen var stark så lite ont i ögonen fick man väl
och oj, där åkte halsduken av ;)


När jag kom hem, kom jag på att jag hade tid hos sjukgymnasten.
I vårdcentralen skulle jag vara kl 14.45 så jag hade lite tid att ta det lungt.
Det jag gjorde var att sitta ute och sola lite! Och det var så skönt att känna värmen från solen mot kroppen.
Senare när jag skulle till vårdcentralen efter någon timme, var jag smart och tog med mig solbrillorna så jag inte skulle få ont i ögonen igen.

Dessa fina


Nu kan man se hårfärgen lite bättre men speciellt i den här bilden



Och det var berättelsen för idag. Haha och jag har inte berättar några aprilskämt för jag har svårt för att inte börja skratta.



2009-04-01 @ 16:50:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag börjar det!

Från och med idag har vi inget internet i sju till tio dagar -.-'
Nu var min kompis så himla snäll som lät mig komma hem till henne, skicka över mitt skolarbete i psykologi från First Class som jag nu ska arbeta på i två dagar innan den skall lämnas in och även skriva lite på bloggen.

Imorgon ska jag till stan med klassen redan från morgonen så det blir inget sittande vid datorn och greja med bloggen. Kanske om jag ska till någon kompis eller kanske Adde.
Det vi ska göra imorgon är att åka till Jönköping och gå från stationen till stadsparken. Senare ska vi till Sveriges Radio (tror jag det var) och efter det då vi har haft lite tid för oss själva i två timmar, ska vi till tingsrätten. Det kommer ju bli intressant.
Idag blir det till slut ingen träning heller. Jag har ont i kroppen och sen är det ju inte bra att träna igen redan dagen efter så det får vi sjukta upp tills imorgon eller kanske till helgen :)

Puss /D.

2009-04-01 @ 16:21:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



SOL!

VILKET HÄRLIGT VÄDER! =)
Så skönt att vakna med solen som skiner igenom rullgardinerna.
Idag slutar jag runt 11.30 då jag ska käka lunch och strax efter det blir det att dra sig till banken och fixa koden till internetbanken så att man kan äntilgen kan beställa den fina tröjan jag letade efter så länge. Den kommer visas här snart ;)

Senare idag blir det att arbeta med psykologi uppgiften som ska vara klar tills på fredag och jag som har rätt mycket kvar att ta med. Ännu mer surt att sitta och plugga på skolarbete när det är så himla fint och skönt väder ute!

Snart blir det riktig sommar, då jag ska åka till Israel och sola mig brun i det starka varma solen :D

SOMMAR<3
Blir så glad av skön och varm sol!


2009-04-01 @ 10:56:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()