Desperate Housewives

Jag älskar den serien, Grey's Anatomy, Ugly betty och annat gott! Men det är så skönt att komma hem efter träning och sätta på tv:n och se dessa sexiga kvinnor i deras underbara såpa! Amerikansk såpa är så bra :)
Ni tittade väl också? De flesta tjejerna brukar älska sådant, om man nu inte älskar annat som fotboll som går året runt, hehe. Dock är det inget att fel att älska både och!Det blev inget dagens outfit på några dagar nu, jag ska förbättra mig och visa det imon istället. Då jag slutar vid halv 12 med!

Jag ska gå och lägga mig nu! Godnatt på er ♥
/D.
2009-03-31 @ 22:55:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Träning!

Idag spenderade min dag helt och håller åt träning!
Jag kom hem från skolan vid 4 och strax efter det var jag i hälsoborgen och tränade styrka i en timma. När den timman var över, bokade jag mig in på ett Body Pump pass med Philippa som instruktör!
Det var trevligt, tungt och jobbigt och lite svettigt ;) men det kändes verkligen skönt. Det passet varade också en timme så när det var övar var jag riktigt slut i armarna och benen.

När jag kom hem klockan 20.00 tyckte mamma att jag hade varit borta för länge för att ha tränat så hon tyckte jag körde för hårt. Jag tänkte ju ta ett pass imorgon med :)
Tycker det är riktigt kul att träna!

Imorgon blir det lite core express på drygt 30 min. Det sitter inte fel ;DEller den kanske ;D

2009-03-31 @ 22:42:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()NOOO!

Från och med imorgon kommer vi inte ha något internet på 7 till 10 dagar :O Hur sjutton ska det gå? Snart är det lov på en vecka då jag har två prov till efter lovet i matte och fysik, en annan fysik uppgift på 4-5 sidor och annat smått som man måste ha interneten till!! Vad ledsen jag kommer bli om jag inte kan göra mina läxor och övningar inför proven :(
Skolan brukar vara öppen på vardagarna till 19.00 nånting, då man kan sätta sig vid datorerna i infoteket och plugga lite men det tror jag inte man kan göra under lov?!
SUCK -.-
Vill inte direkt utnyttja min pojkväns dator eller mina kompisars!

Have to have!
2009-03-31 @ 22:12:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Söta gamla bilder!

Hittade några söta om inte roliga bilder på min dator. Vissa är 4 år gamla och andra lite lite nyare än så.
Detta måste jag bara visa =D

Jag och Bella för drygt 4 år sedan.


Bara kolla på mig :) och även Adde (i mössan)


Och vad sjutton ser det ut som att jag gör där?! XD
Antons hopp var lite häftig dock.Vattenälskare och inget annat (:


Jesper var lite goo där ;D


Riktigt nice Göran ;) och Adde som är i mitten. Dennis till vänster.


Steker i solen men fryser ihjäl!


Lite gos med Mathias (min styvpappa)


När jag skulle på Sigges för första eller andra gången. Jag till vänster.
Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu! Gick och la mig så sent igår så måste ta igen lite nu!
Godnatt på er! /D.
2009-03-30 @ 22:19:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Fått lite sålt :)

Nu har jag sålt 8 par örhängen och det börjar gå uppåt :) Det kan komma snart lite mer saker som är till salu och möjligtvis inte bara smycken! Har funderat på att kanske sälja mina målningar som jag målar. Inte dessa jag har redan gjort utan nya som jag kommer att måla.
Här är några tavlor som jag har målat som händer på i mitt rum eller egentligen just nu ligger de vid golvet och vänter på att jag ska hitta plats åt dem. Men de hängde i alla fall i mitt förra rum ;)

(Dessa säljer jag inte!)

Denna gjorde jag nog 2003Den här gjorde jag när jag gick i 5an eller 6an vet jag :)Dessa gjorde jag 2008Första bildenAndra bildenTredje bildenGjord 2005, gav den i present till min mammaNärmare titt.Gjordes när jag gick i 9an.Gjordes 2008, någon vecka före de andra tre bilderna.
2009-03-30 @ 21:50:33 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (0) Trackbacks ()Lite mode från Missbella

Hittade en söt klänning på missbella och där fanns det lite mer söta saker :)

Den här söta klänningen hittade på Missbella
och kostar 499:-


En jättesöt topp i fin och somrig färg.


Här är de snygga jeansen jag såg!


2009-03-30 @ 12:01:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Otursdag!

Jag tror att det är min otursdag idag!
Så himla surt! Jag försov mig idag så mycket att jag hade bara 15-20 minuter på mig att göra mig i ordning innan jag stack till skolan. Jag brukar vakna vid 6.50 men idag vaknade jag runt 7.25! Och vad jag var stressad då!!
Igår stannade jag uppe till klockan halv 2 eftersom jag satt och övade till kemiprovet som vi hade idag (vilket jag precis gjorde). Efter jag var uppe vid skrivbordet till halv 2, gick jag sedan och la mig men fortsatte läsa lite i sängen så jag somnade inte förrän 2.10. Då var jag trött när jag vaknade kan jag säga!

Det som gjorde mig mer sur var att förutom att jag var försenad imorse så gick provet dåligt tyckte jag. Det var lite kluriga frågor men grejen var att jag övade för lite på sakerna som kom på provet och för mycket på annat som inte ens nämndes i provet.
Nu snart har jag mattelektion och den lektionen är inte så farlig eftersom jag tycker om matte men strax efter det ska jag iväg direkt till idrottshallen eftersom vi har idrottslektion direkt efter matten. Jag ska knappt vara med en halvtimma innan jag måste duscha och byta om för att hinna med tåget.
Vilken hemsk dag!

Men, nu är proven i alla fall över innan lovet så nu är det bara lite läxor och inlämningar men det är inte lika jobbigt som att öva till proven. Så idag ska jag faktiskt slappa lite! :) Tack och lov för det!!


Have a nice day! PUSS /Dina.
2009-03-30 @ 11:48:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Summertime!

YES! Äntligen är det sommartid! nu väntar man bara att snön ska försvinna, att det ska bli lite grönare och finare och självklart varmare! Då kan man äntligen ta på sig lite sommarkläder :D

ÄLSKAR SOMMAREN!


2009-03-29 @ 16:56:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Självkänsla, självsäkerhet eller självförtroende?

Om ni bara fick välja en egenskap av dessa tre, vilken skulle det vara? Vilken bör man ha?
   - Självkänsla?
   - Självsäkerhet?
   - Självförtroende?Självkänsla
"Självkänsla är egenskapen att uppleva sig själv som kompetent att klara av livets grundläggande utmaningar samt förtjänt av framgång och välmående."
 - För mig självkänsla är när jag känner att jag inte behöver andras hjälp eller stöd hela tiden, jag vågar ta initiativ och göra saker själv.

Självsäkerhet
"Det är att vara nöjd med och tro på sig själv, sina kunskaper och färdigheter, må bra av det, och våga stå för sin personlighet, sina kunskaper och sina handlingar"

 - Jag är inte självsäker! Självsäker är när man kan ta beslut utan att diskutera dessa med andra, tänka för sig själv och göra som man själv tycker blir bra. Man ska våga göra saker utan att tvivla.

Självförtroende
"Självförtroende är individens tilltro till sin förmåga att prestera. Det kan röra sig om arbete, skola eller sociala sammanhang. Självförtroendet kan variera från dag till dag och det kan höjas genom bekräftelse utifrån, eller tillfälligt höjas under exempel alkoholpåverkan. Självförtroendet kan snabbt tränas upp. Många blandar ihop begreppet med självkänsla"
 - Självförtroende är när man känner sig bekväm med sig själv, antingen sitt utseende, personlighet, egenskaper och annat. Självförtroende är alltid svårt att bestämma hur man själv ligger till. Man kan försöka övertyga sig själv att man har bra självförtroende men tror man inte på det själv så ljuger man för sig själv.


Vad tycker ni är det bästa av dessa tre? Vilken egenskap är den viktigaste att ha?

2009-03-29 @ 14:57:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Äckligt smala!

Jag hittade några bilder på datorn som låg i papperskorgen, jag tyckte de var bara SÅ äckliga!
Okej att man är smal och trivs med sig själv men i andras ögon just sådana här bilder måste verkligen ge en annan bild.

(Jag tror att alla dessa bilder är retoscherade eftersom den blonda tjejen är Nicloe Kidman som någon har gjort om. De andra bilderna ser jag inte vilka de är men de är nog också retuscherade)


   Orginalet -->
Jag hoppas verkligen INTE att någon vill se ut så här, det är så himla farligt för hälsan och själv tycker jag att det är verlkligen inte snyggt heller!
2009-03-29 @ 14:42:47 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()FEST!

Igår var det Ivans fest i Folkets hus! och riktigt kul var det :)
Kvällen började med att jag var hos Jonna och kollade på när hon gjorde i ordning sig. Sedan stack vi ut till Kenny som hade lite förfest men stannade inte längre än i 5 kanske 8 minuter. Vi började gå mot Beckim då annat folk från Kenny också skulle dit. Till slut gick vi igen till Jonna innan vi gick till Folkets hus och in på festen.

Det här hade jag på mig igår:

Kläderna:
♥ Klänning - H&M
♥ Bälte - Israel
♥ Armband - Israel
♥ Nylonstrupbyxor


Skorna:


♥ Skor - La Redoute

Sminket:
   


-
♥ Örhängen - Israel 
2009-03-29 @ 14:32:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Mer prylar?

VAR UPPMÄRKSAMMA!
Det är endast det paret av solglasögonen jag säljer! Önskar ni er något av det ni ser här, så kan jag säga redan nu att om 3 månader

kommer jag lägga upp bilder på nya smycken, glasögon, kanske t.o.m kläder för billigt pris!

Är det något speciellt ni önskar er kan ni kontakta mig genom att göra en kommentar och skicka er mail-adress.


Tack!! PUSS OCH HEJ /D.

2009-03-28 @ 12:04:17 Permalink Till SALU Kommentarer (2) Trackbacks ()Nu även pins för 5-10 kr!

Förr tyckte jag verkligen om pins, då jag hade dem överallt! på mina kläder, skor, kepsar och väskor.
Numera tycker jag inte om pins så mycket och därför har jag bestämt mig för att slänga eller skänka bort dem. Innan det ska göras ska jag ge det ett försök och försöka sälja även dessa:

FÖR 5 KR:

Cowgirl, 2,5 cm       Angel, 2,5 cm       Snobben, 2,5 cm      
i diameter               i diameter               i diameter  

   

Betty Boop, 2,5 cm       Pucca, 2,5 cm         Rosa 69, 2,5 cm  
i diameter                i diameter                   i diameter

  

Love pins, 2,5 cm            Betty Boop, 2,5 cm
i diameter                        i diameter

 


FÖR 10 KR:

Vad det nu heter?         Rolling Stones               Söta fötter
3 cm i diameter          2,5 cm i diameter         2,5 cm i diameter

   

The Used - HeartCore        Jing Jang               Peace-märket
3 cm i diameter            2,5 cm i diameter        2,5 cm i diameter

      

Keep On Rocking       Pissed off                Green Day
In The Free World         Smilie                      2,5 cm
5,5 cm i diameter    4,5 cm i diameter       i diameter
    

Blink 182                    ---->         Så ni ser tydligare
2,5 cm i diameter

                          

Blink 182                         ---->  Så ni ser tydligare
2,5 cm i diameter
           

 Blink 182               ---->  Så ni ser tydligare
 4,2 cm i diameter

            

Red Hot Chili Peppers           ---->  Så ni ser tydligare
2,5 cm i diameter
             

Sum 41                                  
2,5 cm i diameter


System OF A Down              ---->  Så ni ser tydligare
2,5 cm i diameter
                   


♥ Vid intresse gör man en kommentar där man skriver sitt namn, email-adress
    då jag kontaktar dig och skickar information.
♥ Man skriver även vad är det man vill ha! FÖRST TILL KVARN, det är det som gäller!!
♥ Frakt tillkommer på 20kr.
2009-03-28 @ 00:30:02 Permalink Till SALU Kommentarer (0) Trackbacks ()Alla mina solglasögon!

Jag skrev förut att varje gång jag åker till Israel köper jag nya smycken, nya kläder, skor och annat men även även solglasögon! Oftast brukar jag åka utan och köpa där ett eller två par.
Än så länge har jag de här solglasögonen och NU SKA JAG SÄLJA ETT PAR!! För endast 30 kr!

Här är mina 9 par solglasögon:
Längre ner ser ni vilka av dessa det är jag säljer:Av dessa är det dessa som är till SALU:Från sidan ser de ut så här:
På:


JUST NU FÖR 30 KR!

♥ Vid intresse gör man en kommentar där man skriver sitt namn, email-adress då jag kontaktar dig och skickar information.
♥ FÖRST TILL KVARN, det är det som gäller!!
♥ Frakt tillkommer på 20kr.
2009-03-27 @ 23:06:48 Permalink Till SALU Kommentarer (1) Trackbacks ()Mer smycken till salu!

SMYCKEN!!

Nu är jag hemma och jag har även ätit och hunnit ta det lite lungt.
Strax efter jag är färdig här skag jag gå och börja plugga till kemiprovet -.-
på en fredag kväll! BLÄ! MEn det måste jag för jag har ingen annan tid tyvärr.

Här är lite mer smycken då som är också till salu, med lite olika priser på:

En fin ring med 3-rader vita stenar. 2,3 cm i diamenter och 0,7 cm i bredden.
20 kr för den här ringen. Den är elastisk dvs. töjbar.

 


Vita pärlörhängen i 3 olika storlekar som sitter nära örat.                       Dessa är storlekarna i jämförelse
10 Kr/paret.                                                                 med varandra.

 


Silvriga (gråa) kulor som örhängen.         Så ser de ut (bara ett ex. så de sitter inte i)
4 cm och kostar 10 kr.
 


"Happly ♥" ring, (happly ever after), storlek 18 och går att göra även större eller mindre.
2 cm i diameter och 0,5 cm bred.
10 kr för den här ringen.


Som tumring, fingerring eller annat. 
 


Armband i 7 olika färger (med gummi - elastiska), blå, lila, brun, gul, orange, ljusgrön och vit.
10 kr för alla 7 eller 2 kr för en.
Söta, enkla örhängen som jag har tillverkat själv . 4,3 cm och kostar 8 kr.Fina, blåa örhängen med silvriga fjärilar och ljusblåa kulor. 
Dessa har jag tillverkat själv .
4,3 cm och kostar 12 kr.
Silvriga örhängen (spegelliknande) 5,8 cm.
10 kr.

♥ Vid intresse gör man en kommentar där man skriver sitt namn, email-adress då jag kontaktar dig och skickar information.
♥ Man skriver även vad är det man vill ha! FÖRST TILL KVARN, det är det som gäller!!
♥ Frakt tillkommer på 20kr.
2009-03-27 @ 22:52:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Mer smycken!


Idag kommer kommer det lite mer smycken som går att köpa!

Dock lite senare för jag är i skolan idag men sedan ska jag jobba till 19.00
2009-03-27 @ 10:11:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Säljning av smycken för högst 17:-

 Nu är det dags att ladda upp bilderna på mina smycken som nu går att köpa. Dessa har jag inte använt (vissa bara en gång) och några har jag även tillverkat själv. Det kommer komma mera framöver, troligen efter jag kommer hem från Israel.
Här har ni dem:
     - För att köpa lägger ni in en kommentar med namnet, mail-adress och vad ni vill ha.
     - Ringar, 8 kr/st.
     - Örhängen, 10 kr/st.
     - Halsband 17 kr.

Och frakt på 20 kr om man nu inte bor nära. Har ni några frågor kan ni skriva dessa genom en kommentar.
Vid intresse skriver ni er emailadress med så skickar jag lite information och då ska jag även få er adress.

Ringar:

En fin plastring med olika blåa nyanser med blå/vita sträck på.
Storlek 16 (till smala fingrar).
Finns även i rosa och vitt.

 

Söt glittrig rosa plastring. Storlek 17-18.
(Finns bara denna färg)

 

Örhängen:

Blåa örhängen med blåa stenar på. Fina till sommaren :)
6 cm.
Blå/gröna örhängen med en blå cirkel och över den en grön.
4,5 cm.Fina "D" örhängen med vita stenar på
(kanske för ett namn som börjar på D men funkar annars också).
3-4 cm.
Häftiga röda "stjärn-" örhängen som sitter nära örat.
(Dessa är använda endast 1 gång!)
4,5 cm.

 


Söta rosa PUSSMUNN-örhängen
(Använda endast en gång)
2,5 cm.
(SÅLDA!)Färgglada och söta örhängen, tillverkade av mig!
4 cm.
Gröna örhängen med en knottrig, grön kula och är också tillverkade BY ME :)Söta dragkedje-örhängen i rosa (finns bara i den färgen)
2 cm.
(SÅLDA!)
 


Två-rutiga-örhängen, vita och glittriga!
6 cm.
(SÅLDA)Fina silvriga örhängen med 5 olika ringar i olika storlekar.
5 cm.

 


Röda,godisliknande örhängen som finns även i guld/brunt
5 cm.

 


Smile-örhängen med härliga färger (den rosa räknas inte för det är inget par)
Finns i orange/rött, orange, blå och 2 gula par. Varje par kostar 5 kr.

(ALLA PAR ÄR SÅLDA FÖRUTOM ETT GULT PAR)

ETT GULT PAR ÄR KVAR !Guldiga fjärilar med vita stenar.
2 cm.
(SÅLD!)Små stjärnor som sitter nära örat och en kedja som går upp till
 en ring som sitter lägnst upp vid örat.
4,5 cm


Armband och örhängen

Färgglada armband, 4 st.
15 kr för alla fyra.
 


Lång, grön halsband som går att ha på olika sätt.
75 cm.
 


FÖRST TILL KVARN!


LYCKA TIIL EVERYBODY!
2009-03-26 @ 21:13:33 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()Outfit - 090324

Den 24e kunde jag inte göra inlläg och visa bilden på "Dagens Outfit" eftersom den dagen pluggade jag inför ett prov. Jag satt uppe till kl 1 på natten och läste i boken, vilket var riktigt surt. Provet var till dagen efter och jag höll på med andra ämnen och inlämningar. Så jag öppnade boken kl halv nio och började läsa fram till ett! Sedan gick jag och la mig :)

Så här är dagens outfit fast sen 2 dagar tillbaka.♥ Halsband - Israel
♥ Långärmad tröja - Israel
♥ Svart öppen topp (överst) - H&M
♥ Jeans RED ZED

Baksidan av jeansen:


Halbandet och örhängen:

2009-03-26 @ 18:59:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Vacker syn

Nu har det hänt jätteofta att så fort jag vaknar och tittar ut genom förnstret ser jag en eller flera rådjur!
För tre dagar sedan, för två dagar sedan, igår och även idag :O
Igår var det på morgonen ett riktigt stort rådjur och ikväll var den en medel stor och en liten unge :) Riktigt söt!
Egentligen är det här inte så viktigt men jag har inget annat att skriva om och jag ville bara skapa ett inlägg!

GODNATT!

2009-03-25 @ 22:52:57 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Ny hårfärg!

Idag när jag kom hem från skolan hjälpa mamma mig att färga håret. Det är samma färg som jag visade på bloggen för några veckor sedan. Den färgen är köpt på Coop i Jönköping, där har de riktigt många olika färger att välja bland!

Färgen syns lite dåligt men det är rött, brunrött :)Över hela håret har jag den färgen ni ser där vid axeln men i olika nyanser


Vad tycks? /Dina.
2009-03-25 @ 22:45:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Dagens Outfit!

Idag har jag två outfits att visa. Först det jag hade under dagen och sedan det jag hade under kvällen.


 
♥ Topp - från en kompis♥ Baggy Jeans - Israel, 500:-

Baksidan - rumpan.


Baksidan - benen.Inför kvällen


♥ Jacka - Israel, 25:-
♥ T-Shirt - JC
♥ Linne - JC
♥ RED ZED Jeans - Israel
♥ Armband - H&M, 60:-
2009-03-25 @ 22:39:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Inget ikväll

Ikväll blev det inga bilder på smyckerna, det är inte så många bilder heller. Ikväll har jag varit på modevisning i min skola då några av mina tjejkompisar modellerade och visade upp lite kläder. Jag måste säga att det gick väldigt snabbt. DEt var fint och trevligt men det var synd att det var så få modeller.
Lugn kväll i alla fall, skulle egentligen bli lite pluggande men tillslut öppnade jag inte ens en enda bok! Skönt det men nu blir det lite tight med tiden tyvärr.
/D.
2009-03-25 @ 22:22:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090325 - Smycke försäljning

Onsdag förmiddag är jag i skolan och har psykologi lektion. Jag ska fördjupa mig i evolutionspsykoligi och ska berätta om människan utveckling och tänkandet genom tiderna.
Efter den här lektionen ska jag hem och äntligen färga håret - det hårfärgen jag köpte för ett tag sedan.
Lite senare på eftermiddagen ska jag till häsloborgen och träna en timme, vilket jag gjorde igår också.
Nu har jag även plockat och fixat i mitt nya rum och bestämde mig för att slänga gamla smycken och sälja dessa som jag aldrig har använt. Därför kommer det upp lite senare idag lite saker som man kan köpa om man nu vill och det kommer inte kosta mer än 10 kr/paret.

Än så länge får ni ha en bra dag!
Arrivederci /D.
2009-03-25 @ 09:45:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Dagens Outfit

Idag orkade jag inte ha på mig något speciellt, tog ett par sköna byxor, myströja och ett söt linne :)
Och det blev detta:


♥ Cofta - Ullared, 250:-
♥ Linne - Glömt var den är köpt
♥ Replay jeans - Present
♥ Örhänge - Ur&Pen, 30:-
♥ Halsband - Födelsedagspresent
2009-03-23 @ 16:26:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090323

Kl 16.12 och jag är kvar i skolan.
Har inget internet hemma pga. flytten. Vi får tillbaka interneten om ca 10 dagar!
Så surt -.-! Framöver har jag bara massa läxor och prov, men biologiprovet gick bra hittills. GÖTT!

Imon har jag även prov på ekonomi och inlämning idag på kemin men jag MÅSTE ha internet.
Annars har det varit en helt vanlig dag och snart ska jag hem och duscha och ta det lite lungt innan jag börjar plugga igen.

Soligt och fint var det idag med men nu på eftermiddagen har det blivit lite molningt. Hoppas bara det inte blir fult väder nu framöver, speciellt inte till helgen :)
2009-03-23 @ 16:13:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Dagens Outfit!

Eftersom jag har inte kunnat uppdatera bloggen, har jag inte heller kunnat visa mina outfits.
Här är två styken, en från gårdagen och en från torsdags:

Torsdag:


♥ Lila tröja - H&M, 198:-
♥ Midjebälte - Vila 200:-
♥ Svart jacka/Kofta - Israel, 25:-
♥ Jeans RED ZED - Israel, 800:-Fredag:


♥ Brun jacka/Kofta - Israel, 25:-
♥ T-Shirt - JC, 200:-
♥ Miss Sixty jeans - Present


När jag plockade upp mina kläder i det nya huset, testade jag en midjejacka som jag aldrig har haft på mig, vilket nu ska ändras:
Framsidan


Baksidan

På de guldiga ringarna finns det vita stenar
♥ Midjejacka - Israel, 30:-

Och andra egobilder..
2009-03-21 @ 12:45:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Tomt rum.

Jag väntade med det sista i rummet tills igår. Då packade jag ner mina kläder, sista smycken och skor, sängen, nattduksbordet och lite annat. När jag packade ner allt, kändes det riktigt tomt. Tyckte verkligen om mitt rum och även hela huset. Litet och mysigt och så här såg rummet ut, det sista av det i alla fall:Den tomma garderoben:


Och inga smycken kvar.. men massa hål istället, hehe.
 

Goodbye old house, hello new house!

2009-03-21 @ 12:25:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Såld!

Ingen hade ringt om skrivbordet så jag hade tänkt att slänga och skänka bord det istället men igår när jag kom hem förstod jag att någon skulle komma och hämta den kl 16.00.

Yes, nu är den borta!

2009-03-21 @ 12:14:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090321

Äntligen lördag! Nu har jag inte lagt in något inlägg på några dagar. Jag har haft så mycket för mig. Igår hade jag biologiprov som nu äntligen är över, vilket även gick bra :)
Igår, fredagen den 20e i mars flyttade vi till det nya huset. Mitt rum har jag börjat inreda lite och fixa alla kläder, smycken och skor på plats. Lite ont om plats just nu men det ska fixas.
Det var lite ledsamt att lämna det andra huset, mitt första hus i Sverige trots allt. Efter lägenheten så klart. Kommer ihåg hur glad jag var att flytta från lägenheten till huset (mitt gamla). När vi bodde i lägenheten, låg den över Vasa som heter nu Martini (resturang). Mitt rum låg precis över så jag kunde höra allting. Speciellt den kvällen då jag vaknade mitt i natten då klockan var 3 på morgonen och jag tittade ut och såg en riktigt full, blond tjej som låg med sin vita jacka i snön och skrattade så mycket så att hon började skrika. Hon hade tappat sina skor, riktigt höga klackar, så att hennes kompisar försökte hjälpa henne då hon bara skrek på dem. Till slut när de lyfte henne var hon så arg att hon drog i hennes kompis hår.
Det där var inte så kul att se och somna om kunde jag inte heller göra förrän de hade stuckit för de lät som bara den!

Snart ska jag upp till rummet igen och plocka fram fler saker från lådorna. Jga sitter vid datorn här nere eftersom jag har inte internet på min dator just nu. Kommer få det igen om hela 10 dagar :O Hur kommer det gå?!
Tur att man kan lyssna på musik och titta på filmer man har på datorn i alla fall :)

Have a nice dag everbody!
/D.

2009-03-21 @ 12:02:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Gröna solglasögon!

Kollade igenom bilder på datorn och hittade dessa. Fina gröna solglasögon va?! hahha.
Till sommar har jag några fina solglasögon och andra som är lite häftiga. Blir ändå att jag alltid köper nya när jag åker till Israel, oftast blir det 2 st. Senare när jag kommer hem till Sverige blir det knappt att jag använder dem, haha.

Ser lite löjligt ut och det är medvetet :)


Och lite andra bilder...


2009-03-18 @ 17:06:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Skrivbord!

Nu flyttar vi om bara 3 dagar! Jag har packat ner nästan hela rummet och igår monterade vi ner mitt stora skrivbord som nu finns på blocket! Det är ett hörnskrivbord och därför kan jag inte få med mig det till mitt nya rum eftersom taken är inte rak. Passa på och kolla. Den är i fint skick förutom att jag har slarvat lite med musmatta vilket syns lite och därför
säljer vi den för 300:-
Blir den inte såld, är det bara till att slänga bort för vi har inte plats med den.

2009-03-18 @ 14:05:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090318

Onsdag!
Idag vaknade jag som vanligt runt sjutiden, klädde på mig som vanligt och käkade vid samma tid. Solen skiner på mig när jag sitter vid matbordet, vilket ger en skön sommarkänsla! Jag blev klar, gick ut och började cykla. I solen var det riktigt skönt, varmt och gott men så fort jag kom till skuggan kände jag kylan och vinden. Okej, inte riktigt sommar än.. men snart! Så snart som att redan den 29e mars börjar sommartiden! YES!!

Idag hade jag bara en lektion, psykologi. Jag sitter där i datorsalen och skriver mitt arbete men då märker jag att jag inte kommer någonstans! Då raderade jag en halvsida skrivet arbete om "könsroller - miljö eller arv?" och började istället skriva om "Evolutionpsykologi" vilket var lite mer intressant. Det tog mig nästan halva lektionen till att hitta vad jag skulle skriva om innan jag kunde bästa mig för evolutionpsykologi så jag hann inte skriva mycket.

Efter skolan cyklade jag iväg till banken och skaffade kod till mitt nya bankkort. Strax efter det var jag hemma.
Nu sitter jag och skriver lite på kemin och ska strax börja läsa till biologin som är om två dagar.
Äntligen lite tid!

Have a nice day! /D.
2009-03-18 @ 13:57:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090317

Tisdag och plugg som vanligt. Det är tröttsamt, jag måste planera dag för dag för att hinna med allt jag har att göra.
Kolla på datumet så ser ni att jag har inte mycket till mellan varje grej att förbereda mig så det gäller att man tar vara på tiden och gör det bästa man kan.
20e mars - Biologiprov.
                   - Spanska läxor
21a mars - Flyttar till dammgatan.
23e mara - 3 kemi demonstrationer
                   - Matte B uppgifter
24e mars - Samhällsprov
                   - Fysik uppgifter
                   - Hälsoborgen
28e mars - Ivans fest
30e mars - Kemiprov


Kompisar, pojkvännen och familjen ska jag också ha lite tid för :)
2009-03-17 @ 18:08:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Dagens Outfit

Som sagt så var det en vanlig måndag, bara att jag inte var med på idrotten för att jag är fortfarande lite smått sjuk.
Här är outfiten jag hade på mig idag, vilket jag tycker om :)♥ Halsband - från Ur&Pen (förra året), 30:- på REA.
♥ Handbojor-armband - från Israel, 30:-
♥ Hjärtarmband - present från en kompis.
♥ Luvtröja - fick från en kompis.
♥ Svart, linne med fin tryck - från Israel.
♥ Brunt, linne - från JC ca. 150 :-♥ JeansTights - från Israel, 100:-
♥ Vita tygskor - från Din Sko (förra året), 200:-

2009-03-16 @ 17:39:12 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()090316

En vanlig måndag och som vanligt sitter jag i mitt rum och ska snart börja plugga. Jag skulle ha jobbat idag men ringde för att ställa in det pga mitt biologi prob som jag har på fredag. Idag fick jag reda på att till nästa måndag måste jag ha gjort färdigt 2 kemi rapporter, 3 uppgifter så kallade demonstrationer, då vi ska själva var för sig klura ut varför det händer som det händer när man utför olika handligar.
   1. En var att vi skulle klura ut varför urglaset blir svart när ljuslågan nuddar vid den och lite annat kring det
   2. Den andra var att läraren hällde något ämne, efter att hon hade varmt upp det, till en bägare som låg på overhead aparaten. Där kunde vi se hur det bildades kristaller i bägaren av ämnet. Det skulle vi förstå och försklara.
   3. Den tredje var att läraren blanade två färgämnen i en e-kolv där hon hade även hällt i bensin och vatten eller så var det olija något av det. Det kommer jag inte riktigt ihåg. Vi skulle på den uppgiften förklara varför det blev som det blev, att färgämnena hade lagt sig som de gjort. Och även lite annat kring det. 
Senare på dagen när vi hade matte så fick vi lite hemuppgifter i boken som är också tills på måndag men det var inte så mycket. En vanlig måndag men ändå lite jobbig dock.

Ska lägga upp bilder från "dagen outfit" men för att göra det måste jag göra ett nytt inlägg eftersom den tillhör då inte kategorin "allmänt".

Nu ska jag plugga lite biologi, kemi och samhällskunskap.
Ha en bra dag/kväll!
/D.
 

2009-03-16 @ 17:29:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Packningsdag!

Idag som sagt packade jag lite mer i rummet och hittade gamla saker som jag har glömt att jag hade. Dessa var lite roliga att se igen.

Min gamla nalle :)


En bok med massvis med låtar som vi sjöng när jag gick i 4an,
det är då på hebreiska.


Dagis bilden :)


Lite andra bilder från dagis


Målning jag gjorde 98, så kanske jag hade en aning om att vi skulle flytta till Sverige,
gult, blått och även lila men ändå lik flaggan ;)


Fluffig, rosa hjärtkudde jag hade under sängen i en kartong. Fick den när jag fyllde 9 tror jag.


Började packa ner smycken men såg sedan ut så här...


men det var inte allt. Slängde en hel del med.


När jag hade rensat såg jag en del smycken som jag glömde att jag hade
som nitarmbandet till exempel och även DINA-armbandet.

Efter jag hade packat ner städade jag lite mer och pluggade gjorde jag aldrig -.-
men det skiter jag i att göra nu med för jag ska till Adde en sväng.
Ikväll blir det inget mer skrivande och inget mer städande.

Ha en bra kväll! /D.
2009-03-14 @ 20:12:34 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Fina ögon

Jag älskar ögon! Förr var jag lite av besatt av ögon och jag ville även bli ögonläkare. Nu vill jag bli läkare och specialisera mig inom ett annat område, dock vet jag inte vilket område än.
Nu var jag lite galen, satt och kopierade&klistrade alla mina ögonbilder till en bild. Har raderat tiotals bilder och dessa vad som blev kvar. Dessa tycker jag är riktigt fina :)
Take a look.

2009-03-14 @ 13:25:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090314 & pojkvännen

Godmorgon! Inte riktigt morgon längre.
Vaknade klockan 10.15 då jag gick och la mig runt halv två så trött är jag. Jag håller på med rummet lite nu och slänger gamla saker och resten packar jag ner i lådor. Det är roligt att titta igenom allt man äger då man hittar saker man har glömt man hade. Massvis med saker jag glömde jag hade som jag skrev datum på, de är 10-11 år gamla. Kul att se hur man målade när man gick  på dagis :) Även annat roligt hittade jag. Lite roliga bilder kommer upp lite senare. Jag hade tänkt idag att packa lite och plugga. Igår eftersom jag var med släkten så kunde jag inte träffa mina vänner eller pojkvännen. Och pojkvännen har jag inte träffat på en vecka eller mer. Det börjar kännas konstigt att vi träffas så sällan när man bor endast 3 min ifrån varandra. Eftersom jag pratar om min pojkvän men inte säger vad han heter så kan läsarna inte heller veta hur han ser ut så därför tänkte jag visa lite bilder. När han har sett bilderna kanske han ber mig att ta bort dem men jag tror det går bra.

Med mina grymma solbrillor ;)


Riktigt gammal bild.


Snyggingen med bonde-bränna ;)
2009-03-14 @ 12:42:37 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()Dagens outfit!

Självklart så måste jag även visa outfiten för idag. Men när jag kom hem var jag bara tvungen att testa lite annat till den :)
Jag tycker om lila, speciellt till svart, det blir bara så sött. Även mina söta röda och gosiga tofflor och lite annat får ni se.


Det här testade jag men idag hade jag det på de tidigare bildernaOch så mina röda mysiga tofflor :)Nu ska jag packa lite i rummet, göra mig iordning för att vi ska sedan iväg på middag och senare blir det även att plugga!
Hoppas ni får en trevlig kväll.
Blir kanske lite andra inlägg lite senare men det blir i så fall mycket senare ;)

2009-03-13 @ 17:17:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Mitt hus

Mitt hus
Jag tänkte visa en bild på mit nuvarande hus så ni ser sedan även det nya huset ;)
Det är en liten och fint hus, väldigt mysig med stor altan och baksida med fin gräs!2009-03-13 @ 17:06:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090313

Söt mössa!
Helt vanlig dag i skolan med nu ännu mer läxor bara men så är det. Idag hade min kompis på dig till skolan en mega söt och fin mössa från H&M. Den köpte hon för ett tag sen sade hon och hon kommer inte ihåg hur mycket den kostade. Men den var så übersöt så jag tänkte visa den. Hon ville då inte vara med på bilden så hon fick lov från att hålla vanten mot ansiktet men jag kan säga att hon själv är också väldigt söt, och vacker :) Hon är btw one of my best friends!
Här kommer sötnosen:


Och söt spöke med ↑2009-03-13 @ 16:59:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Godmorgon!

Godmorgon bloggen
Nu är jag i skolan och har lite rast innan vi ska på öppet möte i två timmar -.-
Idag blir det skola fram till kvart över tre och sedan ska jag iväg och hämta träningskortet från Hälsoborgen. Senare idag är vi bortbjudna på middag hos släkten. Idag har jag planerat att även packa ner rummet lite till eftersom det är bara en vecka kvar nu innan vi flyttar.
I övrigt har jag massa läxor så denna helgen blir det nog inga utekvällar tyvärr.
Om 6 min börjar det sura mötet så ska dra mig ditåt.

Have a nice day :)
2009-03-13 @ 09:55:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Love H&M

Jag blir alltid glad av att titta på kläder och skor från H&M, hela deras mode är underbar<3
I det här inlägger tänker jag visa endast H&M prylar som ni kan hitta på deras hemsida.
Då börjar vi!


Mycket fin och somrig ring för 49.50:-


Fina gladiator sandaler för 198:-

Mycket fina skor för 298:-, finns även i rosa och svart.

Söt väska för 179:-, finns även i svart och vit.

Vacker armband för 59,50:- men finns även i silver.

Söt BH för 129:-
79:- st.

Fin vit linne för 198:- (fint med bälte med)

Fräck blus för 198:-

Topp för 198:-

Fin kjol för 249:-

Söt T-Shirt för 149:-

Somrig topp för 149:-

Svart fin kjol, finns även i blå för 249:-

Söt kjol, leopard mönster för 149:-

fina skor för 298:-


Hope you liked it ;)
2009-03-12 @ 23:04:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Mode fynder!

Här är några fina prylar till bra priser.
Jag surfade lite och kollade runt på andras bloggar och hittade lite bra reklam om mode, which i just love!
Ta en titt!


 Fin tunika från Halens för 129:-

 
Jeansskjorta, 99:- från Halens


 Fina skor för 299:- från Friis.
 
Söta skor från halens för 249:-

Fräck väst från ONLY för bara 179,95:-


Mörka fina jeans från ONLY för endast 199,95:-


Riktigt snygg T-Shirt från Bags And Fashion för 289:-

 
Snygg armband för 169:- från Bags and Fashion.


Vacker tröja från H&M för endast 74,50:-

Söta somriga skor från H&M för 129:-


Visst är det fina saker det? Passar ihop med! Det mesta i alla fall. Enjoy :)
/D.
2009-03-12 @ 22:37:20 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Skvaller, kändisvärlden!

Skvaller i kändisvärlden
Idag som sagt satt jag läste lite skvaller om kändisvärlden. Jag hittade då en artikel om Brad Pitt och Angelina Jolie, där det stod att skilsmässopappren är nu påskrivna. Say what?! Var inte de lyckliga nyss? med 6 barn t.o.m.
Jag fattar nada! Egentligen är det inte så viktigt men ändå lite intressant. Någon som vet något?

Senare läste jag en till artikel där det stod om hur Tom Cruise tvingas sin fru Katie Holmes att banta med hjälp av farliga bantningsmedel. I så fall, vad sjutton är han för make?!
Bilderna på henne såg verkligen inte trevliga ut och var svåra att hitta på nätet men det var också bara lite intressant.

/D.2009-03-12 @ 21:59:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Dagens Outfit!

På begravning vill man se fin ut, inte dyster men inte för dressed up! That's why..
Det blev det här, med dessa skor.
Själva begravningen gick bra, det var fint och litet. Roligt att träffa släkten igen men bara synd just av denna anledning.
Efter begravningen åkte vi för att äta på ett fint ställe där jag fick "leka" lite med Jonathan, min lillebror för att underhålla honom, vilket inte var så svårt för det fanns andra småbarn där. Just därför kunde jag sitta och läsa tidning, skvaller om kändisar which is very interesting ;)Det blev väl bra?! inte för uppklädd men inte för ordinary heller :)
/D.
2009-03-12 @ 21:48:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Spanska plugg.

Nu ska jag plugga lite spanska! Strax efter det ska jag berätta lite om begravningen och annat fint jag hittade på nätet ;)
Imorgon blir det att hämta mitt Hälsoborgens-kort och börja träna där kanske redan till helgen! YES :)

xoxo.
2009-03-12 @ 20:55:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Om Thaibröllopet!

Jag lovade att berätta om bröllopet, hur de gör där i Thailand. Eftersom jag vet bara av min morbror det han har berättat så är det inte särskilt mycket. Det är hans första bröllop, han kan bara prata engelska med sin thailändska fru och hon kan knappt någon engelska så det blir inte mycket till att förstå. Detta var även nytt för honom så det är lungt att vara lite förvånad över traditionen.
Det börjar med att då solen går upp, då blir det firande! Min morbror då vaknade och klädde upp sig fint och elegant i vit kostym vilket man brukar göra enligt traditionen. Hans nyblivande fru vaknar med honom och klär upp sig hon med men i ett annat rum. Hon stannar kvar i huset då han går med gästerna några meter (500m?) på gatan nära huset. Då de kommer tillbaka till huset där hans nya fru sitter och väntar, skall han före instigningen i huset tvätta sina fötter. Han får välja någon av fruns systrar till att göra det. Då det är gjort får han stiga in i huset, gå till rummet där frun finns, räcka henne handen och ta med henne till vardagsrummet. Ni som inte vet så finns det oftast i varje vardagsrum i Thailand en staty på Buddah. Då man gifter sig dekorerar man vardagsrummet med massvis av blommor, guldsaker och annat fint. När han har tagit sin fru till vardagsrummet sitter nu paret framför statyn och ber. När det är klart välsignar gästerna paret, säger fina saker och önskar sin lycka till det nygifta paret. Det händer lite mer än så men jag vet inte särskilt mycket.
I Thailand äter man oftast på golvet så även i detta fall ska paret, fruns föräldrar och syskon sitta på golvet med alla gäster och äta fin mat.

När min morbror berättade detta lät det så mycket finare än vad jag nyss beskrev det :) hoppas bara han inte blev alltför nervös och gjorde bort sig, haha.
Det gick nog bra ändå!


That's what I have to say for now. Kisses!
2009-03-12 @ 20:48:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Bröllop!

Bröllop i Thailand!
Var bara tvungen att berätta, så ni kan ni vara glada igen och detta säger jag inte bara för det utan det är sant.
Imorgon som sagt är det begravning men... i Thailand JUST NU ska det snart påbörja ett bröllop. Min morbror gifter sig med sin nyblivande thailändskafru. De har en jätte rolig och underlig tradition att fira och gifta sig på vilket jag ska berätta mer om imorgon. Bröllopet börjar inatt Sveriges tid, 00.00 då i Thailand är det 6.00 på morgonen. Traditionen går ut på att man ska gifta sig när solen går upp men.. återigen så berättar jag om detta mer imorgon.
(inte min morbror det här ;)


Godnatt och nu på riktigt!
Sleep well.. /D.2009-03-11 @ 23:49:01 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()Begravning.

Jag skriver detta idag för jag vet inte hur länge vi ska vara borta imon.
Vi ska åka i drygt 1,5 timme för att gå på en begravning. Jag vill inte nämna för mycket för det finns inte så mycket att säga. Men jag vet i alla fall inte när vi är hemma så nästa inlägg kanske blir rätt sen.
Jag som är fortfarande sjuk och har svårt att andas ska åka med tusen näsdukar och en helt ny nässpray -.-
Det kommer låta hemskt mycket i kyrkan om jag snyter mig för jag är verkligen så täppt i näsan! fy! Tycker sånt är pinsamt. Men hoppas det går bra i alla fall.
Personen som har dött är en släkting and thats all i have to say. Thanks for understanding.

Hemskt vad många har dött det senaste..
4 i släkten och 1 vän. But that's life.

Det som kan vara bra att tänka eller som kan hjälpa en att, cheer up a bit om det som händer en själv är att det är alltid, varje dag, varje timme och varje minut,
♥ Personer som föds
♥ Personer som gifter sig
♥ Personer som visar sin kärlek till sin partner
♥ Personer som lyckas med sina drömjobb
♥ Personer som vinner lycka


Men.. även andra personer som dör runt om i världen. Så detta händer inte bara nära oss utan alla individer på jorden.
Om det nu inte finns människor på andra planeter :)

Goodnight everybody!
Kram D.2009-03-11 @ 23:07:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Mina smycken!

Jag sade förut att jag hade min garderob i ett litet rum och att alla mina smycken hänger på väggen. Jag tänkte visa hur det ser ut men garderoben går det tyvärr inte eftersom det är inte så städar och det ser bara fullt ut så det går inte att se plaggen ändå. Men här kommer bilderna på mina smycken som finns på väggen vilket ger detta en känsla av en liten mysig affär :)

Så ser det hela ut på ena väggen:


Lite ringar, armband och örhängen:


Lite klockor, gamla armband och gamla örhängen:


One of my favourites:


Hoped you liked it :) Nu när jag flyttar tänker jag slänga ut typ hälften i alla fall så att jag får plats med det i det nya rummet och så att jag kan köpa nytt istället.
2009-03-11 @ 22:52:47 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Bra TV under veckan

Här är lite  tips från mig om bra tv-program under veckan:

Måndag:                                                     Tisdag:

Kanal 3                                                       TV 3
   - 15.00 The Tyra Banks Show          - 17.00 Sex And The City
   - 16.00 Top Model                             - 20.00 Navy CIS
   - 17.00 Sex And The City                 - 21.00 The Mentalist  
                                                 
Kanal 5                                                  Kanal 5
   - 21.00 CSI NY                              - 17.05 Americas Funniest Home Videos
   - 21.55 Ballar Av Stål                    - (20.00 Ugly Betty) 
                                                    - 21.00 Desperate Houswives

Onsdag:                                                     Torsdag:
TV 3                                                              TV 3
   - 17.00 Sex And The City                     - 17.00 Sex And the City

Kanal 5                                                       Kanal 5
   - 16.10 Gilmore Girl                             - Criminal Minds
   - 21.00 Greys Anatomy                        Kanal 6
   - 22.00 Dirty Sexy Money                     - Terminator: The Sarah Connor Chronicles 

Fredag: Ingen utekväll förstås!     Lördag: Samma gäller där!
TV 3                                                           TV 3
   - 17.00 Navy CIS                                - 11.30 Simpsons
   - 20.00 Without A Trace

Kanal 5                                                      Kanal 5
   - 16.00 Entertainment Now              - 12.25 Kyle XY

Sondag: När man inte har plugg!
Kanal 5
   - 12.20 McLeods Döttrar
   - 18.05 One Tree Hill
   - 19.00 Gossip Girl
   - 22.30 Supernatural
   - 23.25 Criminal minds


Hoppas det hjälpte lite ;)2009-03-11 @ 22:14:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Plugg och tv!

Plugg och TV!
Eftersom jag har varit sjuk så har jag haft svårt för att plugga men nu sitter jag här och försöker plugga lite på matte B men jag fastnade med min dumma stora miniräknare som säger hela tiden ERROR! Jag blir galen på sådant!
Snart då klockan slår nio ska jag slå på min tv och titta lite på Greys Anatomy som varje onsdag. Just love it!
Strax efter det är det Dirty Sexy money! Love it too!
Nu börjar det! Sätt på tv:n och slå på 5an!! :D


2009-03-11 @ 21:11:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Kondomer!

Det här är en rolig sak jag måste berätta!
För några veckor sen var jag och jobbade i affären då jag jobbade kväll och skulle stänga.
Vid stängning kommer inte mycket folk på en gång utan lite då och då. Vi är två kassörskor, ena fixar lite i affären och ena sitter i kassen. Jag satt då i kassan och under tiden jag väntade på kunder stod jag även och packade upp lite cigaretter. Då lade jag märke till kondomerna som stod under cigaretterna. Det fanns lite olika förpackningar som det stod lite olika saker på. På ena stod det "Christian Dior", på ett annat "Love Condoms" och lite annat.
Men till dessa här kondomerna kunde jag verkligen inte låta bli att skratta! Kolla bara på bilden:

Det roliga som hände var.. jag stod och skrattade medan jag packade upp några cigaretter och plötsligt ser jag en kund som kommer med sin son mot mig. Kunden var en av mina bästa tjejkompisars pappa så med honom kunde jag fortsätta skratta. Bra att jag kunde fortsätta för att sluta gick det verkligen inte.
     - Vad skrattar du åt? säger han då med ett leende.
Jag som står och skrattar som en idiot försöker skörpa mig och slutar skratta för ett tag.
     - Kolla här, säger jag och visar upp paketet ni ser på bilden. Jag berättade då att jag kollade lite på vad det stod på de andra kondomerna och att det även fanns en "Dior". Sedan vänder jag paketet och visar den sidan det står på "Är du för snabb?" Då vi båda börjar skratta och samtidigt vi skrattar försöker vi förstå vad kan det betyda?! Vad skulle det säga om kondomerna? Hjälper de verkligen mot snabba killar?  ;) Det trodde vi inte då så han sa,
     - Jadu, i så fall kanske man måste testa det för att bestämma om det stämmer även om jag inte behöver det. Han skrattade fortfarande och det gjorde jag med. Då kom hans son som stod och packade ner varorna i påsen.
    - Vadå? Vad är det för något? säger han då och ler brett mot oss.
    - Ingenting för dig, sa vi båda och försökte skärpa oss.

Haha japp, det gjorde kvällen till en bättre stängnings kväll än vanligt.


2009-03-11 @ 14:21:41 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()Ont om tid

Så mycket på en gång!
Hemma igen och fortfarande lite sjuk, trodde jag skulle kunna göra provet jag missar imon nästa vecka. Min lärare sa att jag inte kunde det utan att jag måste göra det den 24e vilket är lite konstigt.
     - Den 20e vecka 12 har jag biologiprov.
     - Den 23e vecka 13 har jag matteprov.
     - Den 24e vecka 13 har jag sammhällsprov.
     - Den 30e vecka 14 har jag kemiprov.

Det skulle kunna gå om jag inte slösar på dagarna nu men det är fortfarande lite stressigt.
det värsta är att  nära dessa datum ska vi även flytta och det tar ju tid att packa ner hela rummet :S

2009-03-11 @ 13:38:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Ett års fri träning!

Träning är rolig men speciellt när det är gratis!
Eftersom jag har inte ens varit på hultsfredfestivalen kändes det lite dumt att skriva det där inlägget. Jag tyckte Kenzas tävling lät så spännande! Vill ni vara med och tävla om 3 biljetter till festivalen gå in här!
Idag har jag inte bloggat alls men det kommer bli mer nu framåt! Varit så seg. MEN...
Idag fick jag ett samtal runt fem tiden då Jens ringde mig från Hälsoborgen och meddelade mig om att jag hade vunnit ett års fri träning på Hälsoborgen när jag hade varit med och tävlat för någon helg sedan.
De hade öppet hus och man fick komma och träna när man ville och hur man ville och även hade en chans om att vara med och tävla om ett års fri träning. Jag och min kompis Therese Olsson (hennes blogg) tränade två pass bara. Ena på lördagen och det var Yoga och den andra på söndagen, Core. Båda två var mycket roliga och efter passen fick vi skriva upp våra namn för att vi har varit med.

Någon vecka senare ringer de upp och berättar om att jag har vunnit! WOHO! Nu blev det inget simnings kort visst, för det hinner jag inte med om jag ska träna där. Dock älskar jag att simma. Simmade i 2-3 år förut och även dansade men sedan jag började gymnasiet har jag inte haft tid vilket beror på skolan, mig själv och jobbet.

Seriöst! Vad är bättre? att vara FÖR vältränad eller att vara FÖR smal?
Your opinions please! :)


2009-03-11 @ 01:25:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()KENZAS tävling!

Bidraget till Kenzas tävling om Hultsfredsfestivalen 2009.

Eftersom jag har aldrig varit på någon sådan festival förut, är detta bara påhittat.


Den här sommaren vill jag göra något oförglömligt! Med kompisarna hinner man knappt umgås när man har lovat pappa att man ska ner dit och träffa honom i drygt en månad men strax efter det kommer jag uppleva min första riktiga festival! Hultsfredfestivalen! YES FINALLY!! Alla mina kompisar har varit där och fått uppleva musikens sköna känsla till sommarens ljuva väder! Men i år blir det min tur.

Den 8e juli, tidigt på morgonen står jag och mina andra fem kompisar vid stationen med våra tunga packningar. Tåget rullar sig in på spåret och med packningen på min rygg blir jag lätt ivrig. När vi kommer fram till området och har fått våra armband letar vi nu efter ett bra ställe att sätta upp våra tält på. Jag hör musiken i bakgrunden och ser massvis med tält omkring mig. Tälten är uppe och även stolarna, nu är det bara att slappna av i solskenet och vänta in första spelningen. Mina snygga solbrillor är på och mina vänner sitter och pratar om de solbrända grannkillarna som ler mot oss. Att fina solbrända killar tittar och ler mot en är alltid kul men det hade varit ännu bättre om det vore pojkvännen. Att uppleva festivalkänslan tillsammans är ännu ett roligt minne i förhållandet.

Förra året åkte han hit med sina killkompisar medan jag satt hemma vid sjön och käkade glass med mina tjejkompisar. Då man satt och tänkte hur kul han har det med en massa nytt folk när man själv inte har särskilt kul. Så kul det hade varit att vara där med honom och hoppa till Rage Against The Machine. Att skrika och sjunga till musiken, "Killing in the name of.."  I år är han här igen med sina kompisar vilket blir kul när man alla tillsammans sitter vid tälten nära elden, pratar om allt möjligt och dricker öl. Själv blir det ingen öl utan kall, söt och god halloncider.
Där kommer snyggingen med sina kompisar mot oss i en klunga. Vi sprider oss, jag går med två av mina tjejkompisar och pojkvännens kompisar. Nu står vi nära scenen, sjunger till sköna Franz Ferdinand låtar och hoppar lätt till musiken. Första dagen kom till sitt slut.


Under natten hördes det konstiga ljud men det gjorde inte mig något, jag var så trött och sliten från allt hoppande att jag sov ändå. På morgonen när vi vaknade låg det ett ner-pissat, söndrigt tält som stank från kiss och sprit! Då förstod jag vad det var som lät under natten men som tur var så var det inte våran tält. Den dagen hade vi verkligen något att prata och skratta om. Dagen fortsatte och vi gick omkring och hälsade på glatt folk och lyssnade på skön musik. Fram mot kvällen då The Killers skulle spela gick vi tidigare än spelningen påbörjade för att kunna få plats långt fram, då kände jag hur magen började pirra men visste att snart blir det ännu bättre. Snabbt blev det massvis med folk, skrikandet och hoppandet började. Då kunde jag verkligen känna högtalarnas starka volym dunkar i min kropp, känns att hjärtat slår i takt till musiken. Själv kunde jag inte tänka på annat än att sjunga och skrika till musiken, då det inte lät som musik längre men riktigt kul hade jag. En festival känsla är ingen vanlig känsla man får vid en vanlig spelning. Vännerna vid elden om nätterna, solskenet på dagen och det roliga och lulliga folket gör det hela mycket roligare.


På hemvägen har man massvis med nya upplevelser och minnen att komma ihåg.

(Man får tydligen inte elda där men detta är påhittat så det funkar för mig :)
Här är lite bilder från förra året då jag var i Israel hos pappa och Adde vad på hultan med sina vänner:

Adde som pissar i lugn och ro.
 

 

Hahaha, ingen förklaring där XD2009-03-11 @ 00:18:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Fortfarande sjuk!

Jobbigt!
Fortfarande sjuk och det har inte blivit bättre! Det är verkligen jätte surt att vara sjuk. Jag fryser hela tiden och bara ibland är jag jätte varm vilket gör mig galen. Det är svårt att sova och svårt att andas. Nässpray hjälper men det är inte bra att använda det för mycket för man kan bli beroende men jag tror det är för sent i mitt fall.
Huvudet gör ont och jag måste försöka plugga eftersom jag har inte ens börjat titta igenom och vi har prov i ekonomi på torsdag. Den dagen ska jag på begravning men provet ska jag försöka göra dagen efter istället, på fredag.
Det är jättesvårt att läsa en sida i boken och titta neråt för ögonen blir så trötta och huvudet känns tungt.
Bra beskrivning va ;)
Hade varit kul att slippa allt plugg just nu. Efter ekonomiprovet kommer vi ha biologiprov, sedan matte och tillslut kemi. Efter det har vi en veckas lov och därefter börjar plugget igen -.-

Hoppas ni andra mår bra i alla fall :)
Puss D.


2009-03-09 @ 18:40:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Från gårdagen

Efter jag var i stan igår blev jag sjuk men jag lovade att visa det jag hade köpt. Jag var inte hemma för att ta kort och lägga in dem utan jag var och kollade på film hos min pojkvän.
Så här är grejerna jag köpte igår :)

För er som inte har läst mitt tidigare inlägg så är tröjan från Gina Tricot och kostar 199:-, halbandet från Ur&Pen - 30:- och hårfärgen från coop på A6 och kostar 75:- vid vanliga fall men med erbjudandet nu kostar det 60:- istället :)

Förutom det köpte jag en macka på Subway som lunch ;D
D.
2009-03-08 @ 18:09:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Hjälp andra!

Är ni goda människor?
Tycker om att vara till nytta eller försöka hjälpa andra i alla fall?
Nu kan ni göra det! Verkligen hjälpa, och helt gratis!
Hjalpandra är en sida som bygger på ett högt besökarantal och intäkter via reklam. Det finns olika sätt att hjälpa till på som till exempel att ha sidan som startsida och på så sätt merverka till höga besökarsiffror. Med hjälp oss, bloggare och andra som intresserar sig för detta hjälper vi till att samla pengar när vi besöker sidan. Annonsörer blir inresesrade att sponsra sidan så pengarna går till att hjälpa besegra cancern!
Det krävs inte mycket för att hälpa till med detta och det kostar absolut ingenting!Hjälp andra idag!2009-03-08 @ 17:41:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Error!

Jag har försökt ladda upp bilderna från igår men misslyckas hela tiden eftersom det kommer upp "Error". Ska försöka lite senare istället :)

Kramar D.
2009-03-08 @ 17:02:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Sjuk!

Efter igår blev jag sjuk!
Hade lite ont i halsen redan när jag åkte till stan men inatt blev det värre. Hade skit ont när jag vaknade, svårt att prata, svälja och andas för jag är täppt i näsan -.-
Verkligen inte kul att vara sjuk, speciellt när man har massa prov och måste plugga! Det är svårt att koncentrera sig då.
Idag fyller min (styv)gamlefarmor Eva år och jag som hade tänkt att titta förbi med en liten present och gratta henne fick nu stanna hem och ringa henne istället.

Idag blir det att ligga i sängen och titta lite på tv med näsdukar, alvedon och nässpray :)


Som tur är, är vi lediga måndag och tisdag så jag hinner krya på mig under tiden ;)2009-03-08 @ 14:30:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Sommar!

Nu bara längtar man efter sommaren! Eller hur?! Sådan äcklig väder vill man inte ha så länge som det har varit.
Jag tänkte berätta lite om vad jag ska göra i sommar och vad det finns annars att göra om man är sugen på det ;)
Själv slutar jag skolan den 11e juni då någon dag därefter åker jag till Israel, till pappa :)
Jag är nog kvar där drygt en månad och när jag väl kommer hem ska jag jobba tills skolan börjar igen dvs den 19e agusti. Det låter som en bra plan! Men, innan jag ska åka dit hade jag planerat att hitta på något kul. Så som det ser ut just nu så bara kanske att jag åker till hultsfredfestivalen med några kompisar men det är inte bestämt än. Några kända band som kommer till hultan är bl.a.
     - The Killers
     - Lars Winnerbäck
     - Takida
     - Timbuktu
     - The Sounds
     - Madness        För att kolla andra band: Rockparty.
se

Ungefär en vecka senare är det en annan festival, Sonisphere vilket också är i Hultsfred. Dit kommer bl.a. dessa band:
     - Metallica (tycker om dem;)
     - Primal Scream

     - Lamb Of God
     - MAstodon
     - Meshuggah (Vilket på hebreiska betyder galen ;) men det är inget israeliskt band utan de kommer från Umeå)

Tycker man inte om att åka på festivaler eller om man är lite rädd att sova ute ;) kan det finnas andra saker man kan göra som är roliga:
     - Man kan alltid campa vid Halmstad till exempel, eller om man inte vill lämna tomten kan man lika bra sova på sin  
       egen tomt och mysa med godis och glass ;)
     - Man kan även stanna vid hemtrakten och bada med kompisar då det är fint väder.
     - Åka till havet med familjen.
     - Vågar man sova lite borta kan man även boka billig flyg med Ryan Air och flyga till massvis med fina länder.
     - Vill man åka på andra festivaler än dessa jag pratade om kan man gå in på denna länken och kika lite :)
       festivalinfo.
     - Käka pizza är också något man brukar göra mycket på sommaren och även massvis med glass :)

Nu längtar jag verkligen efter sommaren :D

  

2009-03-07 @ 21:34:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Hem från stan!

Godkväll! Kom hem från stan för en stund sen
Hittade det jag hade letat efter men fanns inte i rätt storlek tyvärr och finns inte heller på hemsidan längre, ginatricot.se.
Istället blev det en somrig, fin tunika som kostade 199:- och ett halsband från ur&pen REA, 30:-. Köpte även hårfärg som är lite rödaktig men inte särskilt mycket dock.
Jag åkte in med Jonna och hon köpte inte heller så mycket, blev två tröjor och lite smink :)
I övrigt hade vi rätt kul tror jag, speciellt på tåget hem. Träffade en kompis som jag träffade för första gången för drygt en halvår sedan. Jens heter han och bor i Gislaved och är 91a. Men Jonna och jag berättade lite roliga historier och diskuterade lite olämpliga saker att snacka om just på tåget. Tillslut insåg vi att Jens hörde lite mer än vad han borde ha hört men vi skrattade åt det istället :)
Imorgon kommer det bilder på det jag hade handlat, kan vara lite kul att se kanske.

Ikväll ska jag till pojkvännen och titta på film.
Istället för att visa tröjan och halsbandet jag köpte idag, blir det kanske lite annat intressant ;)

Pussar! D.


2009-03-07 @ 21:00:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Sängdags!

Blev visst inget plugg!
Satt hela kvällen framför datorn och halv vid tv:n men kunde inte riktigt titta.
Imon blir det att gå upp kl 11.00 för att sedan åka in till stan med tåget kl 12.37.
Det blir nog mest fönstershopping eftersom jag tycker om att titta på sortimentet.

Godnatt på er!
D.


2009-03-07 @ 00:42:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Lite Mode!

Lite mode är alltid kul!

Jag tycker om att kolla efter kläder på nätet, både i Sverige och utomlands. Det roligaste är om man hittar något jätte fint som inte kostar så mycket. Det som inte är så bra kanske med utländska sidor är att man måste betala frakt vid köp. förut visade jag lite kläder jag tänkte köpa men nu kan ni även få bra hemsidor att kolla på och bli inspererade av.NELLY.COM är en mycket bra sida :)
Där hittar ni bl.a. dessa fina saker:

Fin klänning med somrigfärg, 799:-


Härlig halvpösig tröja för 199:-


AMICLUBWEAR.COM

Zebramönstrade skor                         Leopardmönstrade skor
om man tycker om det, 75:-   (utan frakt)


Svart fin klänning, 225:-                           Enkel vit lång, tröja 169:-
-Utan frakt.
ELLOS.SE
ASOS.COM
BIANCO.COM
BRANDOS.SE


2009-03-06 @ 22:32:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()090306

Fredag Kväll!
Jag har bestämt mig för att stanna hemma idag och mysa lite. Det blir att sitta framför datorn, kolla lite på tv och sedan film, försöka plugga lite och kanske om jag orkar med lite smärta, även vaxa benen (:
Jag brukar använda epilator vilket är mycket bra eftersom det drar hårståna med hårsäcken så att de växer mycket tunnare och även färre.
Jag tipsar att använda en sådan om man vill undvika kraftig hårväxt som man kan få på benen vid rakning.
Det som kan vara svårt är att epilera benen när man har rakat benen förr därför kan det vara bra att börja först med vaxning för att skippa lite smärta ;) Dock är det inte så farligt.


Lite Design
Idag har jag även designat bloggen lite, kan inte så mycket om sådant därför tog jag hjälp av en annan blogg men dessa sidor var mycket bra att använda om man vill ha fina fonter eller fin bakgrund.
http://www.desktopexchange.com/gallery/Widescreen-Wallpaper och http://www.dafont.com/

Här är några fina fonter som jag har laddat ner som ni kan ha användning av:
     - Caribbean Treasure
     - Black Oak
     - Miama
     - Times And Times Again
     - Woodcut


2009-03-06 @ 20:40:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Äntligen Fredag!

Första dagen under gymnasietiden som vi fick sovmorgon, men inte jag! -.-

Idag vaknade jag som vanligt klockan 6.50 och var redan iväg vid 7.50. Jag cyklade till vårdcentralen eftersm jag skulle gå till sjukgymnasten men så fort jag kom fram och gick till receptionen sade de att jag hade ingen tid idag utan den 13e. JA! Då orkade jag inte cykla hem igen så jag åkte till skolan, satt där och gjorde ett arbete fram till klockan 9.15! Vid 9.20 kom resten av min klass för de hade sovmorgon eftersom vår första lektion skulle vara en föreläsning om träning och hälsa. Hela förmiddagen hade vi en idrottsdag, en halvdag alltså så efter föreläsningen cyklade vi till idrottshallen för att dansa Line-Dance. Kan inte säga att det inte var trevligt men kan inte heller påstå att det var roligt!

Nu är jag hemma kl 16.05 och ska snart börja läsa lite på mina läxor, fy vilken fredag! Undrar vad man ska hitta på ikväll då? Så det blir lite av en rolig fredag iaf.
God mat blir det definitivt :)

Som man säger, Seize the Day ...            CARPE DIEM!

Ha en trevlig fredag allihoppa!
D.


2009-03-06 @ 16:12:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Skämtsam KUK tröja

Måste bara visa vilken ful/rolig tröja Adde vill köpa :)
Den är verkligen riktigt skum, ser ändå rätt verkligt ut.
Och att man verkligen skulle våga gå med det!! hahha när det väl händer, att han tar på sig den, kommer jag inte vara stolt XD

Vet inte heller hur mycket den kostar men frågan är om den är värd pengarna när man kan ta kort på sin egen dick och printa den på en tröja eller kanske lika bra att bara gå med den så, låta den titta ut lite ;) Hahaha!!
2009-03-05 @ 20:15:36 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()090305

090305, min dag och lite annat
Nu sitter jag här framför datorn med en massa läxor i en hög som väntar på mig men det är så svårt att börja. Jag kommer oftast hem runt 15.30 - 15.50 och sedan gör jag mat. Det tar alltid en stund innan maten är färdig och ännu längre tid innan jag har ätit upp och vilat lite innan jag går in på mitt rum och börjar plugga.
Men just att behöva göra samma sak om och om igen nästan varje dag är inte så kul. Det är kul att gå NV och läsa de kurserna vi läser, för det tycker jag är intressant men att ha så mycket stress på sig när man har annat vid sidan om är lite jobbigt. Som tur är ringer jobbet mig för att fråga om jag kan jobba och när jag behöver plugga säger jag bara nej men det är inte så ofta det händer. Tycker om att jobba med, sen så är det alltid kul med lite egna pengar.
Jag har kommit på att det är dyrt att vara tonåring som tjej! Särskilt om man bryr sig om saker som kretsar en.
Kläder och skor vill man köpa ofta för det är snyggt och för att det är kul med nya saker, speciellt om man hänger med i modet.
Eftersom man bor inte direkt i stan så kostar det med att åka in plus att man vill även spara lite vid sidan om till viktigare saker. Men man försöker alltid hitta fina saker till bra priser ;)

Här är några saker jag ska köpa när det väl kommer rätt storlek:

Hollywood Hills Dress - 229 :-
som finns just nu endast i storlek 40.

Blue Famous Skirt - 299 :-
som finns i storlek 36/38 som minst men behöver 34/36.Och..
även en Heidi T-Shirt - 179 :- men är slut i lagret atm, då får man vänta ;)


Till allt detta behöver man även ett par skor men dessa finns inte i närheten av där jag bor. De går att köpa endast i affären med vilket är lite skumt tycker jag. När de ändå finns med på hemsidan. Men jag funderar mellan dessa och ett par andra:

Bianco.com och...                                                 Stevemadden.comDet var lite fina tips och ideér från mig. Nu ska jag börja plugga lite


2009-03-05 @ 18:08:26 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()090304

Onsdag kväll sitter jag och kollar på Greys Anatomy och efteråt på Dirty Sexy Money samtidigt som jag sitter och skriver formler på kemi rapporten, smsar i mobilen och äter en halv mango. Så mycket till en onsdag kväll.
Imorgon blir den även engelska prov med verb, men det är inte så svårt :)
I veckan blir det inte heller något jobb (ICA Supermarket) för jag måste plugga rätt mkt, men till helgen ska jag nog till stan och köpa hårfärg och kolla på lite kläder.

Godnatt och välkommen till min nya blogg!
--,--'[email protected]2009-03-04 @ 22:53:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Lite om mitt liv!

Lite om mitt liv!
Som en liten flicka uppväxte jag i en kibbutz, Nir-Itzhak, vilket är ett mycket litet samhälle - lite som en by. Jag bodde i Israel, inte så långt ifrån Gaza rämsan vilket var väldigt läskigt ibland. Redan vid 3 års åldern skillde sig mina föräldrar då jag bodde med mamma under veckan och med pappa varannan helg.
Jag har 3 syskon. Två kvar i israel, Or och Maayan och en hemma med mig här i Sverige, Jonathan.
I Israel börjar man skolan ett år tidigare, därför började jag skolan när jag var 6 år.
Innan jag skulle börja 6an flyttade vi till Sverige eftersom mammas man är svensk. När vi kom hit fick jag gå om 5an eller egentligen fick jag välja att fortsätta som vanligt och gå i 6an eller gå om 5an för att vara med de som är i min ålder.
Jag valde att gå om för att även kunna lära mig språket utan att missa ny material.
Enda sen jag var liten har jag tyckt om att måla och även om att rita kläder dvs designa dem men inget av detta vill jag syssla med när jag går ut gymnasiet utan jag vill arbeta inom vården. Jag valde då det naturvetenskapliga programmet för att kunna bli läkare.

I övrigt tycker jag om att bo i Sverige, det är mycket annorlunda än i Israel men jag tyckte även om att bo där. Nu åker jag två gånger om året dit, en gång på vintern (två veckor) och en gång på sommaren (fyra-fem veckor), då jag shoppar som mest :)
Det mesta är billigt i Israel, varorna kommer oftast från länder som Thailand och därför ligger på ungefär samma summa som där. Och det är nästan självklart att det mesta tilverks i China så det förklarar också priset ;)

Saker som folk inte vet om mig är kanske att jag samlar på massa saker men at the moment är det mest frimärke och servetter. Jag tillverkar även smycken och målar tavlor som jag sedan hänger på mitt rum/i huset eller ger bort dem.
Annars skriver jag även dagbok sedan jag var 7-8 år som inte blir så mycket av just nu eftersom jag inte hinner eller inte orkar. Jag älskar att shoppa och har massor med skor, kläder, smycken, väskor och bälten. Jag har ett litet rum precis intill mitt rum där jag har allt detta och även hänger upp alla mina smycken på väggen vilket är rätt mysigt.

Om ca 3 veckor ska vi flytta några gator bort och då kommer vi bo i ett 2 våningshus och mitt rum kommer vara på övervåningen men jag kommer inte ha en stor garderob så nu har jag börjat slänga ut kläder.
Lite senare kommer jag flytta in i det stora rummet då päronen flyttar till nedre våningen när vi har fått ordning på huset. då kommer jag ha en stor garderob :)

Det var lite kort om mitt liv,
Miss D


2009-03-04 @ 22:06:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Välkommen till min nya blogg!

2009-03-04 @ 20:00:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()