♥ lovely jewlery

Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade men nu när det bara är 28 dagar tills betygen sätts så är det ganska mycket att göra! Har i alla fall lämnat in mitt projektarbete vilket jag inte är nöjd med till 100% men jag tror den är helt ok. Orkar inte tänka mer på det nu.. nu är det istället opponering och annat som gäller. Jag fick en rapport på 107 sidor att läsa och språket är mycket svårt så det kommer ta tid att läsa den men jag har bara 1½ vecka på mig samt att förbereda mig inför min egen presentation :S Aja... det får gå som det går!

Fick hem dubbelörhänget jag beställde och det gav mig en massa idéer så....


jag har beställt lite eget vilket jag nu har fått hem! Så nu blir det lite mer material till smyckestillverkningen så nu blir det att börja med det igen och sälja lite :) såå kul!


så satt och gjorde lite åt mig själv :)

Och hittat några bokstäver som jag satt ihop i ett läderarmband!

2011-04-29 @ 19:21:03 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (1) Trackbacks ()♥ Love money!!

Fyra dagar kvar tills dessa pengar sätts in i mitt konto!! Skynda er nu och skaffa pengar till kistan innan utbetalningen sker den 25e :)

Plus i kassan är en hemsida som ger dig pnegar för allt du gör på nätet! När du handlar på nätet får du direkt pengar in i din kista som du sedan får ut varje månad!
Hur smidigt som helst! :)

Skynda dig och var med! tryck här!
2011-04-21 @ 13:33:57 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (8) Trackbacks ()♥ SALE - sunglasses!

rensade lite saker ur rummet idag och hittade lite saker som slängdes och lite som kan säljas!
Vid intresse skriver ni en kommentar med namn och e-mail! :)

50 kr inklusive porto!

1. (finns 2 st)


2.3.4.2011-04-14 @ 17:45:06 Permalink Till SALU Kommentarer (3) Trackbacks ()♥ Japan in my heart

Jag saknar Japan! eleverna kommer hit i augusti och förhoppningsvis är jag hemma den veckan så man kan träffa dem! Det vore ju jättekul :) Riktigt härlig upplevese var det. Vilket land alltså! Vilken kultur!! Mycket lärorikt och intressant!
Som ni ser så blir det inte särkilt mycket uppdatering nu på dagarna.. jag sitter och skriver på mitt projektarbete som ska in om 1,5 vecka så jag är lite stressad!
Kan dock dela med mig att jag var idag och pratade med min nya chef! Jag kommer börja jobba i början av maj men det blir bara lite i början och mer mot sommaren. Det verkar som att jag är ledig efter vecka 32 vilket betyder att jag kanske åker till Israel med Martina då :D Hoppas hon får ledigt nu bara...

2011-04-13 @ 14:10:09 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()♥ älskar gratis-pengar!

Det har bara gått några dagar och redan tjänat in denna summa!


Vill du också? Gå in här!

Himla gött! Det enda jag har gjort är värvat nya medlemmar vilket är superlätt! Dessutom köpte jag lite på Nelly.com vilket gav mig pengar direkt in i kontot på sidan :)
Jag har fram till den 25e på mig att samla mera pengar innan utbetalningen sker!
Gör som jag och bli medlem gratissidan! Ni får direkt 20 kr in på kontot när ni registrerar er och dessutom 25 kr då ni skriver in koden "Missdina"!
Varje gång ni handlar på nätet får ni pengar direkt in på kontot och även när ni värvar nya medlemmar!

Alltså tjänar ni pengar på allt ni gör på nätet! :)
Lycka till!

2011-04-10 @ 22:35:50 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (5) Trackbacks ()