GRATIS SHOPPING!!

Besök Gratis-Fashion.se 
Jag såg på en tjejs blogg denna GRATIS sida och den verkade HIMLA bra!
Så jag registrerade mig och blev medlem och nu och....



Ser ni?? redan 707 poäng!!! första presentkort får man vid 1200 poäng =D

Testa även ni! Registrera er på denna sida, tryck på bilden här nedan för att komma till sidan =)
Besök Gratis-Fashion.se


2009-08-28 @ 15:30:49 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (36) Trackbacks ()



Idag blev det tydligen stan!


Det var inte ens meningen att jag skulle åka till stan idag men jag ville ändå titta på nya skor. Jag ska köpa nya converse och denna gången vita. Jag funderar om det ska bli låga eller höga men har så svårt att bestämma. Vad tycker ni?

I övrigt köpte jag lite annat idag.... som vanligt ;)




2009-08-17 @ 23:33:04 Permalink Kommentarer (97) Trackbacks ()



Sjuka kompisar!


Jag tänkte dela med mig några fina bilder med mina sjuka men härliga kompisar på! Säkert någon bild någon av er tänder på ;) De har även låtit mig filma de under tiden vi kollade på en film och ja, vad kan jag säga, de kunde bara inte hålla sig ;) Så varsågoda och säg vad ni tycker om det heta paret här! =)



Lite av de härliga och sexiga bilderna på Fidde och Crille:

Visst är de söta? =D

Det är jättekul att läsa era kommentarer och dessa killar har också gått in här och läst och de tycker det är kul att se vad ni skriver men jag glömde förut att skriva att...

Om ni kommer ihåg så visades Jehovas-Vittnen-filmen på något inlägg och det var just Fidde som pratade med de stackaren ;) Fidde och Crille brukar dampa och skoja och det är det som är såå kul med dem =)





2009-08-17 @ 12:40:34 Permalink Kommentarer (39) Trackbacks ()



Nominerade bloggar


Här kommer våra 5 andra bloggar och redan nu under tiden ni röstar kan ni även anmäla er till nästa veckans tävling,
Skriv en kommentar där ni skriver att ni vill tävla samt
- Ditt namn
- Mailadress
- Bloggens URL

Nu kan ni börja rösta på eran favoritblogg =)

The girl from Stockholm - Louizes blogg


Jonsson fotograferar - Karolina Jonssons blogg


Jilina's - Jilinas blogg


Linn Wiklund - Linns blogg




2009-08-16 @ 18:18:20 Permalink Kommentarer (141) Trackbacks ()



Ännu en header jag har gjort



Nu har jag gjort en till header men denna gången åt en tjej som bad om min hjälp via min blogg. Jag tycker det är jättekul att designa headers och hjälpa andra. Vissa tar lite längre tid men jag försöker hjälpa alla som vill.
Jag funderar om jag inte borde börja ta betalt kanske? självklart inte mycket som andra designers som tar 250-300 kr eftersom jag är inte proffs =) Eftersom det tar lite tid så kan det inte heller vara hur billigt som helst..

Men det ska jag nog börja med!
Bara en header: 75 kr.
Bakgrund till bloggen (som passar även headern) + header + annat bloggdesign: 180 kr.

   



2009-08-16 @ 16:04:32 Permalink Bloggdesign Kommentarer (16) Trackbacks ()



SÅ bra är min mobilkamera ;)




Många säger att mobilkameror suger! Men.. det gör inte min! En del köper mobiltelefoner som är dyrare bara för att kameran har mer megapixlar men egentligen behöver man inte köpa en mobil efter hur många pegapixlar det är utan det är själva telefonen man ska tänka på.
I min mobil har jag bara 3.2 megapixlar och titta vilka fina bilder jag kan ta!

Den första bilden till vänster här är bara en liten del av en stor bild. Jag klippte bort allt runt om för att man ska lägga märke till fjärilen men de andra bilderna är oförändrade =)
2009-08-16 @ 12:09:25 Permalink Kommentarer (21) Trackbacks ()



Vinnaren av Veckans Blogg!


Vinnaren av den här veckans Veckans Blogg vann med dubbelt så många poäng som de andra bloggarna, en enkel match ;) Det var nämligen Jossis blogg som vann veckans tävling! Grattis till henne =)
I hennes blogg skriver hon om musik, mode, foto, inredning, hennes enga åsikter, det hon hissar och dissar men även allmänt! För att besöka hennes blogg tryck på bilden eller här!

För er andra som vill vara med är det bara att skriva en kommentar och nämna att ni vill vara med. Jag behöver även
- Ditt namn
- Mailadress
- Bloggens URL!


Lycka till!


2009-08-15 @ 18:53:10 Permalink Kommentarer (31) Trackbacks ()



My different outfits!


Lite olika outfits från lite olika tillfällen. De senaste dagarna har jag varit ganska upptagen, med jobbet, promenader, kompisar och familj så jag har inte haft så mycket tid för uppdateringen av bloggen. Jag försöker istället svara på alla kommentarer först och sedan när jag hinner, göra lite inlägg.

Här kommer tre olika outfits! Vad tycker ni? =)
Fast det är nog rätt klart vilken outfit som är snyggast ;)



Den här sista outfiten hade jag på mig under kvällen igår då jag var på vätterfesten i Jönköping. Jag hade självklart jacka och en tjocktröja med för jag tycker inte om att behöva frysa bara för jag vill vara fin ;)
Det blev faktiskt rätt kul igår kväll men vi var aldrig på området där det spelades musik utan vi var utanför och snackade med massa goda människor. Det brukar vara lite tråkigt där tycker jag och det var det förra året i alla fall men slapp ta nattbussen igår =)

2009-08-15 @ 15:14:24 Permalink Kommentarer (14) Trackbacks ()



Slö dag!


Sååå segt! Har jobbat 9 timmar idag och när jag kom hem var jag så seg och orkade inte att svara på alla kommentarer så jag gick inte ens in på bloggen. Istället började jag med att göra ett armband och den orkade jag inte ens göra klart bara för jag hittade inget sätt att sätta dit hängsmyckerna som jag ville. Ska göra det imorgon istället tänkte jag.
För 40 minuter sen kom jag hem från den dagliga promenaden och nu är jag ännu mer trött.
Jag trodde jag skulle få sova ut imon efter den här veckan men det kan jag inte för jag ska äntligen KLIPPA MIG!
Har så långt hår nu att det kommer ner till magen och det är lite slitet men det är mer att jag vill inte så långt just nu. Jag känner mig faktiskt kortare när jag har så långt hår, haha!

Imorgon får ni se bilder på håret så klart! Ikväll blir det bara denna "smycke" bild =)


2009-08-13 @ 22:48:22 Permalink Kommentarer (14) Trackbacks ()



Very beautiful!


Den här vackra dansvideon snodde jag från Maria Daos blogg. Jag tyckte den var mycket fin och tyckte därför att även ni kunde se den och tycka till =)
Dansörerna rör sig så vacker, elegant och graciöst. Önskar verkligen att jag själv kunde dansa så. Jag har tagit några kurser och varit med i show dans men det är ingenting jämfört med detta!

You just must see for your self!


Nå? vad tyckte ni om dansen? =)



2009-08-12 @ 17:34:55 Permalink Kommentarer (55) Trackbacks ()



Dagen!


Sen uppdatering för dagen igen men kom nyss hem från jobbet. Idag började jag kl 9.15 och slutade för en timme sedan dvs kl 16.00. Nu har jag ätit och snart när det slutar regna ska jag ut på min dagliga promenad.
Jag har bestämt att jag ska promenera den runan varje dag nu innan skolan börjar och sedan ska jag fortsätta på hälsoborgen.


Idag, typ när som helst, kommer min (styv)farbror och hans flickvän hit och ikväll blir det våfflor eftersom mamma jobbar. Mamma kan nämligen inte äte gluten eftersom hon är allergisk mot gluten. Så då kan vi lika bra äte det ikväll fast ibland när hon är med så får även hon men från hennes mjöl.

Igår satt jag och gjorde färdigt en design eller det blev bara en header än så länge men den ser ut så här:
Hennes baloggbakgrund är då svart såklart ;)

Nu har jag bara någar till att göra och under tiden börjar jag även med att göra några egna smycken som jag antagligen kommer att sälja som de gamla jag gjorde ;)
2009-08-12 @ 17:15:16 Permalink Bloggdesign Kommentarer (3) Trackbacks ()



Hej bloggen!


Sorry för så sen uppdatering! Har inte varit hemma hela dagen typ. På morgonen var jag hos tandläkaren sedan gick jag och glodde på film hos en kompis och efter det kom jag hem, åt och gick ut igen med musik för en promenad.
Så nu har jag äntligen lite tid att skriva. Jag håller på med några designs för några bloggar, kan inte ta emot fler just nu för det hinner jag knappt med.

Igår färgade jag håret äntligen! Det blev rätt bra. Eftersom jag använde en röd henna färg, precis som jag sade för ett tag sedan så behövde jag ha färgen i håret för ungefär 8 timmar om inte mer. Det torkar på håret och det blir jätteäckligt! Det luktar skitäckligt också tyckte jag när jag tvättade bort det. Men färgen sitter i ganska länge och det ser helt naturligt ut =)
Hennafärgen ger håret vitaminer så det är också ett plus.

Bara lite synd att man måste vara med det i typ 8 timmar samt att det torkar under tiden och blir som sand..
därför hade jag en sådan här på håret, det är mest för att färgen inte ska falla från håret och finnas sedan i hela huset. Henna smutsar väldigt mycket så man borde tänka på vad man använder när man färgar =)



Men efter många timmar och hårt arbeta fick jag en väldigt fin färg på håret!

Vad tycks då? =) själv är jag ganska nöjd!


2009-08-11 @ 19:27:04 Permalink Kommentarer (49) Trackbacks ()



Dubbel Outfit



Den är somriga outfiten hade jag på mig i helgen då jag skulle på fest. Jag hade självklart tights, fast sådana nylonstrumpbyxor och för att inte frysa tog jag på mig två par. Jag har mina knep ;)
Ni ser att knappen på kjolen syns igenom tröjan så nej, det är inte min mage =)
♥ Solglasögon - Israel
♥ Tubtopp - Present från syrran
♥ Skor - Israel
♥ Halsband - Israel
♥ Armband - Israel
♥ Smink - även det från Israel ;)


Den här outfiten skulle jag ha på mig igår då vi käkade pizza men eftersom vi inte längre skulle äta vid 16.00 så började det bli kallt och när vi gick och käkade vid 19.00 så var det kallt och jag ville inte frysa så jag bytte till jeans (de med hål i) och en ny tröja jag köpte från Gina. Får väl ha på mig den outfiten någon annan dag =)
♥  Jeansjacka - Mammas gamla
♥ Linne - H&M
♥ Skärp - Israel
♥ Kjol - Israel
♥ Örhängen - Israel


2009-08-10 @ 18:23:48 Permalink Kommentarer (83) Trackbacks ()



Nominerade bloggar!


Det var några bloggar som ville vara med och tävla den här veckan men jag ska hålla mig till mina 5 stycken som det brukar bli.
Nu ska ni rösta fram en av dessa bloggar som ska vinna nästa vecka!
Genom att rösta kan ni även vara med och tävla eller så bara gör ni en kommentar och skriver:

Att ni vill tävla och..
 - Namn
 - Mailadress
 - Bloggens URL


 JoakimSCENE - Joackims blogg!


 Jossi ffs - Jossis blogg!


 Alleballe - Alexanders blogg!


 Evelina - Evelinas blogg!


 Tina Tran - Tinas blogg!


Kom ihåg!!

Bloggar som blir nominerade eller vinner, kommer jag göra ett inlägg om (ni kommer alltså synas!) vilket kommer stanna kvar på bloggen tills bloggen läggs ner, vilket jag inte har några planer om ;)
Så dessa bloggar kommer alltid vara länkade men även ni som vill tävla genom att kommentera!
2009-08-10 @ 01:45:56 Permalink Kommentarer (77) Trackbacks ()



Och Veckans Blogg är..


Rösterna den här veckan var mycket tighta! Det var bara en röst som skillde mellan blogg nr 1 och 5 men må den bästa man vinna, eller kanske kvinna!
Och bloggen som vann tävlingen denna veckan är.. Annas blogg med det häftiga namnet, MagicMushrooms!

Anna skriver om sitt liv, om sina foton och massa annat intressant. Såg faktiskt nu att hon skrev ett inlägg om att idag hade hon värsta otur så jag antar att hon blir lite gladare nu =) Får hoppas i alla fall det ;)
För att komma till hennes blogg tryck här eller på bilden ovanför!


2009-08-10 @ 00:18:42 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()



En kreativ Dina


Igår var det fest hos en tjej här och man skulle komma med en mask. Jag kom dock lite sent till festen, klockan var strax innan 01.00 när jag kom dit så folk började ju dra vilket var lite tråkigt. Det var lite förvånande att se att folk faktiskt kom med masker. Det var en del, inte så många men en hel del.
Själv tog jag med mig en mask, en som jag gjorde själv. Egentligen har jag köpt masken då vi dansade till "Scream" dans för strax ett år sedan. Masken låg bara hemma och den var så tråkig för den var helt vit. Det nådde till precis under näsan så jag klippte och klistrade så den blev mycket finare =)

Här är resultatet ;)

Visst var den fin? =)


2009-08-09 @ 23:12:33 Permalink Made by me - Smycken & such Kommentarer (10) Trackbacks ()



Pizza!

Pizza!
Nu ska jag dra och käka pizza. Det var väldigt längesedan jag käkade pizza så nu är jag jättesugen.. och hungrig =)
Jag hann inte uppdatera Veckans Blogg igår ju så det blir det snart! Och även våra nya kandidater.
Får se vad det blir för pizza.
Ha det göttt!


2009-08-09 @ 18:48:31 Permalink Kommentarer (18) Trackbacks ()



Lite uppdatering och dagens!

Lite uppdatering!
Jag måste säga att jag tycker det är tråkigt att jag inte hinner med bloggen så mycket nu på dagarna när det är fint väder men snart börjar ju skolan och jag vill kunna njuta av solen och mina vänner så jag försöker vara ute så mycket som möjligt. Jag förösker därför upptadera på kvällarna då jag inte ska ut på något roligt men den sista veckan har det inte blivit så mycket till att sitta hemma =)

Igår hade jag en konstig dag men min lillasyster fyllde år så det var kul att prata med henne och önska henne grattis. Hon fyllde 10 år. När vi flyttade hit skulle hon just fylla 4 år och varje år tycker jag det känns lika hemskt att missa hennes födelsedag. Jag missade hennes första dag i skolan, första gången hon uppträde med dansgruppen och första gången av massa andra saker. Jag är i alla fall glad att även om man inte ringer jätteofta så är man fortfarande lika nära så man behöver inte oroa sig för att hon glömmer mig eller liknande :/

Idag vet jag inte rikitgt vad jag ska göra men snart ska jag ut till solen och till sjön och sola och prata med mina vänner.
Jag ska försöka uppdatera lite senare. Har lite fina bilder att via ;)


2009-08-09 @ 12:23:49 Permalink Kommentarer (18) Trackbacks ()



Gårdagen


På bilden här nedan ser ni två av mina tjejkompisar, Therése och Jonna. Tjejen som ligger ner är Therése och handen som vi ser är Jonnas. Ja, ni ser ju vilken skillnad det är på deras hudfärg ;)
Vi var nämligen ute vid sjön och solade igår, vissa av oss vågade även bada men jag är inte en av dem, haha!


Jag hade på mig två outfits igår, inga speciella direkt men båda var enkla och sköna. Den första är mer strandkläder och den andra är mer slappa-hemma-med-en-film =) och precis så var det.


Nu tänkte jag gå ut snart och steka lite i solen. Igår fick jag typ ingen färg för det tar oftast några dagar för mig innan jag börjar få färg -.- Senare idag ska jag på fest men innan det så ska vi till några kompisar och grilla, så det blir gott.
Vi åt grillat igår också faktiskt ;)

2009-08-08 @ 12:43:30 Permalink Kommentarer (29) Trackbacks ()



En video ni bara måste se - stackars jehovas vittnen!


Om några minuter kommer Fidde hit och vi ska glo på film! Kvällens film blir...
Dumpad! eller som den heter på engelska, Forgetting Sarah Marshall.

Här kan ni se trailern och vad den handlar om ;)
 

Filmen ska jag se med Fidde! Här får ni se en video där Fidde pratar med Jehovas Vittnen som har ringt på, hemma hos honom. Han säger hemska saker till två äldre damer - det är verkligen synd om dem men vet ni vad??
de står ju kvar!! Haha! Ni bara MÅSTE se denna =)
(han skämtar under hela samtalet och ja, Fidde är oftast sådär go och rolig;)




2009-08-07 @ 21:32:10 Permalink Kommentarer (31) Trackbacks ()



Kvällen vid elden


Det var väldigt mysigt och trevligt och som ni ser hade vi en liten musikstation ;)




2009-08-07 @ 12:50:57 Permalink Kommentarer (30) Trackbacks ()



Veckans blogg! Rösta på mig =)


Jag har blivit nominerad till Veckans Blogg hos Reshine! Rösta på mig så jag kan vinna och bli Veckans Blogg för första gången =) Jag tänker inte tvinga någon eller liknande så ni som är snälla och känner för det, rösta på mig =)

Jag såg tyvärr hennes kommentar bara idag och redan imorgon slutar tävlingen.
Tryck
här eller på bilden nedan för att rösta på mig!



2009-08-07 @ 11:52:45 Permalink Kommentarer (16) Trackbacks ()



Mina outfits!


Outfit nr 1 hade jag på mig när jag åkte till stan för två dagar sedan.

♥ Tunika - Israel
♥ Leggings - JC
♥ Nitrmband - Vecko Revyn
♥ Peace-armband - Israel

Outfit nr 2 hade jag igår kväll då jag var med kompisar vid sjön =)

♥ Tröja - Gina Tricot
♥ Jeans, RED ZED - Israel
♥ Väska - Röda Korset
♥ Skor - Skopunkten
♥ Nitarmband - Vecko Revyn
♥ Peace-armband - Israel

Outfit nr 3, det är den där tröjan jag beställde från Style by Stars, visst är den söt!

♥ Klänning - Style by Stars

Vilken outfit tycker ni mest om? =)

2009-08-06 @ 19:51:45 Permalink Kommentarer (17) Trackbacks ()



A busy day and night!


Kom precis hem från jobbet.. tänkte nu dra till vänner som grillar vid sjön =)
Jag hade velat svara på era kommenterar men jag har 3 sidor med obesvarade kommentarer eller ej godkännda.
Det får då bli imorgon. Imorgon jobbar jag tyvärr från 9.00 fram till 18.00 så det blir senare på kvällen som jag kommer vara tillgänglig på bloggen =)
Det kommer även några outfits, gårdagens och kvällens ;) samt lite annat smått och roligt!

Fortsätt kommentera om ni känner för det men svar kommer inom kort =) dvs, imorgon!
Ha en trevligt kväll! Nu ska jag ha ännu en härlig utekväll!!


2009-08-05 @ 21:53:27 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()



En dag på stan..


Jag tänkte faktiskt mobilblogga idag, för första gången då jag var på väg till stan men jag kom på att jag är inte säker på hur man gör. Med ett MMS, tänkte jag att jag kunde bara skicka det till internet adress men jag visste inte riktigt till vilken. Liksom missdina.blogg.se eller kasnke missdina.blogg.se/publishme eller vad? :S

Jag hade ne väldigt trevlig dag idag i alla fall och jag shoppade lite saker med vilket jag älskar att göra =)

Det blev några saker i alla fall..
♥ Väska, tan färg - Röda Korset, 35 kr
♥ Ask - Röda Korset, 20 kr
♥ Halsband (bara snören) - Röda Korset, 10 kr
♥ Pennvässare - Bokia, 35 kr
♥ Marinblå tröja - Lindex, 50 kr (rea)
♥ Randig tröja - Gina Tricot, 149 kr
♥ Grå tröja - Gina Tricot, 149 kr
♥ Svart linne med stenar - Gina Tricot, 249 kr

Vi gick på stan lite grann men jag blev så sugen på sushi så på vägen till A6 stannade vi och käkade lite gotti gott!


Och det var såå gott! Sedan blev det lite kex som jag brukade äta så mycket förr, då jag kom till Sverige men har inte ätit det på jättelångt tid! Men ja, det blev en ganska lyckad dag tycker jag =)


2009-08-05 @ 01:41:48 Permalink Kommentarer (33) Trackbacks ()



Outfit och topplist!


De två sista dagarna har jag faktiskt inte skrivit så mycket på bloggen som jag brukar. Det brukar bli minst två till tre inlägg per dag men idag och igår har det bara blivit ett inlägg. Jag tycker det är skönt att folk börjar skriva så mycket men det blir att jag har mindre tid till att skriva mer inlägg. Vilket ändå är rätt bra för när jag har något bra att skriva så skriver jag och under tiden svarar jag på alla era kommentarer!

Nu ligger jag faktiskt rätt bra till på topplistorna =)

Plats 14?! så kul =) och de andra platserna är inte så dåliga de heller ju.


Imorgon kommer jag inte vara hemma hela dagen eftersom på morgonen ska jag till stan och shoppa lite, får väl visa vilka fina köp det blir ;) och sedan efter stan ska jag till min söta och goda kompis Martina. Hon är en ängel! Och henne har jag verkligen saknat när jag var borta i Israel och vi har faktiskt inte haft direkt tid för att träffas sedan jag kom hem. Det har gått några veckor nu ju så det är dags och det får äntligen bli av, imorgon!

I går var det väldigt fint ute och då var jag ute och gick med två tjejkompisar. Vi köpte lite glass och sedan gick vi ner till sjön. Där satt vi och pratade en bra stund och dessa härliga shorts hade jag på mig =)

Ni kanske minns denna outfit..

den visade jag då jag var i Israel och det var den jag hade på mig då med bara lite andra armband samt att jag hade på mig mina gladiatorsandaler och inte dessa tygskor =)









Imorgon blir det tyvärr för molnigt för shorts men det blir 20 grader så jag kan fortfarande ha något somrigt och ändå lite kort =)




2009-08-03 @ 23:14:54 Permalink Kommentarer (97) Trackbacks ()



Ännu en dag, ännu en vecka.

Livet fortsätter
Mamma har läst på internet och har även hört att i Israel kommer runt 700 personer att dö av svininfluensan. Jag tycker det är såå läskigt! Alla mina vänner, hela min familj, min släkt, alla jag känner! det är väldigt många. Vem ska man vara orolig för, ska jag vara orolig för mig själv? det blir jag näsan aldrig utan jag tänker mest på mina syskon, min papap och hans fru, mina bästa vänner, min mormor och mammas bröder, min farfar och farmor och pappas systrar. Men hur mycket bör man oroa sig? i Israel bor det drygt 6 miljoner människor men jag tycker ändå att 700 är tillräckligt många! Igår var det andra dödsfallet av svininfluensan. Man tänker oftast, varför skulle det hända just de här personerna men någon kommer det ju drabba och ingen vet vem. Kanske i vilka områden men jag tror inte det har ens kommit till det.

Här i Sverige kommer det svart vaccinationer men i Israel vet jag inte, jag hoppas verkligen det och inte bara för att jag vill det bästa för mina nära och kära utan för alla! Det jag vet nu av hur man märker det är just att det liknar en förkyldning men när en liten tjej var förkyld och gick till läkaren, fick hon medicin, läkarna märkte inte att hon hade svininfluensan och då fick hon fel medicin, eller medicin som inte hjälpte. Flickan dog kort tid efter det och bara i slutet märkte de att hon hade smittats av influensan. Det är vad jag kommer ihåg av den berättelsen men det kan ha varit att de märkte det efter hon dog men jag tror inte det utan precis i slutet.

Hur många människor kommer det dö i Sverige då? Är vi dessa personer? är våra vänner och släkt dessa personer? jag vill faktiskt inte veta men jag tycker det är hur läskigt som helst..


2009-08-03 @ 13:46:05 Permalink Kommentarer (85) Trackbacks ()



Veckans Blogg - våra 5 andra bloggar!


Förlåt för dålig uppdatering. Jag kom hem från min kompis som jag sov hos. Eftersom det är fint väder ute, hoppade jag in i duschen och rakade benen så nu sitter jag här i mina jeansshorts som har röda snören ;)

Nu ska ni rösta fram en av dessa bloggar som ska vinna nästa vecka!
Genom att rösta kan ni även vara med och tävla eller så bara gör ni en kommentar och skriver:

Att ni vill tävla och..
 - Namn
 - Mailadress
 - Bloggens URL

 Lydia Emanuelsson - Lydias blogg!


 Five Colours - Ida Wennströms blogg!


 Emma Fransson - Emmas blogg!

 Lona Trogen - Lonas blogg!


 MagicMushrooms - Annas blogg!





2009-08-02 @ 15:43:33 Permalink Kommentarer (103) Trackbacks ()



Veckans Blogg!


Den här veckan var det faktiskt inte så många som var med och tävlade men det var i alla fall minst 5 stycken så jag lyckades få ihop det =) Och även så valde jag en blogg som vann denna veckans blogg!
Vi ska precis äta, de andra bloggarna kommer lite senare =)


Cute-boy heter bloggen och jag tycker den är intressant, väldigt söt och rolig att läsa!
Niclas heter killen som äger bloggen och han skriver rätt bra tycker jag =)
"Mitt liv är en historia för sig.
Skulle man skriva om allt skulle
det bli världens längsta bok.
Bor ihop med Jonathan,
två hundar och två katter.
Lever en dag i taget och
gillar inte att planera saker
för man vet aldrig vad som händer.
Jobbar mycket men försöker
hinna med att roa mig då och då...
Älskar musik och film,
samlar på dvd:er :)"

Något mycket roligt och fint från hans blogg:




2009-08-01 @ 19:58:00 Permalink Kommentarer (26) Trackbacks ()



Klänningar på nätet!


Igår var jag sugen på att kolla på lite klänningar. Det blev på samma sida som de där snygga skorna ni såg för någon dag sedan, amiclubwear så här har ni rätt så många klänningar därifrån, haha!



Klicka på de mindre bilderna för att se dem större =)


2009-08-01 @ 19:03:40 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()



God eftermiddag!

God eftermiddag!
Nu har jag äntligen lite tid att sitta vid datorn och skriva lite. Jag kom hem från jobbet för precis 3 timmar sedan. En timme efter det fick vi gäster. Som jag sade så ska de få sova i mitt rum inatt så jag sover hos Thérese ikväll :)
På jobbet gick det bra, det kändes att tiden gick snabbt. Det var ju bara 5 timmar så det kanske var därför.
Återigen när jag kom hem och loggade in på bloggen så fick jag massvis med kommentarer! Jag blir ju så glad att se hur många det är som skriver =) Tack så mycket!

Det var en en bloggerska som frågade om jag hade någon bra tips om just "att blogga". Så det enda jag kan säga just nu, jag som har bloggat i 4 månader, är att det är bra om man uppdaterar ofta!
Det här var topplistorna igår kväll..

Och för 2 minuter sedan då jag kollade igen hamnade jag på 45 på den första, svarta där =)
Igår hade jag även rekord på mina besökare!


Detta kan jag tänka mig är tack vare de här:



2009-08-01 @ 18:36:24 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()