♥ Sidor jag använder!


Idag har det varit en kort dag. Vi slutade klockan 9 så vi satt och diskuterade inför provet imorgon sen kl 12 käkade vi pizza. Det blev bara vi tjejer (4 tjejer i klassen) och det var gott och mysigt. Därefter gick vi och bokade tid för att fixa naglarna inför balen. Jag tänkte ju inte fixa naglarna utan ha mina egna men det är nog bäst att boka tid ifall någon nagel går sönder precis innan balen.. inte så kul att gå med en sönder och resten bra..
Sen kom jag hem och surfade lite på nätet som vanligt och strax ska jag plugga inför historiaprovet imon.

Men tänkte först visa några extremt bra gratissidor jag är medlem i. Jag får hem presentkort när jag har samlat mina poäng och det är superlätt! Och GRATIS of course!!! Vem tycker inte om gratis saker liksom ;)
GRATISBIO
är en av sidorna jag använder och det är superenkelt att samla poäng!! Finns huuur många som helst sidor att bara trycka på för att få in pengar, undersökningar som tar 5 minuter och massa andra saker! Värva vänner, facebook knappar, nästan gratis erbjudanden och även HELT gratis sådana!
Dessutom får man 200 poäng för varje ny medlem man värvar plus ytterligare 10000 poäng när den du värvat samlat sina första 5000 poäng! Det är superbra och lätt!


Det går även att tjäna poäng genom att klicka, blogga och shoppa på nätet!


Jag har redan samlat 5000 poäng sedan min sista presentkort!! :)Besök Gratis-Fashion.se

GRATISFASHION är ännu en bra sida! Jag har redan fått ett presentkort för några månader sedan och nu har jag nästan 1500 poäng. Hur många poäng som behövs för ett presentkort är olika beroende på vilken sida det är. Men här är det oftast 4000 poäng :) Så inte alls svårt att samla!

Samma som på förra gratissidan så kan man samla poäng genom klick, blogga, facebook, värva, shoppa, erbjudanden mm... superenkelt!!!

Tycker riktigt mycket om den här sidan! och har värvat över 100 personer snart :)


GRATISKLADER är också en bra sida jag är medlem i! där har jag 38 000 poäng och fattar bara 2000 för ett presentkort som jag vill ha :) SNART!! Så lätt!!!!


Lycka till!
2011-03-24 @ 14:20:24 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (7) Trackbacks ()Tjäna pengar via bloggen!Fick massa mail om att jag har fått ersättning på mitt konto! Vad kul!! Det blir ju mer och mer :)
Den 25e får jag dessa pengar insatta direkt in på mitt konto!
Passa på nu och registrera er innan dess så ni också hinner tjäna ihop lite extra pengar!
Hur lätt som helst! Och varje gång ni gör ett köp på nätet så får ni pengar för det också!! Massvis med sidor finns det att handla på bl.a. NELLY!! :D
plusikassan.se

2011-03-16 @ 20:19:08 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (0) Trackbacks ()GRATIS spotify premium!!

Gratis Spotify Premium!

2011-03-15 @ 09:48:42 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (0) Trackbacks ()Tjäna pengar via bloggen!!Tänkte visa er hur mycket pengar jag har tjänat in den här månaden på olika sidor! och utbetalning sker den 25e! Så passa på nu och skaffa det ni med! :D

plusikassan.seFrossle.com


2011-03-15 @ 09:29:08 Permalink Tjäna pengar på din blogg Kommentarer (0) Trackbacks ()